shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ باسلام خدمت تمام نواندیشان این دفعه میخوایم یک سری مسابقه بذاریم بین تمام بچه های علاقه مند و هنرمند اینجا سری مسابقات نقاشی با paint با موضوعات مختلف از تمام دوستان علاقه مند دعوت به همکاری میشه برای شرکت درمسابقه.... موضوع سری اول مسابقه : قبل و بعد یا هنگام تحویل پروژه هست زمان ارسال آثار تا دوهفته دیگه .....امروز 23دی هست منتظر ارسال آثارتون هستم آثارتونو با پیام خصوصی برای sefid barfi بفرستید. 25 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ میشه در مورد موضوع کمی توضیح بدید استاد؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ میشه در مورد موضوع کمی توضیح بدید استاد؟ استاد خودتی اولش خب موقع تحویل پروژه حالا توی هررشته ای دور و بر دانشجو دیدنیه ........ البته منظور قبل از تحویل هست و هم وضعیت خود دانشجو هم اتاقش هم حال و هواش.... چی گفتم خودم موندم توش حالا اینو به تصویر بکشید و بفرستید دیگه.... همش که نباید خونه و تپه کشید...... 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ استاد خودتی اولش خب موقع تحویل پروژه حالا توی هررشته ای دور و بر دانشجو دیدنیه ........ البته منظور قبل از تحویل هست و هم وضعیت خود دانشجو هم اتاقش هم حال و هواش.... چی گفتم خودم موندم توش حالا اینو به تصویر بکشید و بفرستید دیگه.... همش که نباید خونه و تپه کشید...... اها ... وضعیت فعلیه منه پس ... میشرکتیم ... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ موضوعش فرقی نداره چی باشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اها ... وضعیت فعلیه منه پس ... میشرکتیم ... :hapydancsmil: به همین خاطر انتخابش کردم منتظرم پس اولیش موضوعش فرقی نداره چی باشه ؟ نو.شتم که چی باشه داوود موضوع سری اول مسابقه : قبل و بعد یا هنگام تحویل پروژه هست دقایق آخر تحویل پروژه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ نو.شتم که چی باشه داوود کوووو 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ کوووو کوه توصحراست ولی متن نوشته شده سرجاشه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ کوه توصحراست ولی متن نوشته شده سرجاشه بله بله 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بله بله پس منتظر آثارت باشم دیگه میدونم استاد فتوشاپی ولی این یکی رو هم بکش ببینیم چی میشه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ پس منتظر آثارت باشم دیگه میدونم استاد فتوشاپی ولی این یکی رو هم بکش ببینیم چی میشه پیر شدم دستام میلرزه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ درود سفید برفی تاپیک خوبیه ولی فک کنم موضوع سنگین باشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ درود سفید برفیتاپیک خوبیه ولی فک کنم موضوع سنگین باشه درود آخه قبلا با موضوع متنوع مسابقه داشتیم حالا سعیتونو بکنید ببینیم چی میشه کیفیت مهمه تا کمیت البته میدونم سخته کشیدن ولی دیگه نمیشه کاریش کرد 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چی شد کسی نبودددددددددددددد؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ای وای من یادم نبود تا کی وقت داره 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ با عرض خسته نباشید از تمامی دوستان که زحمت هم حتی نکشیدند...... 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ با عرض خسته نباشید از تمامی دوستان که زحمت هم حتی نکشیدند...... ای وای باور کنید فراموش کرده بودم چند هفته اخیرم که سرم شلوغ بود/ یه فرصت دیگه بده ردیف می کنم همین امروز لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من سعی کردم منتها خیلی افتضاح شد/ البته قبلا هم گفتم موضوع دشواره/ به نظرم برای شروع یه موضوع سبک تر بهتر باشه... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ولی مهندس متقاضی زیاد نبود موضوع پیشنهادی شما چیه بفرمائید؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده