spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سلام بحث مربوط به ریشه مشکلات درمورد ادبیات فارسی(وصحیحترش پارسی) است هنوز وقتی غرق خاطرات میشم ترس از وجود غلط های نگارشی درمشق های روزانه ام یا ترس ودلهره ای که درمورد زنگ انشا داشتم که ایا روزی میشه تابوی نمره بالای 18 درمورد انشا شکسته بشه واین همه مرارت وزحمتم بابت نگارش یک انشا برای خودم وچندین انشا برای همکلاسی ها وبچه های کلاسهای بالاتر وپایینتر بی اجر نمونه؟!! امروز با نسل بعدی خودم که سرصحبت رو باز میکنم متن نوشته هاشون اغلب پراز غلط های وحشتناک املایی است،غلط های مکرر نگارشی(انگار که هیچ درس اداب نگارشی نخوانده اند!)وبی توجهی محض به معنای واژه ها وکاهش روزمره دایره لغات نسل های بعدی نکات پررنگی است که میتواند ذهن مارا درگیر کند یا قلقلک دهد. این فیلم را دانلود کنید تا درموردش صحبت کنیم موفق باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : www.noandishaan.com 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ دقیقا همون شعری که نوشت... بسی رنج بردم در این سال سی............... متاسفانه چیزی که باید با ما عجین میشد نشد... 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ درود ممنونم از مبحثي كه باز كردي اما باور مي كنيد كه خسته شدم از بس نوشتم و مشكلات و مسايل حوزه ي فرهنگ و ادب را بر شمردم و شمردم و شمردم و دست آخر مي بينم نتيجه اي ندارد؟ دست ما كوتاه و خرما بر نخيل ما در ايجاد و بسط اين مشكلات مقصريم و تا زماني كه خود ما از همين اجتماع هاي كوچك نخواهيم و تلاش نكنيم وضعيت ادبي و فرهنگي ما روز به روز وخيم تر خواهد شد اين فيلمي كه شما گذاشتيد اگر چه يك فيلم كوتاه بود و نه مستند اما به خوبي و البته با چاشني اغراق چيزي را به ما نشان مي دهد كه در زير پوست نسل هاي بعدي ما در جريان است همواره با خود مي انديشم مني كه كه در دوران دبستان با داستان هاي شاهنامه نقاشي مي كردم و با فهم كودكانه ي خود شاهنامه مي خواندم و به تقليد از غزل هاي حافظ كلماتي را سر هم مي كردم كه وزني مشابه داشته باشد امروز اين شدم واي به حال كودكان امروز كه حتي نام فردوسي برايشان بيگانه است 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ زدند نابود کردن زبون قشنگمونو....... بیشتر معلمهای این زمونه بدرد لای جرز میخورند واقعا نمی دونم چی یاد بچه ها میدهند .......وقتی دانشگاه سهمیه بندی باشه این میشه نتیجه اش دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده