George Santanaya 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ bebakhshid sazokare in mosabeghe chie? shoma chetor va rooye che hesabi hads mizanid va dorost dar miad? لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هیملر هیملر پسره حاجخانوم ! پسره eeeeeee دخترهههههه !!! یکی نیست به من بگه مجبوری وقتی نمیدونی حرف میزنی ! تصورم بود ! خب منم نمیدونستم پسره :vahidrk: وا ... هیملر پسره ... اسمشم نادره ... تو امضاهای یادگاری هم هست ... راهنماییها کمه... بازم راهنمایی نگار ... الآن خودمو میزنما ... این همه راهنماییه خوب خوب ... یه راهنماییه دیگه .. به شعر و طراحی اینا علاقه ای نداره ... دوره اوله که تو این مسابقه شرکت می کنه ( بعضی از دوستان دو بار عکس فرستادن) :hapydancsmil: bebakhshid sazokare in mosabeghe chie?shoma chetor va rooye che hesabi hads mizanid va dorost dar miad? ساز و کارش اینه که ، بچه ها عکس دورانه کودکیشون رو میدن بهم ، منم همراه با راهنمایی میزارمشون تو تاپیک ... با توجه به راهنمایی ها ، حدس میزنید کی میتونه باشه ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ به شعر و طراحی اینا علاقه ای نداره .. زهرا این جا همه علاقه مندن به شعر و طراحی یه جیز جدید بگو لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ نگار ... الآن خودمو میزنما ... این همه راهنماییه خوب خوب ... یه راهنماییه دیگه .. به شعر و طراحی اینا علاقه ای نداره ... دوره اوله که تو این مسابقه شرکت می کنه ( بعضی از دوستان دو بار عکس فرستادن) :hapydancsmil: نزن خودتو عزیزم چه کاریه؟؟ ولی این راهنماییهات تو حلقم اساسیییییی!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ زهرا این جا همه علاقه مندن به شعر و طراحی یه جیز جدید بگو کتیییییی!!! نداره نداره! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ کتیییییی!!! نداره نداره! هی وای من:icon_pf (34): ماشالله دقت بالاس...می دونی که مشکل کجاس لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ زهرا این جا همه علاقه مندن به شعر و طراحی یه جیز جدید بگو همین که نگاری گفت ... اونجوری حساب کنی ، بسی اساسی راهنماییتون کردم ... کتیییییی!!! نداره نداره! یکم تیز باش دخترم ... بی دلیل که این راهنمایی ها رو نمی کنم ... ------------------- اصلاً دور بعدی شما بیا مسابقه بزار ببینم چکار میکنی ... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هی وای من:icon_pf (34):ماشالله دقت بالاس...می دونی که مشکل کجاس میدونم عزیزم منم اون مشکلو دارم این بار شانسی دقت کردم! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ همین که نگاری گفت ... اونجوری حساب کنی ، بسی اساسی راهنماییتون کردم ... یکم تیز باش دخترم ... بی دلیل که این راهنمایی ها رو نمی کنم ... ------------------- اصلاً دور بعدی شما بیا مسابقه بزار ببینم چکار میکنی ... نهههههه :icon_pf (34):مرسی گلم این مسابقه کاره خودت و سپیدست فقط لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ میدونم عزیزم منم اون مشکلو دارم این بار شانسی دقت کردم! آره مثل این که درد مشترکه این روزا:icon_pf (34): نگار کیا علاقه ندارن...من علاقه دارم یعنی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ آره مثل این که درد مشترکه این روزا:icon_pf (34):نگار کیا علاقه ندارن...من علاقه دارم یعنی؟ درد مشترک همه که نیست.. بقیه مثل ما نیستن کتی از فرصت استفاده میکنن.... :icon_pf (34): علاقه داری مگه میشه نداشته باشی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ درد مشترک همه که نیست.. بقیه مثل ما نیستن کتی از فرصت استفاده میکنن.... :icon_pf (34): علاقه داری مگه میشه نداشته باشی؟ آره لامصبا نگار شعر و طراحی رو میگم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ آره لامصبانگار شعر و طراحی رو میگم کلّ فکرم منحرف شد دیگه... فقط به یه چیز فک میکنم تقصیر شماهاست لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ کلّ فکرم منحرف شد دیگه... فقط به یه چیز فک میکنم تقصیر شماهاست خوبه فصل سرماس گرم شه چی میشیم... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خوبه فصل سرماسگرم شه چی میشیم... خو تو سرما... نمیشه که بگم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خو تو سرما... نمیشه که بگم واقعا؟ من یه جور دیگه فکر میکردم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده