shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 بذار یکم فک فکنم بعد میام بحدسم خب اگر پسرم یا جیمی باشه که حدس زدنش فاده نداره دیگه همه حدسیدنش مدال من کوششششششششششش
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 چقد تابلو بود!!!!! خوب حالا که تشخیص هویت کردیم بریم سراغ امکانات
کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 بذار یکم فک فکنم بعد میام بحدسم خب اگر پسرم یا جیمی باشه که حدس زدنش فاده نداره دیگه همه حدسیدنش مدال من کوششششششششششش مدالش کووووووووووووش؟!!!! :icon_razz: دوتا شونم دعوت کرده کسی شک نکنه خدای سیاسته این زهرا ماشالله هزار ماشاالله چقد تابلو بود!!!!! خوب حالا که تشخیص هویت کردیم بریم سراغ امکانات برییییییییییییمممممممممممممممم:hapydancsmil:
*mini* 37778 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 آخه این که معلومه کیه...... محمد ....همین ریختیه الانشم فقط مقیاسش بزرگ شده
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 مدالش کووووووووووووش؟!!!!:icon_razz: خدای سیاسته این زهرا ماشالله هزار ماشاالله برییییییییییییمممممممممممممممم:hapydancsmil: در حقیقت چند نوع امکانات وجود داره!! امکانات خوب میتونه زندگی رو شیرین کنه!! امکانات زیاد شاید آدمو خسته کنه!! امکانات جز جدا ناشدنی زندگی ماست!! امکانات طرفدارهای زیادی داره! امکانات حق همه هست! حتی تو حتی من! امکانات!!!
کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 در حقیقت چند نوع امکانات وجود داره!! امکانات خوب میتونه زندگی رو شیرین کنه!! امکانات زیاد شاید آدمو خسته کنه!! امکانات جز جدا ناشدنی زندگی ماست!! امکانات طرفدارهای زیادی داره! امکانات حق همه هست! حتی تو حتی من! امکانات!!! گاهی امکانات می تونه به آدم خسته ای مثل من کمک کنه که به زندگی برگردم...گاهی می تونه باعث بشه که یه جوون دنیا رو بهتر ببینه..
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 گاهی امکانات می تونه به آدم خسته ای مثل من کمک کنه که به زندگی برگردم...گاهی می تونه باعث بشه که یه جوون دنیا رو بهتر ببینه.. اوهوم موافقم...
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 گاهی امکانات می تونه به آدم خسته ای مثل من کمک کنه که به زندگی برگردم...گاهی می تونه باعث بشه که یه جوون دنیا رو بهتر ببینه..موقع استفاده از امکانات باید مراقب باشیم میتونه عواقبی داشته باشه!
کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 اوهوم موافقم... یه دونه فقط یه دونه امکانات کافیه موقع استفاده از امکانات باید مراقب باشیم میتونه عواقبی داشته باشه! استفاده از هر امکاناتی به هر حال مهارت میخواد...که ما داریـــــــــــــــــــــــــــم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 یه دونه فقط یه دونه امکانات کافیه استفاده از هر امکاناتی به هر حال مهارت میخواد...که ما داریـــــــــــــــــــــــــــم کتی امشب رو چه دنده ای هستی ؟
کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 کتی امشب رو چه دنده ای هستی ؟ دنده معکوسم انگار...خیلی تابلوئه؟!!!!!!!!!!!!!
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 دنده معکوسم انگار...خیلی تابلوئه؟!!!!!!!!!!!!! اره بابا بپا کسی رو زیر نگیری
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 یه دونه فقط یه دونه امکانات کافیه استفاده از هر امکاناتی به هر حال مهارت میخواد...که ما داریـــــــــــــــــــــــــــم امکانات میتونه عواقب داشته باشه امکانات.... الان توجه کن اون اصلو و فرع نه! خود خودش
کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 اره بابا بپا کسی رو زیر نگیری من چمههههههههه؟!!! اینا همش از بی امکاناتیه هاااااااااا امکانات میتونه عواقب داشته باشه امکانات.... الان توجه کن اون اصلو و فرع نه! خود خودش نگار من هیچی نگم بهتره... من دیگه برم...برام دعا کنین زهراااااااااااا ما اسپم نکردیم...بعدا نگی اسپم کردین...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 مدالش کووووووووووووش؟!!!!:icon_razz: خدای سیاسته این زهرا ماشالله هزار ماشاالله برییییییییییییمممممممممممممممم:hapydancsmil: کتیییی من مدالم و میخوام تازه این زهرایی امتیاز هم به زور میخواد بمن بده
ارسال های توصیه شده