* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ کسایی که گفتن ادمین محمد؛ همه حدساتون سوخت ؛ من مطمئنم که نیست، این ادمین تو این سن موهاش روشن تر بود, تپل تر بود لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ spow سجاد هم میتونه باشه ها لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ کتیییی من مدالم و میخوامتازه این زهرایی امتیاز هم به زور میخواد بمن بده عیب نداره من خودم ازش میگیرم تو خودتو ناراحت نکن... نه که حق آب و گل دارم تو این تاپیک لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ مثل اینکه زیادی راهنمایی کردم ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ کسایی که گفتن ادمین محمد؛ همه حدساتون سوخت ؛ من مطمئنم که نیست، این ادمین تو این سن موهاش روشن تر بود, تپل تر بود چیرا؟نخیرم کاملا درسته من خودم 20 امتیازو میگیرم تو ادمینو تو این سن مگه دیدی؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ برای اینکه سوابق فوق العاده درخشانم در زمینه حدس زدن مخدوش نشه این بار هیچ حدسی ندارم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ آخه خجالت داره...این تاپیک باید الان 20 صفحه جلو رفته باشه...:icon_razz: ضعیف عمل می کنین... لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ منکه از اولش گفتم محمد ادمین میگین نه حالا نگا کنین اگه من 20 امتیازو نگرفتم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ آخه خجالت داره...این تاپیک باید الان 20 صفحه جلو رفته باشه...:icon_razz:ضعیف عمل می کنین... خوب توئم اگه هی جلوت از امکانات حرف میزدن و بهت نمیدادن انگیزه تو از دست میدادی دیگه واقعا فعالیت به چه انگیزه ای کتییییییییییی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خوب توئم اگه هی جلوت از امکانات حرف میزدن و بهت نمیدادن انگیزه تو از دست میدادی دیگه واقعا فعالیت به چه انگیزه ای کتییییییییییی؟ در راه رسیدن به امکانات باید تلاش کنی...اینو همیشه گفتم...نباید سرد بشی... انگیزه پیدا میشه توم ادامه بده:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ در راه رسیدن به امکانات باید تلاش کنی...اینو همیشه گفتم...نباید سرد بشی...انگیزه پیدا میشه توم ادامه بده:hapydancsmil: یعنی تو تضمین میکنی من اگه این تاپیکو به صفحه 20 برسونم به امکانات میرسم؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی تو تضمین میکنی من اگه این تاپیکو به صفحه 20 برسونم به امکانات میرسم؟ پشتکار داشته باش....این تشخیص هویت نشه بعدی...به هر حال یه جایی یه روزی امکانات رو پیدا می کنیم... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ پشتکار داشته باش....این تشخیص هویت نشه بعدی...به هر حال یه جایی یه روزی امکانات رو پیدا می کنیم... جووونم تقویت روحیه در این تاپیک پیر میشویییییییییمممممممممممممممممم بلکه بیابیممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ چیرا؟نخیرم کاملا درسته من خودم 20 امتیازو میگیرمتو ادمینو تو این سن مگه دیدی؟ آره ؛ این شکلی نبود ؛ عکساشو دیدم؛, توپولی بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده