رفتن به مطلب

اگه یه درصد احتمال بدین که خدایی هست و بعد مرگ .... چی کار میکنین؟

ارسال های توصیه شده

سلام تو یه تاپیکی که با بعضی از دوستان داشتیم خوب بعضیا منکر خدا و ... بودن من برام خیلی جالب بود که اگه یه در صد احتمال بدیم که خدایی بوده و ما اونو نشناختیم و حرف اون کسایی که به اسم پیامبر تو تاریخ اومدن و نوعا هم آدمای خوبی بودن درست باشه و یه آخرتی باشه و حساب رسی ای و... چی کار میکنیم؟icon_pf%20%2834%29.gifTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

• Like 11
لینک به دیدگاه

راستش اصل ماهیت وجود خدا رو ک نمی شه رد کرد.

بعضی ها بهش می گن انرژی، بعضی ها می گن نور، ولی راستش من تا حالا کسی رو ندیدم ک با منطق ثابت کنه ک موجودی قدرمتند تر از خودش نیست .....

حالا می مونه تعریفی ک ادیان از خدا ارئه دادن .

شخصا ب خدا اعتقاد دارم .

دنیایی پس از این دنیا هم هست؛ نظریه عرض و جوهر، جهان های موازی و هزار و یک مورد علمی دیگه .

مجددا این مورد مطرح می شه ک ایا این هم همین طور ک در ادیان مختلف مطرح شده، کیفیت داره ؟

من جواب این سوال رو دارم، اما متاسفانه کسی رو قانع نمی کنه .

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام تو یه تاپیکی که با بعضی از دوستان داشتیم خوب بعضیا منکر خدا و ... بودن من برام خیلی جالب بود که اگه یه در صد احتمال بدیم که خدایی بوده و ما اونو نشناختیم و حرف اون کسایی که به اسم پیامبر تو تاریخ اومدن و نوعا هم آدمای خوبی بودن درست باشه و یه آخرتی باشه و حساب رسی ای و... چی کار میکنیم؟:icon_pf (34)::4564:

فقط اسم یه نفر تو تاریخ به عنوان شخص حقیقی اومده که ادعای پیامبری کرده اونم محمد بن عبدالله بوده، که اونم مدت زیادی از عمرش رو صرف جنگ و کشتن و زن گرفتن کرده، بقیه فقط تو افسانه ها هستن.

یه درصد هم احتمال وجود خدا و آخرت و ... رو نمیدم. وجود دنیایی غیر از این دنیای مادی ثابت نشده. وقتی ثابت شد که چیزی ماوراءالطبیعه (حتی قد یه ارزن) وجود داره اونوقت درباره اینکه شاید یه درصد هم خدا و آخرت وجود داشته باشه، فکر میکنم.

از این پست نقل قول نگیرید لطفا :icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من 1000% به وجود خدا و دنیای پس از مرگ اعتقاد داشتم و رفته رفته این اعتقاد به خاطر بسیاری از مسائل بیشتر شده. و چون از اولم همین اعتقاد رو داشتم، طوری زندگی میکنم که بعد از مرگم پشیمون نشم که ای کاش تو زندگی، رفتار بهتری داشتم و زندگیم رو تو مسیر اشتباه طی نمیکردم. خوشبختانه تا به حال زندگی ای رو میخواستم گذرونم و هر لحظه که مرگم اتفاق بیفته احساس پشیمونی نمیکنم.

یه نکته ی دیگه اینکه، چون میدونم مرگ هر لحظه و هر ثانیه ممکنه سراغ آدم بیاد، دلیل قانع کننده ای واسم هست که همیشه مراقب لحظه لحظه ی لحظات زندگیم باشم. هر کس به پاداش و تنبیهی که لیاقتش هست میرسه چه اینجا و چه بعد از مرگش.

• Like 5
لینک به دیدگاه

ویویان جان هم اشاره کردن،اینهمه پیامبر یعنی کیا،کجای دنیا؟

چرا فکر میکنین هنوز عصر حجره و اگه بگین 124000 پیامبر توی کل دنیا اومده همه باید باور کنن؟:ws38:

اوناییکه شما فکر میکنین از طرف خدا اومدن، کلا شاید به 30 نفر هم نرسن و اینقدر بچه ها دربارش بحث کردن که تماما توی یک منطقه جغرافیایی خاص خاورمیانه بودن و همین چندتا هم از هم کوپی برداری کردن که دیگه جایی برای بحث حول این موضوع نیست. :w16:

اما خوب برای شمایی که به آخرت اعتقاد دارین، من خیلی خوشحال میشم بدونم شما توی اون بهشتی که بهش معتقدین، چه کارهایی قراره انجام بدین و عمرتون اونجا به چه کارهایی سپری میشه؟

در ضمن من خودم برای خوب بودن نه نیاز به بهشت دارم و نه از جهنم میترسم، تا حد ممکن سعی میکنم نه حق کسی رو بخورم نه تو جامعه کسی رو فریب بدم.

همینکه آدم ها هوای همو داشته باشند و بهم کمک کنند کافیه، نیازی به آخرت نیست.

اگر هم باشه مال کسانی هست که انسانیت رو بدون آخرتی خیالی نمیتونن درک کنند.

• Like 11
لینک به دیدگاه

و چون بارها دیدیم که بعضی از آدم ها هوای همدیگه رو ندارن و... پس به آخرت نیاز هست:ws37:(نه در عصر حجر و... بلکه در زمان خودمون)

• Like 5
لینک به دیدگاه
و چون بارها دیدیم که بعضی از آدم ها هوای همدیگه رو ندارن و... پس به آخرت نیاز هست:ws37:(نه در عصر حجر و... بلکه در زمان خودمون)

اون هوای همو داشتن به امید آخرت ارزشی نداره.

من هنوز منتظر جوابما، میخوام ببینم شماهایی که به آخرت باور دارین اونجا چه کارهایی قراره بکنین؟ :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام!

نمی دونم بچه ها به امضا من برید اقای استفان هاوکنیگ رو شاید بشناسید......

برید در موردش بخونید ایشون حدود چند سال قبل با عملی فوق العاده ای که نسبت به کیهان شناسی دارن ثابت کردن خدا وجود داره......

اما چند سال اخیر طی یک کتاب جنجالی و چند مستند ثابت می کنن که دنیا رویه کیهان می چرخه و خدایی در کار نیست.... حتما مستنداش رو ببیند تو فکر فرو می رید......

من به شخصه خدا رو قبول دارم اما هیچ وقت نتونستم بفهمم خدا چی می تونه! باشه.... میگن این سوال رو نکن کفره گناه..... ولی من می کنم قبول داریم هر موجود یا چیزی تو این دنیا یک افریننده داشته و اون رو به وجود اورده!

پس خدا رو کی به وجود اورده؟خدا از کجا اومده؟

خدایا منو ببخشید!

تا حالا در مورد بیمار خدایی شنیدی یک چیز تو همین مایه ها یک عده ادمها از بس تو افکارشون با خودشون این دنیا و خدا رو حلاجی می کنن که دیوانه میشن !!!!!!!!

کسی جواب سوال های منو داشت ممنون میشم ج بدید؟!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

درصدی هم واسه وجود اینایی که گفتی‌ تو ذهنم ندارم.. به نبودشون ایمان دارم! ایمان از این نوع هم میشه...

اگه بخوام تخیلمو به کار بگیرم اون دنیای بی‌ نمکو لوسی که وعده مثلا دادن باشه و من مردمو حضورا خدا رو ملاقات کردم دستمو میزنم به کمرم میگم عجب رویی داری تو!

دنیا آفریدی سر تا سرش ایرادو پستی! حالا مخلوقاتتو که خودت خیر سرت آفریدی بازخواست و مجازات میکنی‌؟؟؟؟

وقتی‌ آفریدی خبر نداشتی‌ چی‌ هستن چیکار می‌کنن؟؟؟!!! می‌خواستی به وجود نیاری! خربزه خوردی پا لرزش ما نشستیم! حالا دیگه چی‌ میگیییییییی؟؟؟؟؟!!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
قبول داریم هر موجود یا چیزی تو این دنیا یک افریننده داشته و اون رو به وجود اورده!

نه قبول ندارم کی گفته؟ دلیل بیار برام:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درصدی هم واسه وجود اینایی که گفتی‌ تو ذهنم ندارم.. به نبودشون ایمان دارم! ایمان از این نوع هم میشه...

اگه بخوام تخیلمو به کار بگیرم اون دنیای بی‌ نمکو لوسی که وعده مثلا دادن باشه و من مردمو حضورا خدا رو ملاقات کردم دستمو میزنم به کمرم میگم عجب رویی داری تو!

دنیا آفریدی سر تا سرش ایرادو پستی! حالا مخلوقاتتو که خودت خیر سرت آفریدی بازخواست و مجازات میکنی‌؟؟؟؟

وقتی‌ آفریدی خبر نداشتی‌ چی‌ هستن چیکار می‌کنن؟؟؟!!! می‌خواستی به وجود نیاری! خربزه خوردی پا لرزش ما نشستیم! حالا دیگه چی‌ میگیییییییی؟؟؟؟؟!!!!!

اینو بندازین قعر جهنم:ws37: حالا تو چی می گی؟ اصلا دوس داشتم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ویویان جان هم اشاره کردن،اینهمه پیامبر یعنی کیا،کجای دنیا؟

چرا فکر میکنین هنوز عصر حجره و اگه بگین 124000 پیامبر توی کل دنیا اومده همه باید باور کنن؟:ws38:

اوناییکه شما فکر میکنین از طرف خدا اومدن، کلا شاید به 30 نفر هم نرسن و اینقدر بچه ها دربارش بحث کردن که تماما توی یک منطقه جغرافیایی خاص خاورمیانه بودن و همین چندتا هم از هم کوپی برداری کردن که دیگه جایی برای بحث حول این موضوع نیست. :w16:

اما خوب برای شمایی که به آخرت اعتقاد دارین، من خیلی خوشحال میشم بدونم شما توی اون بهشتی که بهش معتقدین، چه کارهایی قراره انجام بدین و عمرتون اونجا به چه کارهایی سپری میشه؟

در ضمن من خودم برای خوب بودن نه نیاز به بهشت دارم و نه از جهنم میترسم، تا حد ممکن سعی میکنم نه حق کسی رو بخورم نه تو جامعه کسی رو فریب بدم.

اگر هم باشه مال کسانی هست که انسانیت رو بدون آخرتی خیالی نمیتونن درک کنند.

ممنونم ساناز خانوم

ببینین همونطور که خودتون گفتین اونایی که ادعا کردن شاید به 30 نفرم نرسیده باشه . گیریم حرف شما درست فرض کنیم همین مقدار یا حتی کمتر بوده مهم اینه که عقلمون میگه شاید حالا دوستمون که منع هم نمودن نقل قولشونو بگیم یه درصد رو هم نپذیرفتن شما بگو یک هزارم درصد بالاخره یکم آدم رو قلقلک میده تا بره دنبالش و ...

اما اینکه فرمودین تو بهشت چی کار میکنن باید بهتون بگم که بسته به ظرفیت و ذوق طرف که چی دوسست داره برای اون مهیا میشه ( البته اون دنیا مثل این دنیا نیست چون این دنیا با ماده همراهه لذت خالص نداریم مثلا اگه لذت خوردن هست بعدش نکبت دستشویی ... هم هست اگه لذت جنس مخالف هست باز ... هر لذتی رو بگیری با یه چیزی همراهه که اون لذتو کم رنگ میکنه اما اونجا اینطور نیست لذت خالص داریم ) مثلا اگه یکی از زیاد شدن علمش لذت میبره مثلا مثل خواجه طوسی که از نوابغ عالم بشریته ایشون میگن تا صبح دنبال حل مسئله ای بود و وقتی حلش کرد داره که داد میزنه کجاین پادشاهان و ... که ببینن من از حل این مسئله چه لذتتی بردم نمونشو تو دانشمندای دیگه هم میشه دید. یا یه عده لذت های دیگه دارن که به همون چیزی که دوست دارن میرسن.

من برام سواله که چرا شما خوب هستین؟ اصلا کی گفته خوب بودن خوبه؟

امید وارم با فلسفه اخلاق آشنایی داشته باشین و حرف دانشمندان غرب رو بخونین در مورد اخلاق. که یه عده سودگروی رو یه عده خودگروی و...ملاک فعل اخلاقی میدونن یعنی فعلی اخلاقیه که به نفع من باشه در دراز مدت و...

پس ببینین «خوب »یه لفظی هست که یه عده میتونن به زیر پا گذاشتن حق دیگران و ... اطلاق کنن.

باز میتونین در مورد عقلانیت جدید در غرب تحقیق کنین که میگن خوب و عقلانی بودن یه کار اون کاریه که شما رو در رسیدن به اهداف این دنیای مادی(چون اونا مثل شما به ماوراء ماده اعتقادی ندارن) مارو برسونه حالا می خواد با گشتن و یا زیر پا گذاشتن حق دیگران باشه اصولا دیگه ایثار و ... اینا غیر عقلیه چون وقتی غیر از این دنیا دنیایی نیست و حساب و کتابی هم در کار نیست چرا باید خوب بود ؟ اصلا کی گفته خوب بودن اینی که احترام به حقوق دیگرانه و ... نه اتفاقا شما اگه به ماورای این دنیا اعتقاد نداری دیگه نیازی نیست که خودتو از خیلی لذتها باز بداری مثلا اگه (البته عذر می خوام که این مثالو میزنم ) کسی از همسر دوستش خوشش اومد باید به هر طریقی که میتونه به اون برسه یا مال دیگران یا...

کاش بخونین چه جنجالی سر این موضوع تو غرب مطرحه اگه خونده بودین دیگه به ما نمیگفتین برای بهشت یا از ترس جهنم بعضی کارها رو انجام نمیدیم. بلکه دقیقا برعکسه چون تو نظامی که به بهشت و جهنم اعتقاد ندارن میگن خب اگه من برم (این مثال دقیقا خود غربی ها زدن) گاو همسایمو بدزدم و برام خوبه چون صاحب گاو میشم خب احتمال هم هست که اون هم بیاد و مثلا اسب منو بدزده پس ارزش نداره من این کار رو بکنم چون باز به خودم ضرر میرسه. دقیقا مثل یه عده مافیا یا دزدانی که به حقوق هم احترام میزارن اما اگه همینها یکیشون قدرتشون زیاد بشه زیر تمام این حقوق میزنه چون دیگه احتمال نمیده که کسی بتونه بهش آسیبی بزنه.

اما در اسلام برای خود کار ارزش قائل میشن میگن حتی اگه قدرت داشتی نباید حقوق دیگران را زیر پا بزاری خیلی فرقه بین جهان بینی الهی و مادی .

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام!

نمی دونم بچه ها به امضا من برید اقای استفان هاوکنیگ رو شاید بشناسید......

برید در موردش بخونید ایشون حدود چند سال قبل با عملی فوق العاده ای که نسبت به کیهان شناسی دارن ثابت کردن خدا وجود داره......

اما چند سال اخیر طی یک کتاب جنجالی و چند مستند ثابت می کنن که دنیا رویه کیهان می چرخه و خدایی در کار نیست.... حتما مستنداش رو ببیند تو فکر فرو می رید......

من به شخصه خدا رو قبول دارم اما هیچ وقت نتونستم بفهمم خدا چی می تونه! باشه.... میگن این سوال رو نکن کفره گناه..... ولی من می کنم قبول داریم هر موجود یا چیزی تو این دنیا یک افریننده داشته و اون رو به وجود اورده!

پس خدا رو کی به وجود اورده؟خدا از کجا اومده؟

خدایا منو ببخشید!

تا حالا در مورد بیمار خدایی شنیدی یک چیز تو همین مایه ها یک عده ادمها از بس تو افکارشون با خودشون این دنیا و خدا رو حلاجی می کنن که دیوانه میشن !!!!!!!!

کسی جواب سوال های منو داشت ممنون میشم ج بدید؟!!

دوست عزیز و همشهری

شما که اینهمه به خودت زحمت دادی و رفتی در مورد این آقا مطلب خوندی کاش کتابای خودمونم یه ورق میزدی تا این سوال سادتو جواب بدن که خدا وجودش همیشگی هست تازه اینو نه فقط ما بلکه مادی گراها هم قبول دارن چون نمیشه که از هیچ موجودات خلق بشن پس باید یه موجود دائمی تو این عالم باشه حالا بعضی ها میگن اون موجود همیشگی مادست یعضی ها میگن خدا(البته ما دلیل عقلی میاریم که ماده نمیتونه اون موجود دائمی باشه)

اما در منطق یه بحثی هست که شخصی که نظرش رو تغییر میده و ثابت نیست از کجا معلوم همین فردا دوباره نیاد و نظرشو عوض نکنه؟ چون میدونین علم تجربی ثابت که نیست امروز یه چی میگن فردا میان همونو نقض میکنن خیلی سخت نگیر

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوست عزیز کاش برین نظر دانشمندارو در مورد این عالم و زیبایی هاش بخونین که همه رو شگفت زده کرده و اقرار میکنن که حتی به اندازه سر سوزن هم نتونستن شگفتیهاشو کشف کنن.

میدونین این پستیها یی که میگین مثل چی میمونه؟ مثل اینکه دوتا به قول معروف قمری عاشق که اومدن تو یه پارک قدم بزنن و دعا میکنن که کاش بارون هم میومد و اونوقت قدم زدنمون لذتش بیشتر میشد در همون لحظه تو یه نقطه ای دیگه تو یه قالیشویی که فرشهارو پهن کردن واسه خشک شدن میکن ای کاش بارون نیاد حالا اگه بارون بیاد برای اون دوتا که زیر بارون قدم میزنن میشه ته خوشی و واسه این قالیشویی میشه پستی و شر و ...

شما داری تو تخیلت یه خدایی رو فرض میکنی که به اندازه ذهن کوچیک خودته و حقم داری که اونو سرزنش کنی چون اون خدایی که شما فرض کردی جای سرزنش هم داره

خب نمیدونم چقدر با ابن سینا آشنایی دارین اصلا ایشون رو نابغه میدونین یا نه ولی ایشون یه شعری داره بد نیست براتون بیارم

الحــــــمــــــــــــــد لله الـــــــــذی من ینکــــــــــره فانه ینــــــــــــــــــــــکر مـــــــــــــــــــن یصــــــــــــــــــــــــــوره

یعنی خدایی رو شکر میکنم که هر کسی اونو منکر شده و نپذیرفته طعا منکر اون چیزی شده که تصور کرده و تو ذهنش پرورونده.

کاش ما اینقدری که برای درسهای دیگمون وقت میزاشتیم واسه شناخت خدا هم وقت میزاشتیم خیلی هم ساده بهش نگاه نکنیم خیلی ها عمرشونو گذاشتن و باز به بی راهه رفتن. حالا یکی مثل من رشتش فلسفست و اینا رو مجبوره بخونه خیلی ها ...

لینک به دیدگاه
دوست عزیز کاش برین نظر دانشمندارو در مورد این عالم و زیبایی هاش بخونین که همه رو شگفت زده کرده و اقرار میکنن که حتی به اندازه سر سوزن هم نتونستن شگفتیهاشو کشف کنن.

میدونین این پستیها یی که میگین مثل چی میمونه؟ مثل اینکه دوتا به قول معروف قمری عاشق که اومدن تو یه پارک قدم بزنن و دعا میکنن که کاش بارون هم میومد و اونوقت قدم زدنمون لذتش بیشتر میشد در همون لحظه تو یه نقطه ای دیگه تو یه قالیشویی که فرشهارو پهن کردن واسه خشک شدن میکن ای کاش بارون نیاد حالا اگه بارون بیاد برای اون دوتا که زیر بارون قدم میزنن میشه ته خوشی و واسه این قالیشویی میشه پستی و شر و ...

شما داری تو تخیلت یه خدایی رو فرض میکنی که به اندازه ذهن کوچیک خودته و حقم داری که اونو سرزنش کنی چون اون خدایی که شما فرض کردی جای سرزنش هم داره

خب نمیدونم چقدر با ابن سینا آشنایی دارین اصلا ایشون رو نابغه میدونین یا نه ولی ایشون یه شعری داره بد نیست براتون بیارم

الحــــــمــــــــــــــد لله الـــــــــذی من ینکــــــــــره فانه ینــــــــــــــــــــــکر مـــــــــــــــــــن یصــــــــــــــــــــــــــوره

یعنی خدایی رو شکر میکنم که هر کسی اونو منکر شده و نپذیرفته طعا منکر اون چیزی شده که تصور کرده و تو ذهنش پرورونده.

کاش ما اینقدری که برای درسهای دیگمون وقت میزاشتیم واسه شناخت خدا هم وقت میزاشتیم خیلی هم ساده بهش نگاه نکنیم خیلی ها عمرشونو گذاشتن و باز به بی راهه رفتن. حالا یکی مثل من رشتش فلسفست و اینا رو مجبوره بخونه خیلی ها ...

چرا شما خودتو عقل کلّ فرض کردی؟؟؟؟ ذهن من کوچیکه؟؟؟ باشه حداقل انقدر درک دارم که فک نکنم عقل من فقط درست میگه و وقتی‌ به یه اعتقادی رسیدم بقیه هر اعتقادی دارن غلطه!!!

انقدر میفهمم که فقط نوک دماغمو نبینمو یه نگاهی‌ به کثافتی که تو دنیا در جریانه بندازم ببینم دنیا فقط دانشمنداشو علم تجربی‌ و... نیست آدم هاش هم هستن موجودات زنده‌ای هم وجود دارن که تو همین دنیای از نظر علم تجربی‌ شگفت انگیز زندگی‌ میکننو درد دارن..

دلمو به یه دنیایی که تو جوبش شیرو عسل ریختن و لذت خالص خوردن!!!!داره خوش نکردم! این بهشتی‌ که شما ازش دم میزنی‌ انقدر بچه گانه و لوسه که از بچگی‌ بچه هامون رو به شک میندازه!!

قرن ۲۱ سال ۲۰۱۲ میلادی بخوای به این فک کنی‌ که بهشت و درخت‌های میوش حوری‌های بهشتی‌ و لذت جنسی‌ خالص و... یا جهنمی که قراره تمام آدم‌هایی‌ که موهاشون معلوم شده اوییزون کنن و شکنجه بدن!!!!!

خندت نمی‌گیره از حرفات؟

از بحث خدا خدا به کجا می‌خوای برسی‌؟؟؟ اعتقاد به خدا و دین شخصیه کی‌ می‌خوای درک کنی‌؟ برمیگرده به ذهنت که مثل من کوچیک یا مثل تو بزرگه و یه همچین بهشتی‌ رو تصور میکنه!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا شما خودتو عقل کلّ فرض کردی؟؟؟؟ ذهن من کوچیکه؟؟؟ باشه حداقل انقدر درک دارم که فک نکنم عقل من فقط درست میگه و وقتی‌ به یه اعتقادی رسیدم بقیه هر اعتقادی دارن غلطه!!!

انقدر میفهمم که فقط نوک دماغمو نبینمو یه نگاهی‌ به کثافتی که تو دنیا در جریانه بندازم ببینم دنیا فقط دانشمنداشو علم تجربی‌ و... نیست آدم هاش هم هستن موجودات زنده‌ای هم وجود دارن که تو همین دنیای از نظر علم تجربی‌ شگفت انگیز زندگی‌ میکننو درد دارن..

دلمو به یه دنیایی که تو جوبش شیرو عسل ریختن و لذت خالص خوردن!!!!داره خوش نکردم! این بهشتی‌ که شما ازش دم میزنی‌ انقدر بچه گانه و لوسه که از بچگی‌ بچه هامون رو به شک میندازه!!

قرن ۲۱ سال ۲۰۱۲ میلادی بخوای به این فک کنی‌ که بهشت و درخت‌های میوش حوری‌های بهشتی‌ و لذت جنسی‌ خالص و... یا جهنمی که قراره تمام آدم‌هایی‌ که موهاشون معلوم شده اوییزون کنن و شکنجه بدن!!!!!

خندت نمی‌گیره از حرفات؟

از بحث خدا خدا به کجا می‌خوای برسی‌؟؟؟ اعتقاد به خدا و دین شخصیه کی‌ می‌خوای درک کنی‌؟ برمیگرده به ذهنت که مثل من کوچیک یا مثل تو بزرگه و یه همچین بهشتی‌ رو تصور میکنه!!!

اگه من بهت بگم از این حرفایی که زدی معلومه هیچ هدفی نداشتی و الکی نوشتی بهت بر می خوره چون میگی منظور داشتم حد اقلش اینه که می خواستی جواب منو داده باشی و بهم بفهمونی که عقل کل نیستم اما جالبه این همه اطرافت چیزایی هستت که به نظرت بی هدف آفریده شده؟ و بی هیچ منظور؟ تویی که یه ذره کوچیک این عالمی دو خط نوشتت بی هدف نیست چطور همه این عالم بی هدف باشه؟

من تو این دنیا جز زیبایی ندیدم. دقیقا مثل یه تابلوی نقاشی که هم توش رنگ مشکی هست و هم سفید

حتی مرگ هم زیباست. به قول اون شعر مهستی که میگه:

شاید اگه دائم بودی کنارم یه روز میدیدم که دوست ندارم باید برم که تا ابد بمونم .......

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز و همشهری

شما که اینهمه به خودت زحمت دادی و رفتی در مورد این آقا مطلب خوندی کاش کتابای خودمونم یه ورق میزدی تا این سوال سادتو جواب بدن که خدا وجودش همیشگی هست تازه اینو نه فقط ما بلکه مادی گراها هم قبول دارن چون نمیشه که از هیچ موجودات خلق بشن پس باید یه موجود دائمی تو این عالم باشه حالا بعضی ها میگن اون موجود همیشگی مادست یعضی ها میگن خدا(البته ما دلیل عقلی میاریم که ماده نمیتونه اون موجود دائمی باشه)

اما در منطق یه بحثی هست که شخصی که نظرش رو تغییر میده و ثابت نیست از کجا معلوم همین فردا دوباره نیاد و نظرشو عوض نکنه؟ چون میدونین علم تجربی ثابت که نیست امروز یه چی میگن فردا میان همونو نقض میکنن خیلی سخت نگیر

ممنون دوست عزیز شما که فقط یک چیز منو خوندی!

جواب سوال ها دیگه منو نگرفتم!

شما که کتابهای ما رو خوندی جواب سوال های منو بده!

مگه نمی گی با عقل ثابت شده خوب به منم ثابت کن؟ ایرادی داره....!

سوال اصلی منو جواب بده! در مورد اسفتان یک نکته گفتم نگفتم ایشون رو قبول دارم......!

:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه قبول ندارم کی گفته؟ دلیل بیار برام:ws37:

علی جون یک نیگا به چیزهایی که تو اتاقت هست بنداز! همه چیش! یک شخصی یا چیزی اونو به وجود اورده! نه؟

حرفهای این دوستمون ترزگه رو هم تو همین پیج بخون بعد نیست!

من جایه تو بودم جواب سوالی که کردم رو می دادم نه از تو حرفام سوال پیدا می کردم!

حرف من اشتباه ؟! اوکی!

جواب سوال من چی میشه؟!:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...