B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فرقي نمي كند گودال كوچك آب باشي يا درياي بي كران........... زلال كه باشي آسمان در توست! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا كه بوديم نبوديم كسي كشت ما را غم بي هم نفسي تا كه خفتيم همه بيدار شدند تا كه مرديم همگي يلر شدند قدر آن شيشيه بدانيد كه هست نه در آن موقع كه افتاد و شكست! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سبدي هست در انديشه من....كه پر از گل بدهم هديه به تو........غافل از آن كه تو خود ناب تري .........يك جهان گل بخورد غبطه به تو! اين جمله هديه من به ماتينا جون كه اين تاپيك جالبو برامون گذاشته. 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نيا باران...زمين جاي قشنگي نيست!من از اهل زمينم...خوب مي دانم كه گل در عقد زنبور است ولي سوداي بلبل دارد و پروانه را هم دوست مي دارد! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من براي متنفر بودن از كساني كه از من متنفراند وقتي ندارم.زيرا گرفتار دوست داشتن كساني هستم كه مرا دوست دارند! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فكر كنم فعلا كافي باشه.اميدوارم زياده روي نكرده باشم چون من از اين جمله ها يه دفتر براي خودم درست كردم.بعدا بازم براتون مي نويسم 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فكر كنم فعلا كافي باشه.اميدوارم زياده روي نكرده باشم چون من از اين جمله ها يه دفتر براي خودم درست كردم.بعدا بازم براتون مي نويسم فکر کردم تنها هستم مرسی دوست عزیز بازم بیا من منتظرم 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتي به چيزي كه روزي برات آرزو بود رسيدي تازه مي فهمي كه آرزويش زيبا تر از داشتنش بوده است 4 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق آلوچه نیست که بهش نمک بزنی، دختر همسایه نیست که بهش چشمک بزنی، غذا نیست که بهش ناخونک بزنی، رفیق نیست که بهش کلک بزنی عشق مقدسه , باید جلوش زانو بزنی 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انسان با سه بوسه تکمیل می شود : 1. بوسه مادر که با ان پا به عرصه خاکی می گذارد 2. بوسه عشق که یک عمر با ان زندگی میکند 3.بوسه خاک که با ان پا به عرصه ابدیت می گذارد 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فکر کردم تنها هستم مرسی دوست عزیز بازم بیا من منتظرم نه عزيزم چرا تنها!من تو يه تاپيك ديگه هم به بچه ها گفتم بيان تو تاپيكت جمله بنويسن. :icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خورشيد دوست داشتني است به خاطر وسعت روحش...كه شب هنگام ناپديد مي شود تا ماه فراموش كند حقيقت تلخي را كه از او نور مي گيرد! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انسان موفق كسي است كه در تاريكي دنبال شمع بگردد نه اينكه منتظر بماند تا صبح شود. 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من و خداوند هر روز صبح فراوش مي كنيم...او خطاهاي مرا و من لطف هاي او را! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شايد زندگي آن جشني نباشد كه آرزويش را داشتي اما حالا كه به آن دعوت شدي تا مي تواني زيبا برقص!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ موج اگر مي دانست ساحل هيچ گاه دستش را نمي گيرد...هرگز نفس نفس نمي زد براي رسيدن به آن......! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زندگي قصه مرد يخ فروشي است كه از او پرسيدند:فروختي؟ گفت:نخريدند....تمام شد! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پرنده سر به شيشه هاي پنجره مي كوبد به گماني كه هواست و ما سر به سنگستان باورها به گماني كه رهايي اند...! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدا زمين را مدور آفريد تا به انسان بگويد كه هر وقت فكر كني به آخر خط رسيده اي درست در نقطه آغاز هستي! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ براي بلند شدن بايد اندكي خم شد...اگر گاهي مشكلات تو را خم كرد بدان آغاز ايستادن است! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده