viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ VIVIYANE چیه نوشته اون رو viviyane اسمه، اونو براش گذاشته رو صندلی. :spiteful: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ چه جالب بود نقاشیه عین صحنه بود بازم داری از این فیلم های قشنگ و جذاب و هنری و رومانتیک 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ وایییییییییییییییییییی من که سکته کردم که 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ موضوع چیه ؟ اگه ترسناکه نبینم ؟؟؟؟ رمانتیکه عزیزم، ببین. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ با این توصیفات چه خوب که ندیدم فیلمو من دل ندارم اینایی که میگین ببینم!!! 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ رمانتیکه عزیزم، ببین. :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خدا بگم چیکارت کنه نصف شبی، خوابو ازمون گرفتی:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خب؛ بالاخره تصمیم گرفتم نبینم؛ شب اونایی که دیدن خوش لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خدا بگم چیکارتون کنه ترافیک ندارم انقدر تعریف کردیم وسوسه شدم دان کنم الان داره دان میشه امید قبل دیدن فیلم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ای جانم چه فیلم قسنگی بوددددددددددددددددددددددددد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: روحیمون شاد شد سر شبی ادم رو به رقص میاره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ امید قبل فیلم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امید بعد فیلم 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من هنوزم قلبم داره میتپه! درستش همينه آخه نميتپيد بايد نگران ميشديم. فيلم به اين خوبي 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ درستش همينه آخه نميتپيد بايد نگران ميشديم. فيلم به اين خوبي آخه این فیلمِ به دردِ سنم نمیخورد!!! 1 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ماااااااااااااااااااااااامااااااااااااااااااااااااااان :hapydancsmil: . . . قشنگ بود ... صحنه های غیر قابل پیش بینی زیادی درش هویدا بود.. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ به به:gnugghender: صحنه را دیدم آتفه جان مخ کار خودمه این فیلمه سریع ریختمش تو گوشیم تا به هموطنانم نشون بدم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خوب شد الان دیدمش ولی خیلی هیجانی بود 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ از این به بعد کل تاپیک رو میخونم بعد دانلود میکنم....:4564: سکته کردم... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده