saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ کمی فاصله بگیر من با مرده ها میانه ی خوبی ندارم تو در خاطرات من "مرده" محسوب می شوی! 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ آنقدر سعی کردم در مقابل آدمها سخت باشم، تا فریب احساسات دروغینشان را نخورم که این روزها به من می گویند: "نرود میخ آهنین در سنگ" 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ دلگیرم از جغرافیا! از فاصله ای که بین و منو تو ثبت کرده! یک روز جغرافیا را به دار خواهم کشید بیرحم ترین است در زندگی من! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ باران کـه میبـارد…… دلـم بـرایت تنـگ تـر می شـود….. راه می افـتم … بـدون ِ چـتـر … من بـغض می کنـم …. آسمـان گـریـه ... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بی وفا!!ایـن روزهـا نـه مـجـالـیبـرای دلـتـنـگـی دارمو نـه حـوصـلـه ات را..ولـی بـا ایـن هـمـه،گـاه گاهـی دلـم هـوای تـو را مـیکـنـد … 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ افسانه ها را رها کن دوری و دوستی کدام است؟؟ فاصله هایند که عشق را می بلعند … تو اگر نباشی…….. دیگری جایت را پر میکند!! به همین سادگی.!!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ تو این "مـــَــن ها " را از خودت "مــِـنها" کن... من میـمیرم برای باقی مانده ات 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فاصله یا تو چه فرقی می کند ؟ هر دو مرا یاد یک چیز می اندازد تنهایی …! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ قرار دیدار ما هر نیمه شب خیالت که نمی گذارد بخوابم...! 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ خوشحالی دلم را شکستی؟؟؟ ولی بدان ای نازنین انچه شکستی تصویر زیبای خودت بود که در دلم ساخته بودی.... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ تو را خودم چشم زدم، بس که نوشتمت میان شعرهام بی آن که اسفند بچرخانم دور واژه ها، تو را خودم چشم زدم می دانم... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ تو دست نیافتنی ترین معشوق زمین باش! حتی دور از دستانِ من، ولی باش..! اینجا میان شعرهای من دست کسی به تو نخواهد رسید... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ و عشق تنها گناهیست که به وقت ارتکاب آن خدا برای بشر ایستاده دست می زند!!!! 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ادعای عشق می کنیم و فراموش می کنیم رنگ چشمان مادرمان را... 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ من تصوراتم از تو با " کــــــــاش " گره خورده، تو ، توقعاتت از من با " بایـــــــــد" 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ دو فنجان دو صندلی دو بالش ... خوب ست که هیچ کس حواسش به ما نیست! با خیال راحت عشق بازی می کنم با خیالت ...! 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ای غریبه نازنینی گم کرده ام دراین حوالی غربت رد سرغش می گیرم نمی دانی کجاست .... ندیده ایش چشم هایش پر من بود نگاهم کن شناختی اش؟ 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ جـــایــی بـایـــد باشــــد غــیــر از ایــــن کـــنــج تـــنــهـــایـــی ! تــــا آدمــــ گــــاهـــی آنــــجـــا جــــان بــــدهــــــد ! مــثــــلا "آغـــــوش" تـــــــو ! جـــــان مـــیـــدهد برای جــــــــــان دادن ... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ با هرقدمي به درونم برمي داري رگ يك شعرتازه در من جريان مي گيرد آخ كه چقدر قدمت شعـــــــــــــــــــــــ ـــــر است! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به هیچ روزی پس ات نمیدهم! به هیچ ساعتی به هیچ دقیقهای به هیچ، هیچی! سخت چسبیدهام تمامت را...... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده