NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ایی زهرا راهنماییهات درست بود ایندفعه!!!!! همون اول حس کردم از راهنماییهات متینه!!! تابلو بودا!!! قبول نیست نکات حاشیه ایش نیومد!! چه معنی داره بی نکات حاشیه ای؟؟!!! لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ راستی مگه زیست دریا مهندسی نیست ؟ لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ یندفه من برنده شدم :hapydancsmil: میگم ما 2 نفری موافقیم که ما برنده شدیم ، پس طبق رای گیری ما برنده شدیم 9 امتیاز مال شما 10 تا مال من یدونه هم به عنوان رشوه مال زهرا لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ایی زهرا راهنماییهات درست بود ایندفعه!!!!! همون اول حس کردم از راهنماییهات متینه!!! تابلو بودا!!! قبول نیست نکات حاشیه ایش نیومد!! چه معنی داره بی نکات حاشیه ای؟؟!!! همه دفعه درسته ... چکار نکات حاشیه ای داری؟ راهنمایی های منو بچسب ... راستی مگه زیست دریا مهندسی نیست ؟ جداً؟ از کی تا حالا تو مهندسی قلب و ریه و معده ی جونورهای بیزبون رو در میارن؟ لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ جداً؟ از کی تا حالا تو مهندسی قلب و ریه و معده ی جونورهای بیزبون رو در میارن؟ نمیدونم ! اخه قدیما تالارشون بالای تالار ما تو مهندسیا بود میومد از تالار ما برق میدزدید شایدم نیست ! بلکه هم هست ! هیچکدام ! تمام موارد ... یک دو سه پارسه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ من همیشه به راهنمائیها توجه میکنم جیگرم آخی مسعود اگر قول بده بعد از بهمن هم بیاد این دفعه سعود برنده باشه ......... ولی اگر میخواد بره دیگه نیاد آرزو به دل بمونه بهتره:vahidrk: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ من همیشه به راهنمائیها توجه میکنم جیگرم آخی مسعود اگر قول بده بعد از بهمن هم بیاد این دفعه سعود برنده باشه ......... ولی اگر میخواد بره دیگه نیاد آرزو به دل بمونه بهتره:vahidrk: کلا که نمیرم ، تا اخر بهمن . کنکور که بدم بازم میام لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تاپیک بسته شد ... امتیازم بی امتیاز ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده