MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ با سلام یادمه اون زمان که موضوع فیلم رو از دوستان شنیدم، خیلی واسم مزخرف به نظر میومد و حیفم میومد وقتم رو بزارم واسه دیدنش! ولی وقتی به اصرار دوستم، چند قسمت اول رو دیدم، واقعا جذاب بود واسم! وقت فراغتم رو فقط واسه دیدن این سریال میذاشتم! گذشته از جنبه های سیاسی و مذهبی، خیلی چیز ها از این فیلم یاد گرفتم: هیچ وقت نباید نا امید شد همیشه یه راه حل واسه مشکلات هست در اوج فشارها و مشکلات، میشه خیلی خونسرد به مسیر ادامه داد هیچ وقت نباید از چیزی کاملا مطمئن بود تا آخرین نفس باید به خاطر هدفت بجنگی و ... من شخصا که می تونم بگم این سریال باعث شد که زندگی رو با یه دید دیگه ببینم و متحول بشم حالا سوال و یا نظر سنجی من از شما اینه: 20 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سریال لاست 1 - به نظر شما مهم ترین درسی که میشد از سریال "لاست" گرفت، چی بود؟ 2 - کدوم شخصیت فیلم رو، بیشتر شیفته اش شده بودید؟ چه ویژگی هاش رو دوست داشتین؟ 3 - فیلم رو در یه جمله خلاصه کنید این تاپیک رو فقط واسه مشاهده تفاوت دیدگاه ها و یاد کردن سریال، بالا آوردم 14 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ تا فصل 5 بیشتر ندیدم بقیش خیلی تعریف منفی شد ازش ولی خب در کل با شخصیت جان لاک (بخصوص قسمتای ابتدایی) حال میکردم 10 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ تا فصل 5 بیشتر ندیدمبقیش خیلی تعریف منفی شد ازش ولی خب در کل با شخصیت جان لاک (بخصوص قسمتای ابتدایی) حال میکردم فصل 6 جالب تر از بقیه بود مرسی 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ منم متأسفانه موفق نشدم تا آخرشو ببینم منم با جان لاک بیشتر حال میکردم خیلی گناه داشت بنده خدا همش بهش ظلم میشد..... هرچه کنی به خود کنی گرهمه نیک و بدکنی زندگی انعکاس هست و باز خورد رفتارهای ما 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ منم یکی دو فصل اولشو دیدم فقط ، شیفته ی هیچ کدوم از شخصیتاش نشدم ولی کلا ساویر رو دوست داشتم با اون دختره که بهش میگفت کک مکی! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درس شجاعت،فداکاری، ایثار و مقاومت آموختیم کلی 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ منم یکی دو فصل اولشو دیدم فقط ، شیفته ی هیچ کدوم از شخصیتاش نشدم ولی کلا ساویر رو دوست داشتم با اون دختره که بهش میگفت کک مکی! :5c6ipag2mnshmsf5ju3درس شجاعت،فداکاری، ایثار و مقاومت آموختیم کلی آره ساویر و هم دوست داشتم اونم خیلی بیچاره بود 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ والا خیلی وقت پیش بود که دیدم اونم چند فصلشو (یادم نیست دقیقا تا چند) اولش خیلی جذبش شدم و درواقع بینهایت معتادش شدم و تمام قسمتهایی که داشتمو پشت هم شب و روز با داداشم میدیدیم، اما بعدش یه مدت بهم نرسید ولی چون خیلی ذهنمو درگیر جواب و چراییش کرده بود تو اون مدت که از دیدنش دور شدم این فرصت برام پیش اومد که نشستم فکر کردم بهش و مراحل مختلف و اتفاقارو مرور کردم دوباره و یادم نیست دقیقا به چه موضوع یا تناقضی رسیدم توش که حس کردم کلا سرکارم و فقط دارم الکی بازی داده میشم و فیلم چیزخاصی برام نداره و اخرشم مسخره خواهد بود و فقط وقتم تلف میشه. و بخاطر همین کلا بدم اومد و دیگه ندیدم! (که البته بعدها اخرشم پرسیدم و دیدم حدسمم درست بود و کلا سرکاری بود!) درکل تنها نکته و درسی که این سریال واسه من داشت این بود: ببین توروخدا چطوری ملتو چندسال سرکار میذارن!!! که البته تواناییشون و خلاقیتشون رو تو این سرکار گذاشتن رو بسیار تحسین میکنم! ولی خب درکل از اینکه سرکار باشم خوشم نمیاد و درنتیجه از این سریالم خوشم نیومد! اما کلا اون مدت که میدیدم از شخصیت هرکدوم یادمه به نوعی خوشم اومده بود. اسماشون یادم نیست ولی مثلا تا جایی که یادمه اون مرد مو بور شوخه،حتی اون معتاده، و بیشتر از همه اون عربه رو دوست داشتم:دی 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من لاست رو دوست نداشتم....همیشه خوابم میگرفت وقتی میدیدم... خیلی تخیلی بود... همیشه یه سوال تو ذهنم بود...اون آقایی که چاق بود اسمش هم فراموش کردم یه مدت طولانی غذا برای خوردن نداشتن...درسته که همیشه برای خودش غذا قایم میکرد اما چرا هیچ وقت لاغر نشد؟ چرا در عین نداشتن امکانات همشون اکثر مواقع تمیز بودن.؟؟ بازیگرای مرد ریش نداشتن هیچ وقت...خانومها هم مرتب بودن اکثر مواقع.... 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من لاست رو دوست نداشتم....همیشه خوابم میگرفت وقتی میدیدم...خیلی تخیلی بود... همیشه یه سوال تو ذهنم بود...اون آقایی که چاق بود اسمش هم فراموش کردم یه مدت طولانی غذا برای خوردن نداشتن...درسته که همیشه برای خودش غذا قایم میکرد اما چرا هیچ وقت لاغر نشد؟ چرا در عین نداشتن امکانات همشون اکثر مواقع تمیز بودن.؟؟ بازیگرای مرد ریش نداشتن هیچ وقت...خانومها هم مرتب بودن اکثر مواقع.... امکانات که داشتن خوب چمدونهاشون بود توش هم وسایل داشتند دیگه... بعدشم اون پایگاهه با وسایل پیداشد... خب اون چاقه هم که یکم لاغرتر شد قرار نبود که بشه 50کیلو بعدم جنگلهاشو پر از خوردنی بود گشنه نموندند هیچ وقتو همچنین اون مخفیگاها و دریا و... کلی منابع غذایی بود دیگه 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من این سریالُ ندیدم یعنی خیلی دوست داشتم ببینم ولی یکی بهم گفت نبین چون سرکاری و چیزِ آموزنده ای نداره! حرفای اِم آرچی رو بهم گفت!!! منم با شنیدن حرفاش تمایلمُ برای دیدنش از دست دادم! 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ هنوز کامل ندیدم ولی مواردی که اشاره کردین مثل همیشه یه راه حل برای مشکلات هست و... میشه از این سریال یا سریال فرار از زندان میشه آموخت... 4 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سریال لاست1 - به نظر شما مهم ترین درسی که میشد از سریال "لاست" گرفت، چی بود؟ 2 - کدوم شخصیت فیلم رو، بیشتر شیفته اش شده بودید؟ چه ویژگی هاش رو دوست داشتین؟ 3 - فیلم رو در یه جمله خلاصه کنید 1 - درس خاصی نمیشد گرف .. چون بیشتر عالم فیلم تو توهم بود .. با اون جزیره عجیبغریبشون ک مثه ی جورایی شهر مردگان بود یا ب نحوی میخواستن نشون دن وقتی هر کی بمیره میره تو اون سرزمین !! 2 - شیفته ک نه ب اون صورت ولی خوب از ساویر خوشم میومد .. ب خصوص این آخریا ک چ از جان گذشتگی هایی کرد .. ب جاش از اون دُکی بدم اومد .. این آخرا دیگه شده بود همش ضد حال .. 3 - تجربه جالبی میتونه باشه دیدنش .. ولی اگ میخواین فقط فیلم ببینین .. خیلی چیز خاصیو یاد نمیشه گرف از فیلم ب نظر من .. ممنون دوست عزیز .. :icon_gol: تاپیک جالبیه .. 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ والا خیلی وقت پیش بود که دیدماونم چند فصلشو (یادم نیست دقیقا تا چند) اولش خیلی جذبش شدم و درواقع بینهایت معتادش شدم و تمام قسمتهایی که داشتمو پشت هم شب و روز با داداشم میدیدیم، اما بعدش یه مدت بهم نرسید ولی چون خیلی ذهنمو درگیر جواب و چراییش کرده بود تو اون مدت که از دیدنش دور شدم این فرصت برام پیش اومد که نشستم فکر کردم بهش و مراحل مختلف و اتفاقارو مرور کردم دوباره و یادم نیست دقیقا به چه موضوع یا تناقضی رسیدم توش که حس کردم کلا سرکارم و فقط دارم الکی بازی داده میشم و فیلم چیزخاصی برام نداره و اخرشم مسخره خواهد بود و فقط وقتم تلف میشه. و بخاطر همین کلا بدم اومد و دیگه ندیدم! (که البته بعدها اخرشم پرسیدم و دیدم حدسمم درست بود و کلا سرکاری بود!) درکل تنها نکته و درسی که این سریال واسه من داشت این بود: ببین توروخدا چطوری ملتو چندسال سرکار میذارن!!! که البته تواناییشون و خلاقیتشون رو تو این سرکار گذاشتن رو بسیار تحسین میکنم! ولی خب درکل از اینکه سرکار باشم خوشم نمیاد و درنتیجه از این سریالم خوشم نیومد! اما کلا اون مدت که میدیدم از شخصیت هرکدوم یادمه به نوعی خوشم اومده بود. اسماشون یادم نیست ولی مثلا تا جایی که یادمه اون مرد مو بور شوخه،حتی اون معتاده، و بیشتر از همه اون عربه رو دوست داشتم:دی ولی اگه تا آخر میدیدی اینا رو نمیگفتی 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من این سریالُ ندیدم یعنی خیلی دوست داشتم ببینم ولی یکی بهم گفت نبین چون سرکاری و چیزِ آموزنده ای نداره! حرفای اِم آرچی رو بهم گفت!!! منم با شنیدن حرفاش تمایلمُ برای دیدنش از دست دادم! خب هر کی یه دیدگاه داره ولی در کل اگه یکی با علاقه نگاهش کنه، خود به خود، شخصیت های مثبت فیلم میره تو وجودش شاهکاری در سینما بود 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ هنوز کامل ندیدم ولی مواردی که اشاره کردین مثل همیشه یه راه حل برای مشکلات هست و... میشه از این سریال یا سریال فرار از زندان میشه آموخت... درسته مرسی دکتر 1 - درس خاصی نمیشد گرف .. چون بیشتر عالم فیلم تو توهم بود .. با اون جزیره عجیبغریبشون ک مثه ی جورایی شهر مردگان بود یا ب نحوی میخواستن نشون دن وقتی هر کی بمیره میره تو اون سرزمین !! 2 - شیفته ک نه ب اون صورت ولی خوب از ساویر خوشم میومد .. ب خصوص این آخریا ک چ از جان گذشتگی هایی کرد .. ب جاش از اون دُکی بدم اومد .. این آخرا دیگه شده بود همش ضد حال .. 3 - تجربه جالبی میتونه باشه دیدنش .. ولی اگ میخواین فقط فیلم ببینین .. خیلی چیز خاصیو یاد نمیشه گرف از فیلم ب نظر من .. ممنون دوست عزیز .. :icon_gol: تاپیک جالبیه .. مرسی دوست عزیز ولی زیاد تخیلی نبود در ضمن، اگه با علاقه نگاه می کردی، خیلی درس ها تو عمق فیلم بود 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ امکانات که داشتن خوب چمدونهاشون بود توش هم وسایل داشتند دیگه...بعدشم اون پایگاهه با وسایل پیداشد... خب اون چاقه هم که یکم لاغرتر شد قرار نبود که بشه 50کیلو بعدم جنگلهاشو پر از خوردنی بود گشنه نموندند هیچ وقتو همچنین اون مخفیگاها و دریا و... کلی منابع غذایی بود دیگه موافقم مرسی از جوابت 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ اولا دنبالش میکردم ولی از فصل 4 به بعد یکی در میون دیدمش و آخرشم نفهمیدم چی شد ! ولی اگر درست یادم باشه از جان خوشم اومد ( کچل بود) ... بخاطر اینکه یه شخصیت ماجراجو و البته شجاعی داشت ... به نظرم منطقی تر از بقیه بودش ... پسری که گیتار میزد ( معتاد اینا بود) هم به نظرم جالب بودش ... ساده و البته کار خراب کن ... نکته آموزنده هم الآن چیزی به ذهنم نمیرسه ... فقط اینکه باید به خاطر دوستت ، گاهی از خودت بگذری ... 3 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتتونمن كلا اين فيلمو نديدم فقط تعريفشو شنيدماما اين فيلم با تعريفايى كه شنيدم ونقدهايى كه شده خيلى مزخرفه حيفه عمر ما جووناست كه واسه فيلمايي كه فقط از فساد حكايت داره بزاريم. 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ اولا دنبالش میکردم ولی از فصل 4 به بعد یکی در میون دیدمش و آخرشم نفهمیدم چی شد ! ولی اگر درست یادم باشه از جان خوشم اومد ( کچل بود) ... بخاطر اینکه یه شخصیت ماجراجو و البته شجاعی داشت ... به نظرم منطقی تر از بقیه بودش ... پسری که گیتار میزد ( معتاد اینا بود) هم به نظرم جالب بودش ... ساده و البته کار خراب کن ... نکته آموزنده هم الآن چیزی به ذهنم نمیرسه ... فقط اینکه باید به خاطر دوستت ، گاهی از خودت بگذری ... اسم اون شخصیت معتاد، چارلی بود آره، جان لاک خیلی منطقی و ماجراجو بود این نتیجه هم که گفتی، از نتیجه های جالب فیلم بود که همه جای فیلم میشد دید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده