H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ جالبهمن هم وقتی عصبانی میشم، یه بست میکشم (تریاک):vahidrk: بی شوخی، سعی می کنم یا کتاب بخونم، یا برم اینترنت، یا خودمو به بی خیالی بزنم، یا بخوابم اونوخ شما وقتی عصبانی نیستی چیکار می کنی ؟!!! 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ کافیه یه خودکار بدن دستم تا همه جا رو ستاره بارون کنم حتی به مانیتورمم رحم نکردم ... با لاک غلط گیر دورشو ستاره کشیدم ... اگه خیلی عصبی باشم بعد ستاره کشیدن .. با موهام ور میرم 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ من وقتی عصبانی میشم تو لحظه ی اول حس انفجار بهم دست میده ، بدمم نمیاد یکی باشه یه کم بزنمش اما متاسفانه کسی رو پیدا نمیکنم.:icon_razz: بعد تو یه سکووووووووت عمیــــــــــــــــــــــق فرو میرومو با انگشتام میزنم رو پام. 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اونوخ شما وقتی عصبانی نیستی چیکار می کنی ؟!!! همین کارا رو میکنم در کل عصبانیتمو بروز نمیدم 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ همین کارا رو میکنمدر کل عصبانیتمو بروز نمیدم شبیه شخصیت آواتارتی پس عاشق شخصیت جک شپرد ام 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ شبیه شخصیت آواتارتی پس عاشق شخصیت جک شپرد ام جان من؟ بالاخره یکی پیدا شد که این حرف رو بزنه من هم عاشق نقش جک بودم توی فیلم، بیشتر از همه، داستان جک رو دنبال می کردم 2 لینک به دیدگاه
coroner 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ حدا رو شکر من همون اول سیگاری شدم این همه دردو مرض جدید نگرفتم 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ وقتی عصبی میشم اصلن حرف نمیزنم....حتی وقتی باهام حرف میزنن...جواب کسی رو نمیدم... ولی خط خطی میکنم....شکلهای بیربط....یه چیزاایی هم مینویسم....(بعد میخونم مثلن 2/3 روز بعد شاخ درمیارم...که اینا از کدوم قسمت مغزم اومدن بیرون...) شدت عصبانیت که زیاد بشه....میگرن هم ظهور میکنه....و 2-3 روز حالم رو میگیره... 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ چه واکنش های جالبی منم وقتی خیلی عصبانی باشم تا 1-2 ساعت با هیچ کس صحبت نمیکنم میرم بیرون توی یه پارکی جایی دستامو به پشت میگیرم موبایلمو میگیرم تو یکی از دستام هم با موبایل ور میرم هم اینکه اروم قدم میزنم بعد میام خونه یه 2-3 تایی آهنگ شجریان گوش میدم تا آروم بشم اگر هم استرس داشته باشم نا خودآگاه ناخنمو میجوءم لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ وقتای عصبانیت با هیچکس حرف نمیزنم. قبلا ها از خونه میزدم بیرون و میچرخیدم دور سر خودم. اما الان خیلی وقته دیگه حس بیرون رفتن هم ندارم. میشینم تو اتاقم و خودمو الکی مشغول میکنم.یا سرمو میکشم که فک کنن خوابم کسی اطرافم نیاد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده