shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 خب قاتلین جوجه زیاد هستند: یعنی کدومشون هست؟ panisa تی تی .خ الهام هدا........ یعنی کدامشون می تونند باشند؟ زهرا امتیاز قبلیمو بده بیاد دیگه
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سر عجقِ من داد نزنااااا یهو دیدی با خاک یکسان شدیااااا باز صداشو برد بالا!! خانم باستا عقب من از خودم بگذرم نیزارم کسی حقِ عجقمو بخوره اصلا من کشیدم کنار ساعت سه اینجا زلزله اومد از ترس دیگه خوابم نبرداگه موندم زیر آوار و امکانات گیرتون اومد موقع استفاده یاد منم بکنید
کتایون 15176 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 اصلا من کشیدم کنار ساعت سه اینجا زلزله اومد از ترس دیگه خوابم نبرداگه موندم زیر آوار و امکانات گیرتون اومد موقع استفاده یاد منم بکنید چه قدر زلزله میاد تازگیا...این چه وضعشه... امکانات گیر نمیاد خیالت راحت غصه ی اینو نخور لرنا مامی خودم
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 چه قدر زلزله میاد تازگیا...این چه وضعشه...امکانات گیر نمیاد خیالت راحت غصه ی اینو نخور
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 نگار تو یه جیزی می دونی به من نمیگی نه بوخدا من هیچیو از خواهرم پنهون نمیکنم که
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 هرکی که هست بعد از اینکه کشف شد کیه عکس بزرگیاشم بذاره خیلی بامزه است پیشنهادم نبود تازه...باید بذاره عکس بزرگیاشو
bme.masood 5832 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 نتیجش معلوم شد به من ایمیل کنید من دیگه بار سفر بستم دیگه این مسابقه بدون من صفا نداره :hapydancsmil: be happyyyyyyyyyyyyyyyyy :hapydancsmil:
کتایون 15176 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 هرکی که هست بعد از اینکه کشف شد کیه عکس بزرگیاشم بذاره خیلی بامزه است پیشنهادم نبود تازه...باید بذاره عکس بزرگیاشو دارمت سپیده نتیجش معلوم شد به من ایمیل کنید من دیگه بار سفر بستم دیگه این مسابقه بدون من صفا نداره :hapydancsmil: be happyyyyyyyyyyyyyyyyy :hapydancsmil: مسعود کجا میری؟ زود بیا... حداقل یه لیست ردیف میکردی بعد میرفتی... ناهار من یادت نره maryam_bah:w16: همون که نگار گفت...اما مریم مهندسی نیست
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 دارمت سپیده مسعود کجا میری؟ زود بیا... حداقل یه لیست ردیف میکردی بعد میرفتی... ناهار من یادت نره همون که نگار گفت...اما مریم مهندسی نیست کتایون
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 کتایون :hapydancsmil: هداااااااااااااا... شد بین این حدسای الکیتون یه بار بگین سپیده
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 شد بین این حدسای الکیتون یه بار بگین سپیده سپیدههههههههههههه فخط سپیدههههههههههههههه:aghosh:
کتایون 15176 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 شد بین این حدسای الکیتون یه بار بگین سپیده نگفتم مگه؟ سپیـــــــــــــــــــــــــــــده:hapydancsmil:
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سپیدههههههههههههه فخط سپیدههههههههههههههه:aghosh: نگفتم مگه؟ سپیـــــــــــــــــــــــــــــده:hapydancsmil: دیگه دلم شکسته
ارسال های توصیه شده