Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 دست داد بابا.اگه از بی بی سی دیدین احتمالا نشون نداده. پس فکر میکنین چرا خبرگزاری های حکومتی همه اعتراض کردند !!! به انجلینا جولی دست داد ...همه جا هم اسم جولی رو اوردن من که زنده دیدم به مدونا دست نداد 8
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 به انجلینا جولی دست داد ...همه جا هم اسم جولی رو اوردن من که زنده دیدم به مدونا دست نداد الان هم داره نشون میده. باور کن خودم دیدم. حالا یکبار دیگه ببینیم،شاید پرده از این جنایت کشف کردیم. :icon_pf (34): 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 ایهیم به مدونا دست نداد...اتفاقا خیلی حواسم بود که دست میده یا نه که بعدش جنجال شه ولی دست نداد 5
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 ایهیم به مدونا دست نداد...اتفاقا خیلی حواسم بود که دست میده یا نه که بعدش جنجال شه ولی دست نداد برو یک بار دیگه ببین. :vahidrk: مگه میشه کسی تو این مراسم دست نده. 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 برو یک بار دیگه ببین. :vahidrk:مگه میشه کسی تو این مراسم دست نده. آره چرا نشه منم بودم حتی اگه جورج کلونی میخواست بهم جایزه بده دست نمیدادم (میپریدم ماچش میکردم) 5
viviyan 12431 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 لحظه ی دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی - گلدن گلاب ۲۰۱۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 دست نداد کاش میداد به آنجلینا دست داده حالا تا یه سال باید جواب پس بده دیگه مدونا هم اضافه میشد هیچی دیگه کی میخواست فیلم کارگردانی کنه 4
from_hell 10964 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 الان هم داره نشون میده.باور کن خودم دیدم. حالا یکبار دیگه ببینیم،شاید پرده از این جنایت کشف کردیم. :icon_pf (34): دست داد.... ساری عزیزم...من اون موقع صبح که مستقیم دیدم اینقدر شوک بودم که متوجه نشدم...فرداش هم دیدم اما باز هم حواسم نبود... الان که دیدم دقت کردم با دست راست دست داد و بلافاصله جایزه رو با دست چپ گرفت و ایستاد پشت تریبون.... 4
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 جدی دست داد؟ خیر سرم داشتم دقت میکردم مثلا خو عب نداره مدونا دست راستش عایق داشت نارسانا بود...مشکلی نداشته دست دادنشون 3
*mini* 37778 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: خییییییییییییییییلی قشنگ بووووووووووووووود :ws28::ws28::ws28: 2
*mini* 37778 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 برو یک بار دیگه ببین. :vahidrk:مگه میشه کسی تو این مراسم دست نده. سانازی دست ندادااااااااااااا...... کلا این برنامه رو 4 بار پخش کرد که من هر 4 بارشو دیدم.....دست نداد به مدونا....مدونا فقط جایزه رو بهش دادو زودی رفت کنار 3
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 دقت کردین جو رومون اثر گذاشته 4 صفحه است دارین بحث میکنید دست داد یا نه!خودمم رفتم 4 بار فیلمشو دیدم که مطمئن شم دست داده یا نه!:icon_pf (34): 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 دست نداد دستشو آورد جلو گلدن گلب رو گرفت کاملأ مشخص دست نداد!!!! عزیزانم.... 4
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2012 دست نداد دستشو آورد جلو گلدن گلب رو گرفت کاملأ مشخص دست نداد!!!! عزیزانم.... یعنی مدونا میدونست نباید دست بده؟......مثل این زن چادری های فضول هم دستکش سیاه دستش کرده بود. 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 یعنی مدونا میدونست نباید دست بده؟......مثل این زن چادری های فضول هم دستکش سیاه دستش کرده بود. منم همین فکرو کردم احتمالا از قبل فکرشو کرده بودن دست ندن.. ساناز؟؟!! :icon_pf (34): 3
کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 دست دادن یا ندادن مسئله این است؟!!!!!!!!!!!!! آیا هست؟ البته دست نداد من که ندیدم...یعنی مدونا رو حساب شناختش نسبت به ایران دست نداد... بچه ها سکه 800 تومان شده...اوضاع خوب نیست...اصلا خوب نیست... 7
Himmler 22171 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 بابا برین درساتونو بخونین فردا امتحان ارشده نمیدونم باید پروژه تحویل بدین نزدیک امتحان ترمه حالا دست داده یا نداده . ملت 3 روزه رفتن تو نخ فرهادی و گلشیفته . وای که چقدر خنده داره این موضوعات فکر نکنم از این همه ادم که میگن ماچید و دست داد و دست نداد و فلان حتی یه نفر ارزو کرده باشه کاش من میتونستم مث فرهادی یه فیلم بسازم کاش مث مادونا یه خواننده موفق بشم . فرع را چسبیدن و هی میگن داد اونیکی میگه نداد دوباره این میگه داد .. بخدا این بحث ها به این صورت روی داد و نداد یه دونه دست در شان جوان ایرانی نیست . از ما گفتن بود خود دانید اقا در خارج نمیشه روی دست ندادن تکیه کرد حالا یه جایی ممکنه بشه معمولا نمیشه اصلا دست ندادن کارزشتیه تازه روبوسی هم چقدر عادیه ! من شاهد 3
poor!a 15130 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 بابا برین درساتونو بخونین فردا امتحان ارشده نمیدونم باید پروژه تحویل بدین نزدیک امتحان ترمه حالا دست داده یا نداده . ملت 3 روزه رفتن تو نخ فرهادی و گلشیفته . وای که چقدر خنده داره این موضوعات فکر نکنم از این همه ادم که میگن ماچید و دست داد و دست نداد و فلان حتی یه نفر ارزو کرده باشه کاش من میتونستم مث فرهادی یه فیلم بسازم کاش مث مادونا یه خواننده موفق بشم . فرع را چسبیدن و هی میگن داد اونیکی میگه نداد دوباره این میگه داد .. بخدا این بحث ها به این صورت روی داد و نداد یه دونه دست در شان جوان ایرانی نیست . از ما گفتن بود خود دانید اقا در خارج نمیشه روی دست ندادن تکیه کرد حالا یه جایی ممکنه بشه معمولا نمیشه اصلا دست ندادن کارزشتیه تازه روبوسی هم چقدر عادیه ! من شاهد اینا رو نگه میدارم تا وقتی خواستی بری زن بگیری حالا برو بگرد دنبال کیث 2
poor!a 15130 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 منم همین فکرو کردم احتمالا از قبل فکرشو کرده بودن دست ندن.. ساناز؟؟!! :icon_pf (34): دم جفتشون گرم که بهونه ندادن دست کسی 2
ارسال های توصیه شده