peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ با سلام عنوان تاپیک گویای همه چیز هست........... دوستی داشتم که با هم خیلی خوب بودیم دوست دوران دبستان من بود بعد دبستان وشروع دوران راهنمایی گمش کردم گذشت وبعد زمان درازی حدود ده سال اتفاقی ..یه روز که در مغازه نشسته بودم دیدم جوانی لاغر ونحیف با سیگاری گوشه لبش اومد تو مغازه بهش گفتم لطفا با سیگار نیاتو...اما واسه یه لحظه خشکم زد اون حمید بود رفیق گمگشته ام .....اما چرا اینجوری؟بی اختیار بغلش کردم ودیگه نتونستم جلوی گریه ام رو بگیرم تاه شناخت اونم بغش ترکید........بعد کلی خوش وبش وتکرار خاطرات کودکی شماره موگرفت ومنم شماره شو گرفتم ورفت تا اینکه هفته پیش زنگ زدم بهش یه خانومی جواب داد تا سراغ حمید رو گرفتم با بغضی گفت بیمارستان الزهرا بستریه ................فرداش اعلامیه شو رو دیوار دیدم .......دنیا رو سرم خراب شد تا سرحساب شدم فهمیدم خودکشی کرده..........آخه چرا؟اون حمیدی که من میشناختم نمیشد حدس زد حتی غمگین بشه چه برسه به اینکه....................... حالا از اون روز تاحالا مدام این سوال تو ذهنمه که خودکشی دلیل داخلی داره یا بیرونی؟کدام علت باعث این فاجعه انسانی میشه؟چطور انسان باید این جرأت وجسارت رو پیداکنه که بتونه خودکشی کنه ؟شما خودتون امتحان کنید حتی جرأت بریدن نوک انگشت خودراندارید چه برسه به اینکه بخواهید به زندگی خود پایان بدهید پس کسی که جرأت خودکشی داره یقینا آدم ترسویی نیست بلکه برعکس خیلی هم شجاعت داشته حالا چی میشه که باید به این نقطه برسه؟ نظرشماچیه؟خودکشی دلیل داخلی داره یا بیرونی؟ 34 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ منظورت از داخلی و بیرونی چیه؟؟؟ درود منظور محرک های داخلی یا همون انگیزه های درونی فردی هست وعوامل بیرونی محرکهای خارجی تأثیرگذار بر تصمیم است محرکهای فشارها وتحریمهای اجتماعی وخانوادگی ونظایر این هاست 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ درود منظور محرک های داخلی یا همون انگیزه های درونی فردی هست وعوامل بیرونی محرکهای خارجی تأثیرگذار بر تصمیم است محرکهای فشارها وتحریمهای اجتماعی وخانوادگی ونظایر این هاست فک کنم جفتش یکی باشه ها! یعنی اتفاقاتی که اطرافت میوفته باعث میشه درونت به هم بریزه و انگیزه خودکشی بشه! 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ فک کنم جفتش یکی باشه ها! یعنی اتفاقاتی که اطرافت میوفته باعث میشه درونت به هم بریزه و انگیزه خودکشی بشه! یعنی در اصل شما شروع این تصمیم رو در محرکهای خارجی میبینید؟ 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ یعنی در اصل شما شروع این تصمیم رو در محرکهای خارجی میبینید؟ نه برمیگرده به احساسات خود اون آدم(شخصیتش عقایدش سطح تحملش و...) شاید دو نفر تو شرایط شبیه هم باشن یکی خودکشی کنه یکی فقط ناراحت بشه و سعی کنه بگذره ازون شرایط... و باز تو یه شرایط دیگه همین دو تا قرار بگیرن اونی که تو شرایط اول خودکشی میکرد اینبار تو این شرایط بتونه بگذره ولی اونی که شرایط قبلی براش قابل تحمل بود اینبار نباشه... و صد جور حالت دیگه... انسانها با شخصیتها و خصوصیات مختلف تو شرایط مختلف عکس العملهات متفاوت از هم نشون میدن... که عوامل به قول شما داخلی و خارجی هر دو تاثیر گذارن. 10 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ به نظر من، عوامل بیرونی منفی که شدتشون زیاد بشه، انسان مقاوم تر و فعال تر میشه. ولی اگه تحت شرایطی حس کنه که از دستش کاری بر نمیاد و از لحاظ درونی شکست بخوره، کسی هم نباشه که کنارش باشه و بهش روحیه بده، دست به خود کشی می زنه! فاصله خودکشی و ساخته شدن (پیروز شدن)، داشتن یه امید دهنده و یه قدرت درونیه! 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نه برمیگرده به احساسات خود اون آدم(شخصیتش عقایدش سطح تحملش و...) شاید دو نفر تو شرایط شبیه هم باشن یکی خودکشی کنه یکی فقط ناراحت بشه و سعی کنه بگذره ازون شرایط... و باز تو یه شرایط دیگه همین دو تا قرار بگیرن اونی که تو شرایط اول خودکشی میکرد اینبار تو این شرایط بتونه بگذره ولی اونی که شرایط قبلی براش قابل تحمل بود اینبار نباشه... و صد جور حالت دیگه... انسانها با شخصیتها و خصوصیات مختلف تو شرایط مختلف عکس العملهات متفاوت از هم نشون میدن... که عوامل به قول شما داخلی و خارجی هر دو تاثیر گذارن. با توجه به اینکه پژوهشگران ميگويند از هر سه نفري که خودکشي ميکنند تنها در مورد يک نفر بيماريهاي روحي مانند افسردگي نقش داشته، و نزديک به 75 در صد موارد، افراد به دلايل بيروني خودکشي کردهاند. باز میشه گفت شخصیت خودفرد هست که علت خودکشی هست؟به نظر شما اهرم محرکهای بیرونی قوی تر از محرکهای شخصی ودرون شخصیتی نیست ؟حتما واسه خود شما هم اتفاق افتاده با عزمی راسخ تصمیم به کاری گرفتید به نحوی که با خود میگفتید نعوذبالله اگه خود خدا هم بیاد پایین بگه اینکار رو نکن من کار خودم رو میکنم اما دلایل خارجی شما رووادار به انجام ندادن اون کار کرده باشه ویا برعکس این قضیه ایم کحرکهای خارجی باشند که شما رو وادار به انجام کارهایی بکنه کمااینکه بسیاری از رفتار روزانه ما ناشی از اهرمهای خارجی ست 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ با توجه به اینکه پژوهشگران ميگويند از هر سه نفري که خودکشي ميکنند تنها در مورد يک نفر بيماريهاي روحي مانند افسردگي نقش داشته، و نزديک به 75 در صد موارد، افراد به دلايل بيروني خودکشي کردهاند. باز میشه گفت شخصیت خودفرد هست که علت خودکشی هست؟به نظر شما اهرم محرکهای بیرونی قوی تر از محرکهای شخصی ودرون شخصیتی نیست ؟حتما واسه خود شما هم اتفاق افتاده با عزمی راسخ تصمیم به کاری گرفتید به نحوی که با خود میگفتید نعوذبالله اگه خود خدا هم بیاد پایین بگه اینکار رو نکن من کار خودم رو میکنم اما دلایل خارجی شما رووادار به انجام ندادن اون کار کرده باشه ویا برعکس این قضیه ایم کحرکهای خارجی باشند که شما رو وادار به انجام کارهایی بکنه کمااینکه بسیاری از رفتار روزانه ما ناشی از اهرمهای خارجی ستمن فک نمیکنم حرفم فرقی با اینی که شما گفتی داشته باشه! گفتم شرایطی پیش میاد که انگیزه فرد واسه خودکشی میشه بنا به شخصیت درونی که داره! فقط اینکه شما پرسیدی عوامل داخلی باعثش هست یا خارجی منم نظری که داشتم پست قبل گفتم دیگه... عوامل خارجی رو فرد تأثیر میذاره دیگه!!! یعنی باعث میشه درون اون آدم (که برای هر شخص متفاوت هست) برای خودکشی تحریک بشه. 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ سلام پیمان جان راستش من عوامل بیرونی رو صد در درصد تاثیرگذار میدونم آخه چند وقت پیش یکی از دوست های صمیمی خودم همین تصمیم رو گرفته بود و من یه هفته ای داشتم باهاش حرف میزدم تا پشیمونش کردم ، وقتی ازش دلیل این کارو پرسیدم ، گفت فشار و کم محلی هایی که از طرف خانواده اش بهش تحمیل میشه باعث شده بود تصمیم به این کار بگیره میگفت اگه معدلش کمتر از یه میزان خاصی بشه خانواده اش بهش حسابی فحش میدن و ... خلاصه خیلی داغون بود جالبه بدونی حتی یه روز مخصوص و یه تیغ مخصوص هم واسه بریدن رگش انتخاب کرده بود!!! 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ سلام پیمان جانراستش من عوامل بیرونی رو صد در درصد تاثیرگذار میدونمآخه چند وقت پیش یکی از دوست های صمیمی خودم همین تصمیم رو گرفته بود و من یه هفته ای داشتم باهاش حرف میزدم تا پشیمونش کردم ، وقتی ازش دلیل این کارو پرسیدم ، گفت فشار و کم محلی هایی که از طرف خانواده اش بهش تحمیل میشه باعث شده بود تصمیم به این کار بگیرهمیگفت اگه معدلش کمتر از یه میزان خاصی بشه خانواده اش بهش حسابی فحش میدن و ... خلاصه خیلی داغون بودجالبه بدونی حتی یه روز مخصوص و یه تیغ مخصوص هم واسه بریدن رگش انتخاب کرده بود!!!احسنت ...طبق آماروارقامیکه طی تحقیقات مختلف بدست آمده مهمترین عامل خودکشی دراون 75درصدی که گفته شدمربوط به فشارهایی هست که درمحیط خانواده به فردواردمیشه..امانمیشه صددرصدگفت که فقط شرایط محیطی دخیل درتصمیمفردبرای خودکشی هست.. 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ واسه هر کس یک دلیلی داره من بیشتر بیرونی می بینم..... اما توضیح خاصی ندارم... 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ من فک می کنم هر دو عامل موثرن . هرچقدرم که شرایط بیرونی سخت و طاقت فرسا باشه ، بنظرم شخص اگه از نظر درونی به اندازه کافی قوی و محکم باشه می تونه مقاومت کنه و از پسش بر میاد نمی ئونم ، شایدم خیلی آرمانگرایانه س ، ولی بنظرم شخصیت انسان خیلی تاثیر داره تو تصمیم گیری هاش . 9 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ بستگی به شخصیت آدما داره.... عده ای اهل فلسفه و اینا ...چنان تو عمق فلسفه پیش میرن ... که به پوچی و خلا میرسن ... و موندن تو این دنیا رو عذابی بیش تصور نمیکنن ... در نتیجه ماهی یه بار رگشونو میزنن و معمولا هم موفق نمی شوند ( درونی ) عده ای هم عاشق و مجنون و اینا ... که تمام دنیا رو در یک نفر میبینن و با از دست دادنش .. خودشون رو گم میکنن .. و نهایتا خودشونو دار میزنن .. ( تو همسایه ها خیلی داشتیم از اینا :دی ) ( بیرونی) عده ای هم مشکلات خانوادگی دارن ... و یا مشکلات مالی و اینا ... که حس میکنن تو دنیا اضافی ان و اینا ... نهایتا تصمیم میگیرن از این دنیای بی رحم خداحافظی کنن و به روش های مختلفی دست به خودکشی میزنن ( بیرونی ) و اینای دیگر .... :دی این دنیا فرصتی هست برای لذت بردن .... و تنها یک بار این شانس رو داریم ... و اینو مطمئن باشیم همه ی این دلایل فقط به خودمون باز میگرده ... به ظرفیت و افکارمون ... نتیجه ی اخلاقی : می بنوشیم و لذت ببریم 8 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ منم یه دوستی داشتم توی دوران دبستان.... اون موقع خیلی اهل نماز و روزه و حجاب و مسجد بود با سن کمش... بعد از مدتی که دوباره چن سال پیش تو دبیرستان دیدمش 180 درجه با اون شخصیت گذشته فرق داشت... از نظر ظاهر تا رفتار و بقیه مسائل ...توهمون ایام بود که خبر خودکشیشو شنیدیم تو این مورد به نظرم عوامل بیرونی تونسته هم افکار درونیشو رو به مرور زمان عوض کنه و هم در خودکشیش تاثیر بذاره 8 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ در كل از بيرون مياد داخل درون از درون هم جايي نيست بره ميره مغز مغز از كار مي فته در يه لحظه هر كاري مي كني 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نه برمیگرده به احساسات خود اون آدم(شخصیتش عقایدش سطح تحملش و...) شاید دو نفر تو شرایط شبیه هم باشن یکی خودکشی کنه یکی فقط ناراحت بشه و سعی کنه بگذره ازون شرایط... و باز تو یه شرایط دیگه همین دو تا قرار بگیرن اونی که تو شرایط اول خودکشی میکرد اینبار تو این شرایط بتونه بگذره ولی اونی که شرایط قبلی براش قابل تحمل بود اینبار نباشه... و صد جور حالت دیگه... انسانها با شخصیتها و خصوصیات مختلف تو شرایط مختلف عکس العملهات متفاوت از هم نشون میدن... که عوامل به قول شما داخلی و خارجی هر دو تاثیر گذارن. به نظرم باز هم تو این عوامل درونی مثل آستانه تحمل و ... بازم عوامل بیرونی،آموزه ها و افکار هست که تاثیر داره یعنی عوامل درونی مثل تحمل و... نمیتونه ذاتی باشه ...پس بازم قدرت عوامل بیرونی خیلی تاثیرگذارتر میشه ... ولی نوع این عوامل و شدتش برای آدمای مختلف فرق داره 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ طبق اماری که چند وقت پیش خوندم هر ساله بیش از یک میلیون انسان خودکشی می کنن...کم نیست این تعداد... همه مون می دونیم که افسردگی یکی از عوامل مهم در خودکشیه...این که بررسی کنیم افسردگی از کجا شروع میشه..عامل درونی داره یا بیرونی خیلی می تونه برای نتیجه گرفتن تو این بحث بهمون کمک کنه... 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ به نظرم باز هم تو این عوامل درونی مثل آستانه تحمل و ... بازم عوامل بیرونی،آموزه ها و افکار هست که تاثیر داره یعنی عوامل درونی مثل تحمل و... نمیتونه ذاتی باشه ...پس بازم قدرت عوامل بیرونی خیلی تاثیرگذارتر میشه ...ولی نوع این عوامل و شدتش برای آدمای مختلف فرق داره در کلّ آدمها سخته فهمیدنشون! همه جورش امکان داره به نظرم... اینی که میگی رو هم قبول دارم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ به نظر من بیشتر عوامل خارجی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده