رفتن به مطلب

توقع بیجا

ارسال های توصیه شده

توقعات بی جا:banel_smiley_4:

اول صحبتم یه چیزی رو متذکر بشم

هرگونه نیش وکنایه وشخصی کردن موضوع تو این تاپیک مستقیما نتیجه اخراج داره

دوست ندارین وتحمل حرف براتون سخته پست ندین واین تاپیک رو ندید بگیرین

ممنون:icon_gol:

توقع چیست وچطوری به وجود میاد؟دلایل اینکه شخصی،مجموعه ای سازمانی خلاصه یه شخصیت حقیقی یا حقیقی از یک شخص حقیقی یا حقوقی توقع داشته باشه وخودش رو برای براورده شدن این توقعات محق بدونه چیه؟

یاد یه اس ام اسی افتادم که چندوقت پیش برام اومده بود!

اعصاب چیست؟

چیزیست که هیچ کس ندارد ولی توقع دارند که تو داشته باشی

توقع چیست؟

چیزی است که همه دارند وتو نباید داشته باشی

ایا توقعات به ظرفیت افراد بستگی دارد؟ایا سطح فکری وهوشمندی ومیزان درک دراین مسئله دخیل است؟

از چه چیزهایی باید توقع داشت واز چه چیزهایی نه؟

• Like 15
لینک به دیدگاه

سلام

بحث جالبی خواهد بود،من نظر و دیدگاه شخصی خودمو مینویسم

به عقیده من توقع رو خود ما ایجاد میکنیم

و در واقع خود فرد هست که باعث میشه توقع سایرین نسبت به شخص بالا بره

حالا شاید هم نظر من درست نباشه،اما این رو میدونم که هیچکس از توانایی ها و قدرت شما

باخبر نیست،تا زمانی که از اون برای کسی استفاده کنید یا از آن یاد کنید

این باعث میشه که در ذهن شخص نقش ببنده که شما فلان توانایی رو دارید.

توقع رو من با واژه "انتظار"معادل میکنم و "توقع بیجا" رو انتظاری همراه با اجبار ورودربایسی پنهانی از طرف طرف مقابل و شخص

در مورد توقع شخص حقیقی و حقوقی بنده نظری ندارم،چون برام پیش نیومده:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

توقع چیز بدیه مخصوصا وقتی کسی کاری رو برات انجام میده و توقع داره بجاش حتما یه کاری براش انجام بدی

این بدترن مدل توقع هست

وقتی تو یه اداره ای میری و کاری داری میشه توقع داشت که کارمند وظایفش رو در حق شما کامل و بی نقص انجام بده

تو تمام موارد همینه توقع خوبه اگه درست استفاده بشه :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
توقعات بی جا:banel_smiley_4:

اول صحبتم یه چیزی رو متذکر بشم

هرگونه نیش وکنایه وشخصی کردن موضوع تو این تاپیک مستقیما نتیجه اخراج داره

دوست ندارین وتحمل حرف براتون سخته پست ندین واین تاپیک رو ندید بگیرین

ممنون:icon_gol:

توقع چیست وچطوری به وجود میاد؟دلایل اینکه شخصی،مجموعه ای سازمانی خلاصه یه شخصیت حقیقی یا حقیقی از یک شخص حقیقی یا حقوقی توقع داشته باشه وخودش رو برای براورده شدن این توقعات محق بدونه چیه؟

یاد یه اس ام اسی افتادم که چندوقت پیش برام اومده بود!

اعصاب چیست؟

چیزیست که هیچ کس ندارد ولی توقع دارند که تو داشته باشی

توقع چیست؟

ایا توقعات به ظرفیت افراد بستگی دارد؟ ایا سطح فکری وهوشمندی ومیزان درک دراین مسئله دخیل است؟

از چه چیزهایی باید توقع داشت واز چه چیزهایی نه؟

توقع دو طرف داره، متوقع و مورد توقع واقع شده، به سطح ظرفیت هر دو ربط داره، شخصی که بی دلیل از دیگران توقع داره، زیاد ظرفیت مورد توجه و محبت واقع شدن نداره و کسی هم که دیگران ازش زیاد توقع دارن لابد طرفیت تحمل و محبت کردنش در حدی بوده که دیگران متوقع شدن ازش. هوشمندی شخصی که مورد توقع واقع شده (به این دلیل که بفهمه تو هر موقعیتی چطور رفتار کنه تا در دیگرانی که دوست نداره متوقع بشن ازش انتظاراتی رو ایجاد نکنه)؛ و سطح فکر و میزان درک متوقع (در حدی که بفهمه تا چه اندازه حق داره از دیگران انتظار داشته باشه) در این مسئله دخیل هستند.

اگه از چیز منظورتون کسانی هست: من خودم از کسانی توقع دارم که بهم قولی داده باشن و یا مسئولیتی قبول کردن (اونم با میل خودشون و در قبال مسئولیت خودشون).

وگرنه خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که کس از روی محبت نخارد پشت من؛ جز ناخن انگشت من...

میمونه توقع از رفتارها: با تجربیاتی که کسب کردم متوجه شدم از هیچ کس نباید انتظار داشته باشم اونجور که من باهاش رفتار میکنم؛ باهام رفتار کنه مگر افرادی خاص و معدود. :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دو نوع توقع داریم :دی

1. توقعات شخصی 2. توقعات اجتماعی ...

توقعات شخصی مربوط میشه به خودمون و انتظاراتمون از اطرافیانمون ( خانواده و دوستان ) ...

که در این زمینه به نظر من تو این دوره و زمونه با این موقعیت نباید از کسی جز خودت توقع داشته باشی...:banel_smiley_4:

در مورد توقعات اجتماعی هم که مربوط میشه به انتظاراتمون از کارمندان اداره ها و بانک ها و موسسات و پرستاران و پزشکان... که این یکی قابل گذشت نیست .. و توقعاتمون به جاست و در صورت کوتاهی طرف مقابل باید اعتراض کرد :دی :whistle: چون این نوع توقعات یک وظیفه هست برای طرف مقابلمون پس نباید کوتاهی بشه ..

• Like 4
لینک به دیدگاه

خوب من اول يك سوال مي پرسم در صورت پاسخ نظرم را مفصل برايت مي نويسم

اگر من تاپيكي بزنم و بخواهم به مانند شما افرادي را كه خلاف رويه ي دلخواه من پست مي زنند مستقيما اخراج كنم مي بايست چه كنم؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

دقیقا توقع شده مثل این قضیه اعصاب ..

توقع بیجا یعنی یا چیزی رو فراتر از تواناییت خواستن

یا چیزی یا کاری و ازت میخواهند که یا خودشون هم قادر به انجام دادنش هستند......یا کلا انجام دادنش ممکن نیست ... یا خیلی شرایط خاصی می خواهد

میشه گفت حداقل یک بار هر کسی تو زندگیش توقع بیجا داره....

حتی بنده از خدا... :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب من اول يك سوال مي پرسم در صورت پاسخ نظرم را مفصل برايت مي نويسم

اگر من تاپيكي بزنم و بخواهم به مانند شما افرادي را كه خلاف رويه ي دلخواه من پست مي زنند مستقيما اخراج كنم مي بايست چه كنم؟

سلام امیرجان

اصلا منظورم از نوشتن اون مطلب نگارش پاسخ درروال دلخواه من یا برخلاف ان نبود

یه سری اتفاقات همیشه میافتند که شاید از دید من بسیار سطحی وکودکانه باشه وتاکید من بخاطر ظرفیت اولیه بحث برای کشیده شدن ومنحرف گشتن به سمت داستانهای این اتفاقات هست.

روزی که من اومدم نواندیشان وتو اوج خلوت بودنش بود اومدنم یه دلیل بیشتر نداشت

دوری از تشنج!

وگرنه تا حالا نه از کسی خواستم به دلخواه من بنویسه ونه از مخالفت کسی شکوه کردم

کلا من همیشه از خودم توقع دارم تا دیگران

به نظرخودم هم توقعی که منبعث از خواست من باشه بیشتر به پاسخ میرسه تا اینکه دلیل نداشته باشه

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

توقع چیست؟

توقع چیزیست که همه فکر میکنیم نداریم مگر اینکه اون رو حق خودمون بدونیم

توقع داری هیچکس بحث رو شخصی نکنه به نظر من توقع به جایی هست ولی ممکنه هرکسی به نظرش بنا بر دلایلی توقع بی جایی بیاد

توقع به میزان محق دونستن آدما نسبت به مورد توقع واقع شده بستگی داره و کیست که کاری رو بکنه و خودش رو محق ندونه یا لااقل توجیح نکنه:banel_smiley_4:

حق داشتن یا نداشتن مساله این است:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
توقع چیزیست که همه فکر میکنیم نداریم مگر اینکه اون رو حق خودمون بدونیم

توقع داری هیچکس بحث رو شخصی نکنه به نظر من توقع به جایی هست ولی ممکنه هرکسی به نظرش بنا بر دلایلی توقع بی جایی بیاد

توقع به میزان محق دونستن آدما نسبت به مورد توقع واقع شده بستگی داره و کیست که کاری رو بکنه و خودش رو محق ندونه یا لااقل توجیح نکنه:banel_smiley_4:

حق داشتن یا نداشتن مساله این است:w58:

تو این مورد خاص حق رو قانون،عرف انسانی وملاکهای تبیین رفتاری تعیین میکنند

درحالت اینوری تو راست میگی وهمه محقند ولی چیزی که از دیدگاه تو به دست میاد استبداد اکثریت هست درنهایت...یعنی اخرش همه خودشون رو محق میدونن وتوقع دارن حرف اونا مستند شمرده بشه لذا یه سری باهم تبانی میکنند وچیزی به اسم دیکتاتوری خلق میشه

حالت اونوریشم که به درد ما پابرهنگان نمیخوره:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه بار یه کسی بهم گفت سعی کن از هیچ کس توقع هیچ کاری نداشته باشی ( بیشتر همین تعاملات روزانه منظورش بود)

من هم این کار رو کردم و واقعا نتیجه بخش بود یعنی توی اون مدت خیلی به لحاظ روحی راحت بودم

اما نتونستم ادامه بدم

راجع به جواب سوال فکر می کنم که یه بده بستونه.......یعنی تا وفتی بده ای در کار نبوده بستونی هم نیست ! و در نتیجه نباید توقع داشت

اما هر چند که اصولا اگر هر بده ای رو تو زندگی از همون اول به نیت بستون دادیم، زندگی جهنم میشه!

در کل رعایت تعادل این وسط خیلی سخته.....

• Like 5
لینک به دیدگاه
تو این مورد خاص حق رو قانون،عرف انسانی وملاکهای تبیین رفتاری تعیین میکنند

درحالت اینوری تو راست میگی وهمه محقند ولی چیزی که از دیدگاه تو به دست میاد استبداد اکثریت هست درنهایت...یعنی اخرش همه خودشون رو محق میدونن وتوقع دارن حرف اونا مستند شمرده بشه لذا یه سری باهم تبانی میکنند وچیزی به اسم دیکتاتوری خلق میشه

حالت اونوریشم که به درد ما پابرهنگان نمیخوره:w58:

اینجا جهان سومه، اگه کلان نگاه کنیم 2 دسته آدم حق دارن، اونایی که پول دارن و اونایی که زور دارن، که هرکسی یکی از اینا رو داشته باشه اونیکی رو هم داره!

من توقع دارم رای بدی چون بهت یارانه میدم، من توقع دارم رای بدی چون من باتوم دارم :ws37:من توقع دارم فلان پست رو ندی چون من سبزم :whistle: جواب: چشم:hanghead:

من توقع دارم بهم 100 امتیاز بدی چون تو سبزی:w02: جواب: تو غلط میکنی :ws3:

100 بار تو تاپیکای مختلف به این نتیجه رسیدیم ما همه دیکتاتور درون داریم بدجوری هم بیش فعاله هرجا بتونیم ازش به نحو احسنت استفاده میکنیم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اولین چیزی که در مورد سوالتون به ذهنم رسید که مربوط به گفت های خودتون هم می شه اینه که توقع همون چیزیه که شما از کسایی که دارن نوشته هاتونو می خونن دارین که بر خلاف گفت هات عمل نکن و اگه این کارو بکنن شما اخراجشون می کنید یعنی شما الان متوقع هستین و مایی که می خونیم محکوم به نداشتن آن و در غیر این صورت(عمل کردن به دستورات جنابعالی!) متضرر!

• Like 1
لینک به دیدگاه
اولین چیزی که در مورد سوالتون به ذهنم رسید که مربوط به گفت های خودتون هم می شه اینه که توقع همون چیزیه که شما از کسایی که دارن نوشته هاتونو می خونن دارین که بر خلاف گفت هات عمل نکن و اگه این کارو بکنن شما اخراجشون می کنید یعنی شما الان متوقع هستین و مایی که می خونیم محکوم به نداشتن آن و در غیر این صورت(عمل کردن به دستورات جنابعالی!) متضرر!

ممنون

عزیز تو جواب امیر عزیز گفتم اون توضیح ربطی به ماوقع تاپیک نداره

صرفا برای اجتناب از درگیریهایی بود که قبلا اتفاق افتاده واین موضوع میتونه تحریک کننده باشه

همونجوری که گفتم من از خودم توقع دارم تا بقیه

وقتی سطح حداقلی ملاک عمل باشه(امتحان کن وحشتناک سخته!) به دست اومدن هرگزینه دیگه ای یه دست اورد مشوق به حساب میاد وچیزی نیست که باعث توقع بیشتر بشه بلکه انگیزاننده هست

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینجا جهان سومه، اگه کلان نگاه کنیم 2 دسته آدم حق دارن، اونایی که پول دارن و اونایی که زور دارن، که هرکسی یکی از اینا رو داشته باشه اونیکی رو هم داره!

من توقع دارم رای بدی چون بهت یارانه میدم، من توقع دارم رای بدی چون من باتوم دارم :ws37:من توقع دارم فلان پست رو ندی چون من سبزم :whistle: جواب: چشم:hanghead:

من توقع دارم بهم 100 امتیاز بدی چون تو سبزی:w02: جواب: تو غلط میکنی :ws3:

100 بار تو تاپیکای مختلف به این نتیجه رسیدیم ما همه دیکتاتور درون داریم بدجوری هم بیش فعاله هرجا بتونیم ازش به نحو احسنت استفاده میکنیم :w02:

به جان امیرتپل قطر اگه من انتظاری داشته باشمsmiley5079.gif

هرچقدر امتیاز دوست داری از سهم خودم ترانسفرکنم به حسابت:persiana__hahaha:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به جان امیرتپل قطر اگه من انتظاری داشته باشمsmiley5079.gif

هرچقدر امتیاز دوست داری از سهم خودم ترانسفرکنم به حسابت:persiana__hahaha:

امتیاز که نون و آب نمیشه برام من توقع دارم شماره 16 رقمی روی کارت رو بدم ببینم چی ترانسفر میکنی :w02:

برای این که اسپم نشه، این که بقیه از ما چه توقعاتی داشته باشن شاید تا حدی خودمون تاثیر گذاریم؛ ولی اینکه ما از بقیه چه توقعاتی داشته باشیم که دست خودمونه:hanghead: واقعا اندازه حقمون متوقع باشیم، خدا شاهده من خیلی رو این موضوع حساسم، در حدی که یه جزوه گرفتن از همکلاسی هم برام سخته و فکر میکنم توقع زیادیه :hanghead: خدا شاهده من خیلی آدمه خوبیم :hanghead::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام امیرجان

اصلا منظورم از نوشتن اون مطلب نگارش پاسخ درروال دلخواه من یا برخلاف ان نبود

یه سری اتفاقات همیشه میافتند که شاید از دید من بسیار سطحی وکودکانه باشه وتاکید من بخاطر ظرفیت اولیه بحث برای کشیده شدن ومنحرف گشتن به سمت داستانهای این اتفاقات هست.

روزی که من اومدم نواندیشان وتو اوج خلوت بودنش بود اومدنم یه دلیل بیشتر نداشت

دوری از تشنج!

وگرنه تا حالا نه از کسی خواستم به دلخواه من بنویسه ونه از مخالفت کسی شکوه کردم

کلا من همیشه از خودم توقع دارم تا دیگران

به نظرخودم هم توقعی که منبعث از خواست من باشه بیشتر به پاسخ میرسه تا اینکه دلیل نداشته باشه

درود

ديشب كلي مطلب تايپ كردم موقع ارسال نتم قطع شد

سعي مي كنم مطلب مورد نظرم رو مجدد تايپ كنم اما دوستان متوجه هستند كه معمولا در سري دوم نوشتن كمي مطلب قرباني كم حوصلگي مي شود

---------------------------------

در مورد پاسخي كه داديد توقع من از شما جز اين نبود

اين توقع حاصل شناخت من از شما و روحيات شماست و توقعي به جا محسوب مي شود.

در كل هر فرد داراي پتانسيل هاي اخلاقي/رفتاري/ و تفكري آشكار و نهاني است كه در مواقع مختلف آنها را به فعل در مي آورد.اين پتانسيل ها وقتي به فعل تبديل مي شود در مخاطب و طرف هاي مقابل اين توقع را ايحاد مي كند كه در موارد مشابه شما به همان نحو و يا برجسته تر(مثبت يا منفي) عمل نماييد .اين توقع كه بر مبناي توانايي بروز يافته ي شماست توقعي بجا و منطقي است.

اما اگر فردي در موردي و يا موقعيتي بر اساس پيش داوري هاي ذهني خود توقعي داشته باشد كه خارج از حدود توانايي و يا ملاك هاي اخلاقي و رفتاري شما باشد اين مي شود توقع بيجا.

توقعات بيجا در ابتدا ابعاد كوچكي دارند ولي با بي توجهي و گاها تلاش ما براي برارودن آنها به دليل كوچكي آن ها رو به رشد مي گذارند و به جايي مي رسند كه ما را گرفتار مي كنند .لذا مي بايست از گام نخست و يا در هر كجايي كه هستيم در مقابل اين توقعات ايستادگي كنيم و با يك برخورد قاطع و يك نه صريح ريشه ي آن را بزنيم .

اميدوارم كه مفيد بوده باشد

شاد باشيد دوستان من

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من حقوقی گه برای خودمون قائل میشیم توقع ایجاد میکنن

بعضی خقوق اجتماعی و قانونی و از این قبیل هستن که طبق قوانین اجتماعی یا انسانی باید انجام بشن که فک نکنم حرفی توش باشه

اما بعضی حقوقی هستن که خودمون با توجه به شناختمون از فرد مقابلمون یا نوع رابطمون باهاش ازش داریم (یا بالعکس) که برمیگرده به نظرم به میزان شناختمون

فک میکنم خیلی وقتا ما دچار سوءتفاهم در شناخت یا عدم درک شرایط طرف مقابل میشیم و خودمون و زیادی محق میدونیم

تو دوستی،نسبت به خانواده پدر مادر،همسر و...

فک میکنم ادم هرچی توقع از نوع دوم کمتر داشته باشه هم خودش راحت تره هم اطرافیانش

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...