رفتن به مطلب

شما دوست دارید از لحاظ شخصیتی و اخلاقی چه اینده ای داشته باشید و دیگران شما را با چه ویژگی مهمی ببنید ؟

ارسال های توصیه شده

به نظرم در زندگی ما چیزی را میبینیم و بدست می اوریم که دوست داریم ببینیم و به دست بیاریم

شما دوست دارید از لحاظ شخصیتی چه اینده ای داشته باشید؟ مثلا برای 10 سال دیگه، دوست دارید دیگران شما را چطور ادمی بشناسند با چه ویژگی هایی اخلاقی و شخصیتی ؟

خیلی از خصوصیات اخلاقی ربطی به موقعیت و شرایط و جایگاه افراد نداره یه ادم بی نظم در هر شغلی ممکنه بی نظم باشه یا مثلا ادم دروغ گو و بی ادب ... و بعکس انسان خیر خواه و صاف ساده در شرابط و موقعیتی مختلفی ممکنه باشه .

در نتیجه سوالم اینه شما در هر شرایط اجتماعی اقتصادی جغرافیایی سیاسی که باشید به دنبال داشتن چه اینده شخصیتی هستید؟ و برای بدست اوردنش چه برنامه ای دارید؟

• Like 19
لینک به دیدگاه
به نظرم در زندگی ما چیزی را میبینیم و بدست می اوریم که دوست داریم ببینیم و به دست بیاریم

شما دوست دارید از لحاظ شخصیتی چه اینده ای داشته باشید؟ مثلا برای 10 سال دیگه، دوست دارید دیگران شما را چطور ادمی بشناسند با چه ویژگی هایی اخلاقی و شخصیتی ؟

خیلی از خصوصیات اخلاقی ربطی به موقعیت و شرایط و جایگاه افراد نداره یه ادم بی نظم در هر شغلی ممکنه بی نظم باشه یا مثلا ادم دروغ گو و بی ادب ... و بعکس انسان خیر خواه و صاف ساده در شرابط و موقعیتی مختلفی ممکنه باشه .

در نتیجه سوالم اینه شما در هر شرایط اجتماعی اقتصادی جغرافیایی سیاسی که باشید به دنبال داشتن چه اینده شخصیتی هستید؟ و برای بدست اوردنش چه برنامه ای دارید؟

همسر فداکار، مادر عزیز و فرزند دلبند. :ws3:

حالا جدی جدی من به ده سال دیگه فکر نمیکنم، اصلا دلم نمیخواد به سالهای ابتدایی میانسالی برسم :sad0: الان هم حس خیلی بدی بهم دست داد که به 34 سالگیم فکر کردم.

فکر هم نکنم ده سال دیگه (اگه زنده باشم) با خصوصیاتی غیر از اینی که الان میشناسنم بشناسن منو، برنامه ریزی برای آینده ی شخصیتیم ندارم، دوست دارم اونجوری که دوس دارم و برام لذتبخشه زندگی کنم، نه باب میل کسی و برای اینکه لزوما منو با خصوصیات خاصی به خاطر بیارن.

• Like 8
لینک به دیدگاه

جواب بعضی سوال ها به خود ادم ربط داره یا ممکنه جواب مشخصی نباشه براش ولی واقعیت اینه که ادم بهتره با خودش صادق باشه و حتی اگه پاسخی نداشت سوال را از خودش قایم نکنه نترسه ...

من دلم میخواد ادم منظمی باشم برای یه بارم شده با کشف واکس زده و موهای مرتب لباسای اتو زده بدون تاخیر و بدون اینکه دنبال جورایام بگردم برم سر کار یا بیرون ...شاید فک کنید این کارا اسونه اما برای من مقطعی بوده یه مدت سفت و سخت یه مدت شل و ول ...خلاصه عنصر شخصیتی گم شدم نظمه ...تنها کاری هم که کردم تهیه یه دفتر یاداشت بوده که اونم گم گور شد رفت ...:sad0:

• Like 5
لینک به دیدگاه
همسر فداکار، مادر عزیز و فرزند دلبند. :ws3:

حالا جدی جدی من به ده سال دیگه فکر نمیکنم، اصلا دلم نمیخواد به سالهای ابتدایی میانسالی برسم :sad0: الان هم حس خیلی بدی بهم دست داد که به 34 سالگیم فکر کردم.

فکر هم نکنم ده سال دیگه (اگه زنده باشم) با خصوصیاتی غیر از اینی که الان میشناسنم بشناسن منو، برنامه ریزی برای آینده ی شخصیتیم ندارم، دوست دارم اونجوری که دوس دارم و برام لذتبخشه زندگی کنم، نه باب میل کسی و برای اینکه لزوما منو با خصوصیات خاصی به خاطر بیارن.

هیچ تقییری یک روزه بدست نمیاد ماها و سالها طول میکشه همین خونه ای که توش نشستی یا همین کامپیوتری که جلوت هست یا هر چیز دیگری مدت زمانی طول کشیده تا ساخته شدن سخصیت ده سال دیگه ات از فردا شروع به ساخته شدن میکنه اصلا چرا فردا از همین الان که دارم با هم حرف میزنیم اگه بخوای اینده ای ایدال داشته باشی باید از حالا بخوای هیچ کس یک روزه فدا کار و نمونه نمیشه...خیلی چیزا را باید از دست بدی تا خیلی چیزا را بدست بیاری به چیزای که باید از دست بدی فکر کردی ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
هیچ تقییری یک روزه بدست نمیاد ماها و سالها طول میکشه همین خونه ای که توش نشستی یا همین کامپیوتری که جلوت هست یا هر چیز دیگری مدت زمانی طول کشیده تا ساخته شدن سخصیت ده سال دیگه ات از فردا شروع به ساخته شدن میکنه اصلا چرا فردا از همین الان که دارم با هم حرف میزنیم اگه بخوای اینده ای ایدال داشته باشی باید از حالا بخوای هیچ کس یک روزه فدا کار و نمونه نمیشه...خیلی چیزا را باید از دست بدی تا خیلی چیزا را بدست بیاری به چیزای که باید از دست بدی فکر کردی ؟

خب میزارم تغییرات خودشون پیش بیان، اگه تغییری تو اخلاقم و رفتارم به وجود بیاد ناخودآگاهه و بعد یه مدت من متوجه شون میشم. در مورد خصوصیات اخلاقی من حس میکنم ظرفیت و توانایی داشتن تمام انواع خلق و خو تو وجود همه مون هست و بسته به شرایط خودشون رو نشون میدن، البته شاید بعضی هاش به خاطر محیطی که توش بزرگ شدیم بیشتر نمود داشته باشن. اینکه ما بخوایم خودآگاه از منشی استفاده کنیم که تا حالا چندان خودشو بروز نداده هم کوتاه مدته و تا وقتی هست که آگاهیم به تصمیممون، اینکه مثلا من بخوام فداکار باشم (اگه تا حالا نبودم) فقط تا وقتیه که من آگاهم به تصمیمم برا فداکار بودن. ولی مثلا من دوس دارم در آینده منو به عنوان شخصی باسواد بشناسن، خب من برای اینکار مطالعه مو زیاد میکنم. باسواد بودن یک صفت اکتسابیه. نظم داشتن هم بیشتر اکتسابیه، مثلا منم وقتی بین کسایی زندگی کنم که شلخته ان، ممکنه روم تاثیر بزاره و هپلی بشم ولی وقتی بین کسانی زندگی کنم که منظم و مرتبن رو منم تاثیر میزارن و سعی میکنم منظم باشم که با گذشت زمان ممکنه منظم بودن تثبیت بشه تو وجودم. (البته بازم با تغییر شرایط ممکنه تغییر کنم).

دوس دارم دیگران منو به عنوان دختری جدی بشناسن، برای اینکار شاید وقتایی خودمو بگیرم تا جدی به نظر برسم (در صورتی که یادم باشه)، اگه احتمال بدم با این رفتار چیزی که برام مطلوبه رو از دست میدم شاید اینکار رو نکنم.

پ.ن: میدونی با کفشای تمیز چه حس خوبی به آدم دست میده؟ میدونی کفش چقد تاثیر داره تو قضاوت دیگران درباره آدم؟ :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من دوست دارم شخصیتم واقعا درستُ صادق باشه! و هم اینکه محکم و قدرتمند باشم!

و همه منُ با صداقتم و محکم بودنم بشناسن!:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من دوست دارم در 10 سال اینده صاحب شخصیتی باشم بانفوذ

کسی که دوستان و خانوده بهش تکیه میکنند

همچنین از نظر شغلی حداقل مدیر کل یکی از قسمتهای شرکتی که توش کار میکنم باشم

که البته الان این مسیر رو تا نصفه رفتم

مرد هرچی پیر تر میشه باید زیرک تر با طمئنینه تر و پولدارتر باشه باید مثل کوهی باشه که خانواده و دوستاش بتونن بهش تکیه کنن

در یک کلام

من عاشق شخصیت ویتو کورلئونه در فیلم پدرخوانده یک هستم

مردی که در پیری پول نداشته باشه و همچنین اعتبار و نفوذ نشون داده که ادم قابل اطمینانی نیست پس حتی فرزندانش هم فقط به او ترحم میکنند و مسائلشون رو در جای دیگه حل میکنند حالتی که من ترجیح میدم بمیرم و نباشم تا بخوام تجربه اش کنم

• Like 9
لینک به دیدگاه

دوست دارم 10 سال دیگه تو 30 سالگی روشنفکر باشم دوست دارم حتی اگه 80 سالم بشه فکرم فاسد و خارج از رده نشه...

راه رسیدن بهش خیلی سخته به نظرم اول یه بینش عمیق از هرچیزی لازم داره تا حدودی دارم سعی میکنم به اون بینش برسم

• Like 6
لینک به دیدگاه

ده سال آینده در اواسط دهه ی چهارم زندگیم میخوام این شکلی نباشم مثل الان نباشم...

قدرت اینو داشته باشم که خاطره هامو پاک کنم...

اما دوست دارم از تک تک چیزایی که الان لذت میبرم لذت ببرم...دوست ندارم اون قدر درگیر رومزه گی هام بشم که خودمو یادم بره...

• Like 5
لینک به دیدگاه

من میخواهم در آینده خلبان شوم. :ws3:

چیز زیادی نمیخوام. فقط میخوام آدم بی استرسی باشم. دلم میخواد گذر زمان و اتفاقات پیرامونم برام مهم نباشه. در تعامل با مناسبات استرس زا قرار نگیرم. زندگی آرام میخوام. همیشه نگران دیر شدن ها نباشم. همیشه ترس از ناکامی در کارها و معادلات زندگیم نداشته باشم. همین. فقط آرامش. :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دوست دارم شخصیت حالای خودمو با تموم بدیاش داشته باشم فقط یکم میزان شیطنتم بالاتر بشه :w02:دیگران مثل همیشه شیطون میدونم و خواهند دید:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من دوست دارم و خودومو اینطور تصور میکنم (امیدوارم قانونه جاذبه کارکنه) که عاشق کارمم، تو کارم پیشرفت کردم و وضع مالی خوبی هم دارم اما زندگی ساده ای در کنار همسری که خیلی دوسش دارم، دارم.

به شدت به پیشرفت تو کارم و ساده بودن زندگیم اهمیت میدم. از تجملات بیزارم.

خیر خواه و صاحب یه موسسه خیریه برای کمک به زنان و دختران خیابانی. (البته انقدر تو این تصوراتم رفتم جلو که معماری ساختمان موسه خیریه رو هم طراحی کردم!:w58:)

البته تو تصوراتم آینده سیاسی کشورم رو هم تصویر کردم و تو یه روزه خوبه هیچکس اومده! (اوضاع سیاسی کشور تو وضعیت روحیم خیلی تأثیر داره، بعد از اون انتخابات لعنتی دچار سرخوردگی زیادی شدم و واقعاً افسرده شدم)

البته تصورات من خیلی زیاده که از حوصله اینجا خارج

• Like 2
لینک به دیدگاه

دلم میخواد یه زن محکم و موفق باشم و یه مادر مهربون

واسه خودم هم دوست دارم به اون انسانی که تو ذهنم دارم و مطلوبم هست برسم

چه از لحاظ شعور اجتماعی چه فهم ادبی و...:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من دوست دارم تو یه استاد شم تو یه دانشگاه بزرگ و مهم کشور مثل شریف.

میدونم قدری دوره از من و تلاشی خیلی بیشتر از اون چیزی که دارم لازم داره .

ولی به هر حال خودمو یه آدم مهم تو جامعه تصور میکنم که سرم خیلی شلوغ باشه .

خیلی هم دوست دارم انقدر پولدار بشم که واس بچه های خیابونی و گل و آدامس فروش و ... پدرخوانده شم sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...