NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ اگه من بهت بگم از این حرفایی که زدی معلومه هیچ هدفی نداشتی و الکی نوشتی بهت بر می خوره چون میگی منظور داشتم حد اقلش اینه که می خواستی جواب منو داده باشی و بهم بفهمونی که عقل کل نیستم اما جالبه این همه اطرافت چیزایی هستت که به نظرت بی هدف آفریده شده؟ و بی هیچ منظور؟ تویی که یه ذره کوچیک این عالمی دو خط نوشتت بی هدف نیست چطور همه این عالم بی هدف باشه؟من تو این دنیا جز زیبایی ندیدم. دقیقا مثل یه تابلوی نقاشی که هم توش رنگ مشکی هست و هم سفید حتی مرگ هم زیباست. به قول اون شعر مهستی که میگه: شاید اگه دائم بودی کنارم یه روز میدیدم که دوست ندارم باید برم که تا ابد بمونم ....... بی هدف؟؟ باید هدفم از جواب به نقل قولت چی باشه؟؟؟؟؟؟ تو هدف دنیا رو چی میبینی؟ بهشتو جهنم؟؟ چه هدف بزرگی!!!!هدف افرینش میشه یه دنیای دیگه و بهشتو جهنم!!!!! عجب هدفی! تو دنیارو قشنگ میبینی؟ آفرین! بقیه هم باید همونجور ببینن که تو میبینی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ خیلی برام جالبه به قول یک بنده خدایی! خدایا به انهایی که به تو ایمان اورده اند ثابت کن تو خدا هستی نه انها! نمی دونم چرا می خوای جواب یکی رو بدیم به کوچیک و بزرگی بودن سن و افکار اون می زاریم! داریم اینجا 4تا ادم تحصیل کرده(به حساب) با هم حرف می زنیم واقعا متاسفام که راحت به هم توهین می کنیم... تو یک بحث اگر نمی تونیم جواب بدیم بهتره ندیم ...... اگر می خوای جواب بدیم درست جواب بدی نه یک شخصیت رو به چالش بکشیم....... خوشحال شدم.... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ وجود خدا وجود زندگی بعد از مرگ رو تائید نمیکنه.خدا به معنی دین و مذهب و اسلام و مسیحیت نیست که. شما اگه جایی نوشته ای از خدا دارین یا سخنرانی دارین ازش که میگه بهشت و جهنم وجود داره قبول. اگه کسی میخواد از پست من نقل قول بگیره و اون برهان های علیت و نظم و عدالت خدایی و این جور چیزا رو بگه بهتره این کارو نکنه چون این حرفا واسه بچه های 10 ساله هست یه سوال دیگه از استارتر تاپیک که با ادعای فلسفه بحث کردن دارم.اصل در فلسفه بر این هست که چیزی نیست که از هیچ ساخته شده باشه.همونجور که خودتون گفتین.همین اصل نشون میده که خدایی نمیتونه وجود داشته باشه و کره ی زمین ساخته ی دست خدا نیست.چون وقتی از متدینین سوال میشه که این جهان رو کی ساخته میگن خدا.بعد که پرسیده میشه قبلش چی بوده میگن هیچ. هرچند الان میاین میگین کی گفته؟ مسخرس.اینقدر این بحث ها تکراری شده که دیگه جواب همدیگه رو میدونیم.بحث های اعتقادی تاثیری نداره چون تعصب درش هست.وجود خدا یا عدم وجود خدا مهم نیست.هیچ اندازه مهم نیست.انسان ها به خدا نیاز ندارن.این خدا هست که برای اثبات وجودش به انسان ها نیاز دارن 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ اگر هم دنیای باقی وجود داشته باشه من کار غلطی نکردم که بترسم یا پشیمان باشم! اگر هم قراره واسه نماز و روزه توبیخ بشم خب دیگه کاریش نمیشه کرد! 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ هوم؟؟؟ الان این از جانب خدا بود؟ باز این دختره آواتارشو عوض کرد آره دیگه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ علی جون یک نیگا به چیزهایی که تو اتاقت هست بنداز! همه چیش! یک شخصی یا چیزی اونو به وجود اورده! نه؟ حرفهای این دوستمون ترزگه رو هم تو همین پیج بخون بعد نیست! من جایه تو بودم جواب سوالی که کردم رو می دادم نه از تو حرفام سوال پیدا می کردم! حرف من اشتباه ؟! اوکی! جواب سوال من چی میشه؟! جدی گفتم رفیق/ شاید به نظرتون عادی باشه که هر معلولی یه علتی داره/اونم بخاطر تکرار فراوان و... مثل درک ساده مفهوم انرژی و درک سخت مفهوم آنتروپی در رشته خودمون/ رو یکی بیشتر مانور دادیم یکی نه... به هر حال بضاعت من همین جواب بود 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ جدی گفتم رفیق/ شاید به نظرتون عادی باشه که هر معلولی یه علتی داره/اونم بخاطر تکرار فراوان و... مثل درک ساده مفهوم انرژی و درک سخت مفهوم آنتروپی در رشته خودمون/ رو یکی بیشتر مانور دادیم یکی نه...به هر حال بضاعت من همین جواب بود مرسی علی جون !!!!! اینو به ما یادت دادن ! که اونم واقعا......... بگذریم......... حرف دوستمون کامل شد دیگه... مسخرس.اینقدر این بحث ها تکراری شده که دیگه جواب همدیگه رو میدونیم.بحث های اعتقادی تاثیری نداره چون تعصب درش هست.وجود خدا یا عدم وجود خدا مهم نیست.هیچ اندازه مهم نیست.انسان ها به خدا نیاز ندارن.این خدا هست که برای اثبات وجودش به انسان ها نیاز دارن روز بر همگی خوش 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام تو یه تاپیکی که با بعضی از دوستان داشتیم خوب بعضیا منکر خدا و ... بودن من برام خیلی جالب بود که اگه یه در صد احتمال بدیم که خدایی بوده و ما اونو نشناختیم و حرف اون کسایی که به اسم پیامبر تو تاریخ اومدن و نوعا هم آدمای خوبی بودن درست باشه و یه آخرتی باشه و حساب رسی ای و... چی کار میکنیم؟:icon_pf (34): هرکسی سعی کنه خدارو بشناسه یا درک کنه برای خدا کافیه حتی اگر با عقلی که خود خدا بهش داده به نتیجه ای نرسه!ولی اگه کورکورانه قبول کنه فکر کنم اونوقت باید از حسابرسی بترسه... 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ چرا فکر میکنید سعادت دنیوی انسانها در گرو اعتقاد به خداست؟ چرا فکر میکنید زندگی بدون اعتقاد به خدا باطل و خارج از مسیره؟ چرا فکر میکنید کسانی که به خدا اعتقاد ندارن نمیتونن یه زندگی انسانی برای خودشون بسازن؟ چرا نقش دین رو در زندگی خودتون انقدر پر رنگ میکنید که بدون اون هیچ چیز نداشته باشید؟ بابا همه ما در درجه اول انسانیم و رسالتمون در این دنیا آزادگی و انسانیته. به همون خدایی که بهش اعتقاد دارم بدون خدا هم میشه کامل زندگی کرد. میشه انسان بود. میشه آزاده بود. میشه به سعادت رسید. چرا فکر میکنید انسانی که به خدا اعتقاد نداره زندگی فاسدی داره و نهایتا در صورت وجود خدا دچار عقوبت میشه؟ تازه به فرض که انسانی به خدا اعتقاد نداشته باشه و زندگی فاسدی هم داشته باشه. اگر عقوبتی در کار باشه آنکس که به خدا و عقوبت خدا اعتقاد داره و زندگی فاسدی هم داره بیشتر از آن انسان بی اعتقاد به خدا مجازات میشه. فرقی نمیکنه به خدا اعتقاد داشته باشیم یا نه. انقدر زور نزنید. چیزی عوض نمیشه. مگر کم داریم آدم خدا پرست که نمیشه اسمش رو گذاشت انسان؟ چه فایده داره به خدا اعتقاد داشته باشیم ولی نفهمیم چطور باید زندگی کنیم. همون خدا یک جمله میگه لا اکراه فی الدین و به تمام اصول فلسفی که اینهمه اندیشمند اسلامی و فیلسوف در طول تاریخ اسلام برای پذیرش خدا و اسلام تدوین کردن میچربه! پس به نام الله این تاپیک قفل! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده