Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان بدون هیچ مقدمه عین ایمیل دریافتی رو میزارم با درود همراه با تأسف فراوان از غارت فرهنگ غني ايران و ايراني از منشور کوروش تا فرش کاشان و خليج فارس و ... باز هم فاجعه ديگري در راه است : نقل قول مستقيم از يکي از دوستانم را برايتان ارسال ميدارم و اميدوارم که شما نيز همچون من ابراز ناراحتي خود را بيان فرماييد . "يك خبر تازه شنيدم گفتم شايد شما هم نشنيدهباشيد . سازمان ملل متحد نظر سنجي بزرگي را در ارتباط با ثبت جهاني نوروزانجام داده است مبني بر اين که اگر يک ميليون نفر از ايران به سازمان ملل ايميل بفرستند اينروز به نام ايران ثبت خواهد شد اما اگر به اندازه کافي ايمل زده نشود اينروز به نام افغانستان ثبت خواهد شد.. از حق کشورتان دفاع کنيد و نگذاريد کهنام ايران و ايراني از جهان محو شود نگذاريد که بلايي که بر سر خليج فارس ما آمد بر سر نوروز ما هم بيايد . ايراني نيستيد اگر اين مطلب را براي دوستان و ايرانيان ديگري که ميشناسيد نفرستيد و آنها iرا مطلع نسازيد تا جلوي اين فاجعه گرفته شود. " درخواست حذف داده شد البته از دوستان هم عذر خواهي ميكنم لینکو برداشتم ولی هر انتقادی و یا نظری که دارید بزارید چون بیش از سی وبلاگ و انجمن این متن رو قرار دادن و منم در حال تحقیق کامل هستم 15 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ بيشتر از دو ساله كه نوروز ثبت جهاني شده ( مهر 88 ) 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من چن سال پیشا رای دادما فک کنم تو اخبارم دیدم که ثبت شده 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ لطفا قبل از ارسال تاپیک تاریخ متن منبعتون رو چک کنید. 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ من خبر نداشتم حالا به نام ایران ثبت شد؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نوروز با تلاش های جمهوری آذربایجان ثبت جهانی شد و تا جایی که من میدونم به نام یک کشور ثبت نشده و ثبت جهانی یعنی مال همه مردم دنیاست، 2 سال پیش نماینده های یونسکو اومده بودن باکو و از مراسم نوروز داشتن دیدن میکردن که به صورت زنده هم از تلوزیون آذربایجان پخش میشد 4 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نقل قول! این سایت رو یک مالزیایی زده برای اینکه اول یه بانک ایمیل مفتی بدست میاره! بعد با فروش همون ایمیل ها کلی پول به جیب می زنه. اولین بارش هم نیست که اینکار رو می کنه! مردم همیشه در صحنه ما هم از همه جا بی خبر تحت جو قرار می گیرن و ایمیل هاشون رو مفتی مفتی تقدیم می کنن. 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ حالا به نام ایران ثبت شد؟ نوروز برابر با اول فروردین ماه ( تقویم شمسی )، جشن آغاز سال و یکی از کهنترین جشنهای به جا مانده از دوران باستان است. خاستگاه نوروز در ایران باستان می باشد و هنوز مردم مناطق مختلف فلات ایران نوروز را جشن میگیرند. امروزه زمان برگزاری نوروز، در آغاز فصل بهار است. نوروز در ایران و افغانستان آغاز سال نو محسوب میشود و در برخی دیگر از کشورها تعطیل رسمی است. بنا به پیشنهاد جمهوری آذربایجان، مجمع عمومی سازمان ملل در نشست ۴ اسفند ۱۳۸۸ (۲۳ فوریه ۲۰۱۰) ۲۱ ماه مارس را بهعنوان روز جهانی عید نوروز، با ریشهٔ ایرانی به رسمیت شناخت و آن را در تقویم خود جای داد. در متن به تصویب رسیده در مجمع عمومی سازمان ملل، نوروز، جشنی با ریشه ایرانی که قدمتی بیش از ۳ هزار سال دارد و امروزه بیش از ۳۰۰ میلیون نفر آن را جشن میگیرند توصیف شدهاست. پیش از آن در تاریخ ۸ مهر ۱۳۸۸ خورشیدی، نوروز توسط سازمان علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، به عنوان میراث غیر ملموس جهانی، به ثبت جهانی رسیده بود. در ۷ فروردین ۱۳۸۹ نخستین دورهٔ جشن جهانی نوروز در تهران برگزار شد و این شهر به عنوان دبیرخانهٔ نوروزشناخته شد. برگرفته از : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
electra 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ با عرض سلام منم یادمه 1-2سال پیش یه همچین سایتایی رفتم بنظرم زیاد منطقی نیس این حرفا که سازمان ملل بیاد بدون اینکه تو رسانه ی بزرگ و معتبری اعلام کنه بیاد سر این مسائل تصمیم بگیره هر از چند گاهی هم ازین چیزا سر خلیج فارس و نوروز و قراردادای قاجار و ... میشنویم اما بعضا با منطق جور در نمیاد حالا نمیدونم دیگه بقیه مسائلشو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده