pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خورخه لوئیس بورخس: همیـشه توان این را داشته باش تا از كسی یا چیزی كه آزارت می دهد بـه راحتی دل بكنی! ریچارد براتیگان: جهنمی بدتر از آن نیست، كه مدام به یاد بیاوری بوسه ای را كه اتفاق نیفتاده است! گابریل گارسیا مارکز: شوهر کردن بخاطر پول و بی عشق بدترین نوع خودفروشی است ... آرتور شوپنهاور: انسان های وحشی یکدیگر را می خورند و انسان های متمدن، یکدیگر را فریب میدهند. آلبر کامو: کسانی که مدعی اند همه چیز را می دانند و همه چیز را می توانند درست کنند، سرانجام به این نتیجه می رسند که همه را باید کُشت...! توماس ادیسون: زنها اختراعهای بزرگی نكرده اند، اما مخترعان بزرگ را پرورش داده اند.. مارسل پروست: زمان آدمها را دگرگون میکند اما تصویری را که از ایشان داریم ثابت نگه میدارد. هیچ چیزی دردناکتر از این تضاد میان دگرگونی آدمها و ثبات خاطره نیست. رومن گاری: پیش از آنکه کسی در راه خیانت گام بردارد، لازم است که عشق فراوانی را بیهوده هدر داده باشد. كــوروش بزرگ: من با هیچكــس بر سر آیین و باوری كه دارد نمی جنگم چرا كه خـــدای هر كس همانیست كه خـــرد او می گوید گویند اسكندر قبل از مرگ وصیّت كرد: هنگام دفنم دست راست مرا بیرون از خاك بگذارید، پرسیدند چرا ؟ گفت : میخواهم تمام دنیا بدانند كه اسكندر با آن همه شكوه و جلال دست خالی از دنیا رفت. متنی تامل برانگیز از یک ناشناس: فرزند عزیزم آن زمان که مرا پیر و از کار افتاده یافتی اگر هنگام غذا خوردن، لباس هایم را کثیف کردم و یا نتوانستم لباسهایم را بپوشم اگر صحبت هایم تکراری و خسته کننده است صبور باش و درکم کن به یاد بیاور، وقتی کوچک بودی، مجبور می شدم روزی چند بار لباسهایت را عوض کنم برای سرگرمی یا خواباندنت مجبور می شدم بارها و بارها داستانی را برایت تعریف کنم وقتی نمی خواهم به حمام بروم، مرا سرزنش نکن وقتی بی خبر از پیشرفت ها و دنیای امروز، سئوالاتی می کنم با تمسخر به من ننگر وقتی برای ادای کلمات یا مطلبی، حافظه ام یاری نمی کند، فرصت بده و عصبانی نشو وقتی پاهایم توان راه رفتن ندارند، دستانت را به من بده ... همانگونه که تو اولین قدم هایت را در کنار من برداشتی زمانی که می گویم دیگر نمی خواهم زنده بمانم و می خواهم بمیرم، عصبانی نشو ... روزی خود می فهمی از اینکه در کنارت و مزاحم تو هستم، خسته و عصبانی نشو یاریم کن، همانگونه که من یاریت کردم کمک کن تا با نیرو و شکیبایی تو، این راه را به پایان برسانم فرزند دلبندم، دوستت دارم 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ صنـــــدوق صدقــــــات نیست دل مـــــــن.. کـــه گاهی سکه ای محــــــــــبت در آن بیاندازی و پیش خدای دلـــــــــت فخـــــر بفروشی ... که مستحـــــــقی را شــــــاد کرده دل من جـــــــــاده که نیست هر از گاهی که تنها مانـــــــــدی... در فکر عبـــــــــورش باشـــــــی هروقت هم خواستی دور بزنی خانه دل من یک خیابان یک طرفه است .برگشت نداره خیابان نیست كه از همان جایی آمدی بروی ... بفهم! ... این لامصب اسمش احساس است 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ یه وقــــتایی که دلت گـرفته ؛ بغض داری ، آروم نـیستی ! دلت بـــراش تـنگ شده.. حـوصله ی هـیـچـکسو نـداری ! به یــاد لحظه ای بیفت کـه : گریــه هاتو دید و رفت به یاد حرفای آخرش بیفت بخدا جـــواب میده ،،، آروم میشی... 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ منو ببخش غریبه که بهت شانس آشنایی نمیدم نه اینکه مغرور باشم نه من.. فقط دیگر طاقت دل کندن ندارم.................... 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ تو را چه به فرهاد؟؟؟ "فرهاد" است و یک "بیستون" عاشقی... تو همین یک وجب دیوار فاصله را بردار من باورت می کنم... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ وَِ مَن یُسلِم وَجهَهو اِلَی اللهِ وَ هُوَ مُحسِنُ فَقَدِ استَمسَکَ بِالعُروَهِ الوُثقی وَ اِلَی اللهِ عاقِبَهُ الاُمورِ. و هر کس سر تسلیم به درگاه خدا نهد و نیکوکار باشد،بی گمان به محکم ترین رشته چنگ زده است و فرجام کار ها به سوی خداوند است. آیه 22.سوره لقمان. **رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند/بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت** 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ آموخته ام که وقتی نا امید میشوم , خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمت او بار دیگر امیدوار شوم... آموخته ام که اگر به آنچه خواسته ام نرسیدم , خدا برایم بهتر از آن را فراهم کرده است. 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ منتظر هیچ دستی در هیچ جای این دنیا نباش … اشکهایت را با دستهای خودت پاک کن ؛ همه رهگذرند 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ فکر کردن یعنی درد کشیدنُ ،دونستن یعنی بدبختی. و درد و رنج نمکِ زندگیه و بدون اون ما دیگه انسان نیستیم! اوریانا فالاچی 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ « زندهگی نه به تو احتیاج داره، نه به من! تو مُردی! منم شاید بمیرم! ولی مهم نیست، چونزندهگی نمیمیره! » اوریانا فالاچی 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ عشق جستجو شده خوب است، ولی عشق داده شده بدون جستجو بهتر است.یک قلب سرزنده، زندگی دراز دارد. چه شاهکاری است هر انسان. ویلیام شکسپیر 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ به آنچه کـه ما را با برخی از انسان ها وابسته می کند نام عشق ندهیم..... آلبر کامو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده