رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

یه مدتی بود شدید افسرده بودم

همه اش تو فکر وخیال ، همه اش تو فکر اینکه خوشبختی چیه؟چرا من خوشبخت نیستم ویا احساس خوشبختی نمیکنم..46.gif

همه مشکلات دنیا رو روی سر خودم هوار میدیدم.

تا اینکه یه روز یکی از دوستام رو دیدم که معمولا خوشحاله ومیخنده زیاد درهم ندیدمش

بهم میگفت ریتم زندگی تو شاد کن خودبخود شاد میشی واتفاقات خوبم واسه ات میافته ، به آهنگهای غمگین گوش نکن تا میتونی آهنگهای شاد گوش بده به زندگیت یه ریتم تند بده ببین چطور زندگی با سازت میرقصه...

میگفتم آخه چه ربطی داره؟زندگی داره بلا نازل میکنه من خوشحال باشم دیگه نازل نمیشه؟40.gif

میگفت آره ! اونقدرهم جدی گفت که تقریبا نتونستم جواب شو بدم..

گذشت ویه روز با خودم گفتم چطوره واقعا به قول رفیقم ریتم زندگی مو تغییر بدم39.gif

همه آهنگهای غمگین روی گوشی مو پاک کردم به جاش آهنگهای شاد ریختم و از اون به بعد دیدم واقعا زندگیم داره شاد میشه

حالا واقعا چیه؟ این ریتم زندگی هست که حال مارو تحت الشعاع قرارمیده یا این حال ماست که ریتم زندگی مون رو عوض میکنه؟39.gif

• Like 34
لینک به دیدگاه

اهنگ تاثیر داره درست .

راستی برای من چند جمله کوتاه بوده ک همیشه هم کارساز بوده

1- همیشه بد تر از بد هم هست.

2- اینجا ک آخر دنیا نیست .

3- اگر امروز مردم چی؟؟ (تا حالا نشنیدن ی جون 16 ساله سکته کنه . ی بچه 6 ساله با ماشین تصادف کنه . زلزله. یا دادشی رو چطور کشتن ... و هزار و یک مثال برای اینکه متوجه باشیم ما همیشه باقی نیستیم. و روزی می میریم) اه. اگه امروز بمیرم. همش ناراحت بودم ک... ولش کن. خوش باش دمی ک زندگانی این است .

4- این نیز بگذرد.

و حالا ریتم زندگی.

آدم همینه . گاهی شاد گاهی غمگین .

شادی یکم ناز داره . همین طوری نمی یاد . :w02: باید بدویی دنبالش

ولی غم انگاری لنگر انداخته پشت در خونه . تا درو باز می کنی می پره تو :banel_smiley_4:

جبرهایی تو زندگی ما وجود داره .

اما ب نظرم جبر برای ادمهایی ک می خوان مسئولیت کارهای خودشون رو قبول نکنن مفیده .

شعار گونه است . ولی این من م. من خود خودم . زندگیم و می سازم.

هر چ قدر رو تونستم ک خوب . هر چ قدر نتونستم.

بی خیالش.

مهم اینکه ادم از خودش خجالت نکشه .

اگه تا الان هم ریتم زندگیم خوب نبوده . خوب از امروز سعی کنم بهترش کنم.

• Like 25
لینک به دیدگاه
آهنگ خیلی تاثیر داره :hanghead:
یعنی چی؟آهنگ شاد زندگی ما رو شاد میکنه یا این ماهستیم که با انتخاب آهنگ شاد یا غمگین ،آهنگ و ریتم زندگی مون رو شاد یا غمگین میکنیم؟تأثیر کدام یک بیشتره؟
  • Like 6
لینک به دیدگاه

همه چی به خود ادم بستگی داره

این خودتی که اگه فک کنی شادی، واقعا شاد میمونیو شادیا 2نبالت میان!

برای من که اینطوری بوده

یه بار یه متنی رو خوندم که خیلی جالب بود. دقیقا یادم نیست ولی معنیش این بود:

یه مردی از یه دانشمند پرسید روی نگین انگشتریم چی حک کنم که چه در هنگام شادی و چه در هنگام غم تسلی بخش من باشه؟

اون دانشمند گفت: حک کن میگذرد!

من که هر چی پیش میاد چه خوب چه بد میگم الهی شکر! باور کن معجزه میکنه!:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من اینجوری نیست که آدم به همون روال زندگی قبلیش ادامه بده و فقط با آهنگ شاد گوش دادن مسیر زندگیش عوض شه .

باز هم همون چالش همیشگی من وجود داره که نمیدونم باید به قانون جذب و راز اعتقاد داشته باشم یا نه، چون واقعا بعضی وقتا اثرشو تو زندگیم دیدم .

سلیقه هر کسی با کس دیگه فرق میکنه. آهنگی شاد هست که انسان رو شاد کنه . مثلا یه آهنگ 6/8 که از نظر من و شما خیلی شاده و باهاش انرژی میگیریم، ممکنه از نظر یه شخص دیگه شاد نباشه و اعصابش هم خرد شه و اون شخص با یک آهنگ سنتی بره تو فضا . بنابراین آهنگی شاد هست که انسان رو آروم کنه، فکر انسان رو باز کنه و باعث بشه انسان با فکر بازتر و آگاهی بیشتر در لحظه تصمیم بگیره .

خب تصمیماتی هم که از رو آگاهی و منطق گرفته بشه ، معلومه که به نفع انسان خواهد بود و مسیر زندگیش رو هم عوض خواهد کرد .

ضمن اینکه گوش دادن به آهنگ هایی که انسان رو آروم میکنه، انگیزه هم برای شخص برای انجام دادن کارها و ادامه زندگی فراهم میکنه . :a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اینا که دوستتون گفته خوبه به شرطی که باعث نشه شما در مقابل مشکلات سرتون رو بکنید زیر برف و الکی خوش باشید خیلی وقتها به جای الکی خوش بودن باید واقع بین بود!

وقتی مشکلی هست ،هست!نمیشه با ندیدنش حلش کرد...

البته این یک نسخه ی کلی نیست فقط نظر شخصیه منه

• Like 5
لینک به دیدگاه
همه چی به خود ادم بستگی داره

این خودتی که اگه فک کنی شادی، واقعا شاد میمونیو شادیا 2نبالت میان!

برای من که اینطوری بوده

:w16:

یعنی محیط پیرامون شما نتونسته ریتم زندگی تو ناشاد کنه؟واین شما بودی همواره که زندگی واحوال زندگی تو (به نحوی ریتم وضرب آهنگ زندگی تو)کنترل کردی؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینا که دوستتون گفته خوبه به شرطی که باعث نشه شما در مقابل مشکلات سرتون رو بکنید زیر برف و الکی خوش باشید خیلی وقتها به جای الکی خوش بودن باید واقع بین بود!

وقتی مشکلی هست ،هست!نمیشه با ندیدنش حلش کرد...

البته این یک نسخه ی کلی نیست فقط نظر شخصیه منه

نه منظور دوست منم این نبود که الکی خوش باشیم:whistle:

منظورش این بود که زندگی ما میتونه با شاد کردن روحیه مون استقامت خودمون رو در برابر مشکلات زیاد کنیم وراحت تر به مسئله نگاه کنیم نه اینکه اصلا مشکل رو نبینیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود

دوست من

اين مطلب كه بيان مي داريد جلوه ي كوچكي از قانون جذب است كه يكي از دوستان هم مختصر اشاره اي نمود

ما بارها و بار ها در باره ي معجزات پيامبران شنيده ايم و خوانده ايم اما نيانديشيده ايم كه اين معجزه همان قانون جذب است .اگر شما ايمان داشته باشيد به چيزي و با جان و دل آن را باور كنيد تمام لحظت زندگي رنگ و بوي آن را مي يرد و از آن تاثير مي پذيرد.

شادي را بخواهيد و به آن عادت كنيد و كم كم شاد بودن را باور كنيد تا ببنيد مشكات و غم چگونه رختش را براي هميشه از منزل شما بر خواهد كشيد

:icon_gol:شاديتان آرزوست

• Like 7
لینک به دیدگاه
نه منظور دوست منم این نبود که الکی خوش باشیم:whistle:

منظورش این بود که زندگی ما میتونه با شاد کردن روحیه مون استقامت خودمون رو در برابر مشکلات زیاد کنیم وراحت تر به مسئله نگاه کنیم نه اینکه اصلا مشکل رو نبینیم

منم همینو گفتم گفتم خوبه به شرطه ها و شروطه ها!

که خودتونم دوباره به شرطش اشاره کردید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من به قانون جذب اعتقاد دارم هرچی رو که بهش فکر کنی همون جور برات اتفاق می افته امتحان کردم جواب هم گرفتم وقتی به شادی فکر کنی شادی میاد سراغت وقتی به کاری که ازش بدت میاد فکر کنی همون برات پیش میاد:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر من دیدمون به زندگی خیلی مهمه و همینطور تلقین!!!

یعنی اگهر یه دیدِ خوبی مثلا به فردا داشته باشیم این حس ناخودآگاه خیلی روی روحیه مون تاثیر میزاره و فردا هر اتفاقی بیوفته با دیدِ خوبی بهش نگاه میکنیم و اصلا ناراحت نمیشیم!!!

همین پاک کردن آهنگای غمگین که گفتید !: شما چون به خودتون تلقین کردین و گفتین با پاک کردن آهنگِ غمگین و گذاشتن آهنگِ شاد غم ها از بین میرند که این خودش یجور تلقینِ!!!:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

درود....

:icon_gol:

به نظرم نسبیه قضیه....

باید حد رو نگه داشت دو طرفه....

نباید این راهکار را صرف قبول کرد و مهر تایید گذاشت که میشه راه گشاست....

در خصوص مشکلات شخصیتی...گاه راهکاره خوبیه....ولی خطر خوشی کاذب در اون هست....

در مورد مشکلات اساسی هم...که نمی شه با خوش بودن اونا رو حل کرد....باید دنبال راهکار بود...

با در نظر گرفتن اینکه فرمودین...در حالت افسردگی...جوابگو خواهد بود....ولی نه در همه ی موارد و برای هر نفر...تعمیمش نمیشه داد....

ولی به عنوان یک راهکار..برای دوستانی که دارای شخصیت کمتر پیچیده ی هستند...راحت با این موضوع وقف پیدا می کنند...می تونه در نظر گرفته شه..

ولی در موارد دیگه...جواب گو نخواهد بود...

• Like 6
لینک به دیدگاه
یعنی محیط پیرامون شما نتونسته ریتم زندگی تو ناشاد کنه؟واین شما بودی همواره که زندگی واحوال زندگی تو (به نحوی ریتم وضرب آهنگ زندگی تو)کنترل کردی؟:ws38:

اره به شرطی که بخوای:w16:

با همون جمله ای که در اخر گفتم! هیچی مثه الهی شکر و باور اون، تاثیر نداره!

اگه موقع مسایل به این فک کنی که شاید یه حکمتی بوده مطمئن باش همه چی حله!

من یاد گرفتم به خدای خودم اعتماد داشته باشم همیشه هم نتیجه گرفتم.

نا گفته نماند من ادم خیلی مذهبی ای نیستم ولی خدای خودمو خیلی باور دارم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فکر می کنم تک تک لحظات زندگی تحت تاثیر نوع نگاه ما و شرایطیه که درست می کنیم ...

یه زمانی خیلی احاساتی شده بودم و نزدیک بود بیفتم توی عشق (!) ولی نمی خواستم یعنی اصلا اون موقع زمان مناسبی برای عاشقی نبود

همه گفتن عشق یهو پیش میاد و به راحتی نمیشه ازش گذشت و چیزی نیست که تو بفهمی داری می افتی توش و بعد جلوش رو بگیری ...

ولی من این کار رو کردم

میشه گفت ریتم زندگیم رو عوض کردم

دیگه هیچ فیلم و سریال عاشقانه و رمانیکی ندیدم

تمام آهنگ های گوشیم رو پاک کردم

کتاب های عاشقانه نخوندم

توی مجلات و نت داستان های رمانتیک رو نگاه نکردم

هیچ عکسی که نشونی از عشق داشته باشه توی گوشیم نریختم

از آدم های احساساتی وعاشق پیشه دوری کردم

تا تونستم ورزش کردم و درس خوندم

وقتی به خودم اومدم دیدم اصلا یادم نیست که چرا این کار رو کردم انگاری از اول شخصیت من اینطور بود:ws37:

الان هم به همه چیز در حد متعادل اجازه ورود به زندگیم رو می دم و ریتم زندگیم رو خودم تنظیم می کنم

• Like 5
لینک به دیدگاه

آره واقعا پيمان جان منم به اين قضيه اعتقاد دارم و اخيرا تجربه اش كردم... من فك ميكنم به همون قانون جذب و تلقين مربوط ميشه چون وقتي ميخواي اينكارو كني ناخواداگاه هي به خودتم تلقين ميكنه كه اگه اون كارارو كنم شاد ميشم و اين اتفاقم ميافته... هرچيه خيلي قشنگه دوسِش دارم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...