shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بذار یکم فک فکنم بعد میام بحدسم خب اگر پسرم یا جیمی باشه که حدس زدنش فاده نداره دیگه همه حدسیدنش مدال من کوششششششششششش لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ چقد تابلو بود!!!!! خوب حالا که تشخیص هویت کردیم بریم سراغ امکانات لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بذار یکم فک فکنم بعد میام بحدسم خب اگر پسرم یا جیمی باشه که حدس زدنش فاده نداره دیگه همه حدسیدنش مدال من کوششششششششششش مدالش کووووووووووووش؟!!!! :icon_razz: دوتا شونم دعوت کرده کسی شک نکنه خدای سیاسته این زهرا ماشالله هزار ماشاالله چقد تابلو بود!!!!! خوب حالا که تشخیص هویت کردیم بریم سراغ امکانات برییییییییییییمممممممممممممممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ آخه این که معلومه کیه...... محمد ....همین ریختیه الانشم فقط مقیاسش بزرگ شده لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ مدالش کووووووووووووش؟!!!!:icon_razz: خدای سیاسته این زهرا ماشالله هزار ماشاالله برییییییییییییمممممممممممممممم:hapydancsmil: در حقیقت چند نوع امکانات وجود داره!! امکانات خوب میتونه زندگی رو شیرین کنه!! امکانات زیاد شاید آدمو خسته کنه!! امکانات جز جدا ناشدنی زندگی ماست!! امکانات طرفدارهای زیادی داره! امکانات حق همه هست! حتی تو حتی من! امکانات!!! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ در حقیقت چند نوع امکانات وجود داره!! امکانات خوب میتونه زندگی رو شیرین کنه!! امکانات زیاد شاید آدمو خسته کنه!! امکانات جز جدا ناشدنی زندگی ماست!! امکانات طرفدارهای زیادی داره! امکانات حق همه هست! حتی تو حتی من! امکانات!!! گاهی امکانات می تونه به آدم خسته ای مثل من کمک کنه که به زندگی برگردم...گاهی می تونه باعث بشه که یه جوون دنیا رو بهتر ببینه.. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ گاهی امکانات می تونه به آدم خسته ای مثل من کمک کنه که به زندگی برگردم...گاهی می تونه باعث بشه که یه جوون دنیا رو بهتر ببینه.. اوهوم موافقم... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ گاهی امکانات می تونه به آدم خسته ای مثل من کمک کنه که به زندگی برگردم...گاهی می تونه باعث بشه که یه جوون دنیا رو بهتر ببینه..موقع استفاده از امکانات باید مراقب باشیم میتونه عواقبی داشته باشه! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اوهوم موافقم... یه دونه فقط یه دونه امکانات کافیه موقع استفاده از امکانات باید مراقب باشیم میتونه عواقبی داشته باشه! استفاده از هر امکاناتی به هر حال مهارت میخواد...که ما داریـــــــــــــــــــــــــــم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ یه دونه فقط یه دونه امکانات کافیه استفاده از هر امکاناتی به هر حال مهارت میخواد...که ما داریـــــــــــــــــــــــــــم کتی امشب رو چه دنده ای هستی ؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ کتی امشب رو چه دنده ای هستی ؟ دنده معکوسم انگار...خیلی تابلوئه؟!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ دنده معکوسم انگار...خیلی تابلوئه؟!!!!!!!!!!!!! اره بابا بپا کسی رو زیر نگیری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ یه دونه فقط یه دونه امکانات کافیه استفاده از هر امکاناتی به هر حال مهارت میخواد...که ما داریـــــــــــــــــــــــــــم امکانات میتونه عواقب داشته باشه امکانات.... الان توجه کن اون اصلو و فرع نه! خود خودش لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اره بابا بپا کسی رو زیر نگیری من چمههههههههه؟!!! اینا همش از بی امکاناتیه هاااااااااا امکانات میتونه عواقب داشته باشه امکانات.... الان توجه کن اون اصلو و فرع نه! خود خودش نگار من هیچی نگم بهتره... من دیگه برم...برام دعا کنین زهراااااااااااا ما اسپم نکردیم...بعدا نگی اسپم کردین... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ مدالش کووووووووووووش؟!!!!:icon_razz: خدای سیاسته این زهرا ماشالله هزار ماشاالله برییییییییییییمممممممممممممممم:hapydancsmil: کتیییی من مدالم و میخوام تازه این زهرایی امتیاز هم به زور میخواد بمن بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده