alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ولی مهندس متقاضی زیاد نبود موضوع پیشنهادی شما چیه بفرمائید؟ قاضی و متقاضی با شما/ طبیعت خیلی خوبه 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نمیشه موضوع اشیا باشه بعد مشخص کنید فقط با سیاه قلم یا فقط با کنته امتیار داره اخه طبیعت کار حرفه ای هاست ولی اشیاه هر کسی از دستش برمی اید حالا اونکه هنرمندتر هست واقعی تر ماهر تر میکشه... وا چرا تشکر میزنید میشه جوابمو بدید به کی بفرستیم کارمون همون پنت باشه که اول گفتید.... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نمیشه موضوع اشیا باشه بعد مشخص کنید فقط با سیاه قلم یا فقط با کنتهامتیار داره اخه طبیعت کار حرفه ای هاست ولی اشیاه هر کسی از دستش برمی اید حالا اونکه هنرمندتر هست واقعی تر ماهر تر میکشه... وا چرا تشکر میزنید میشه جوابمو بدید به کی بفرستیم کارمون همون پنت باشه که اول گفتید.... نقاشی برای من بفرستید شیوه رنگ آمیزی مهم نیست لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان با درود کسی فعالیت هنری خاصی در نظر نداره که همه بتونند درش شرکت کنند؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان با درودکسی فعالیت هنری خاصی در نظر نداره که همه بتونند درش شرکت کنند؟ مثلاً مسابقه کاردستی فقط با کاغذ من موشک بلدم درست کنم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ مثلاً مسابقه کاردستی فقط با کاغذ من موشک بلدم درست کنم قایق کاغذی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ مثلاً مسابقه کاردستی فقط با کاغذ من موشک بلدم درست کنم نه واست محدودیت نمیذارن میتونی با مقوا هم درست کنی پس 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها یه مسابقه با نقاشی panit موافقید ؟ موضوع آزاد ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده