هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2012 ب ولی فکر کنم بهترین راهش قدم زدن در هوای آزاد هست کلا خوبه که به اعصابمون مسلط باشیم... میرم قدم بزنم به صحت این گزاره فکر کنم. حالم خوش نیست امشب 6
H O P E 34652 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 منم وقتی اعصابم خرده میرم تو اتاق درو محکم می بندم ، میرم زیر پتو آروم آروم گریه می کنم . البته خدارو شکر کلا کم اعصابم خرد میشه ، ولی خب اگه خرد بشه دیگه هیچی ... 6
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 هیچی جمع جمعِ ِ تیک دارها و بی اعصاباست! شوما راحت باش :دی مرسی
NEGARi 9387 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 منم وقتی کلافه میشم هی سرمو میخارونم!!! هی حس میکنم سرم میخاره!! ولی خوشبختانه زیاد کلافه نمیشم!! وقتی ناراحت باشم هیچ کاری نمیکنم فقط میرم تو لاک خودم خیلی تابلو همه میفهمن!!!!:icon_pf (34): عین برج زهرمار فقط یه گوشه میمونم هرکی بیاد طرفم... دیگه وای به حالش!!!:icon_pf (34): 7
alimec 23102 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 منم وقتی کلافه میشم هی سرمو میخارونم!!! هی حس میکنم سرم میخاره!! ولی خوشبختانه زیاد کلافه نمیشم!! وقتی ناراحت باشم هیچ کاری نمیکنم فقط میرم تو لاک خودم خیلی تابلو همه میفهمن!!!!:icon_pf (34): عین برج زهرمار فقط یه گوشه میمونم هرکی بیاد طرفم... دیگه وای به حالش!!!:icon_pf (34): کاملا می میشه حدس زد وقتی شما عصبانی میشید چی میشید 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 کاملا می میشه حدس زد وقتی شما عصبانی میشید چی میشید چی جوری میشم؟؟ 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 من تیک هام بیشتر واسه وقتیه که حوصله م سر بره ، معمولا کفشمو میکوبم زمین یا با لب و لوچه م ور میرم یا قلنج انگشتامو میشکونم! 8
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 خوشم میاد همه اعصاباشون چیزه (فکر بد نکنیدا منظورم خرابه) من هر وقت داغون اعصابم میرم تو اتاق و با گوشی ور میرم و همچنان حرص میخورم خوش به حالت.من اگه عصبی باشم گوشی میره تو دیوار.واسه همین دستم نمیگیرم 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 منم وقتی ناراحتم پشت بند هم سیگار میکشمو اگه کسی دورو برم باشه یقشو میچسبم حالا یه چیز عجیب وحید جان.من هروقت عصبی یا ناراحت باشم اصلا نمیتونم سیگار بکشم.تو حالت عادی میکشم اما این مواقع نمیتونم برعکس خیلی ها 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 خوش به حالت.من اگه عصبی باشم گوشی میره تو دیوار.واسه همین دستم نمیگیرم اهل شکستن و اینا نیستم ولی یه بار خیلی عصبانی بودم بشقاب آرگوپالم و شکوندم بعد پسر کوچیکم از وحید پرسید چی شد؟ وحید گفت مامان دیوونه شد فعلا خطرناکه هر دقیقه هم میگفت وای عجب زوریییییییی بعد منم خندم گرفت و آروم شدم تجربه خوبی بود شاید بازم بشکونم 9
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 حالا یه چیز عجیب وحید جان.من هروقت عصبی یا ناراحت باشم اصلا نمیتونم سیگار بکشم.تو حالت عادی میکشم اما این مواقع نمیتونم برعکس خیلی ها همون بهتر که نمیکشی وحید مثل ماشین دودی میشه 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 همون بهتر که نمیکشی وحید مثل ماشین دودی میشه پس نذار ناراحت بشه
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 پس نذار ناراحت بشه انقدر مشکلات زیاده من که ناراحتش نمیکنم تا وقتی چک و قسط و بدهی و بازار خراب باشه دلیل هم واسه حرص خوردن هست 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 من وقتی عصبانی بشم چیز میز میشکونم!!! خیلی بده!!!!:icon_pf (34): بشقاب لیوان که خوراکمه!!!! قبلا که تو فیلما میدیدم آدما چیزی میشکوندن انقدر واسم غیر قابل درک بود که چه جوری دلشون میاد!!!! ولی حالا کاملا درکشون میکنم!!!:icon_pf (34): تا نشکنی دلت و ذهنت یه جوریه!!! من خیلی هم اعصاب دارم 7
El Roman 31720 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 من اگه بیرون از خونه باشم میگیرم راننده تاکسی ها رو میزنم 3
spow 44198 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 هاه اونقدر این سبیلامو میجوم که همکارام شاکی میشن وقتی تو محیط کار عصبی میشم کی خبر داره یه چندوقت دیگه ماهم شبیه عالیجناب خاکستری پوش یا سرخ پوش نشدیم! 12
کتایون 15176 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 واقعا خیلی ناراحت کننده سا...تو دهه ی سوم و نهایتا چهارم زندگی آدما این جوری شدن... من عصبانی شم باید تنها باشم...چند سال پیش چند تا سر رسید داشتم که همه چی رو توش می نوشتم می رفتم سراغ اونا شروع می کنم ورق هاشو پاره کردن...الان ولی وقتی عصبانی شم می شینم چند صفحه هر چی فحش بلدم می نویسم...به هر کی میخوام...اون قدر خوبه...اصلا انگار خالی میشم... زمانی که همراه با عصبانیتم دپ هم باشم باید برم کافه و پیاده روی و لاغیر...اونم تنها... اما یه اخلاق بدی دارم وقتی کسی اطرافم عصبانی و ناراحته نمی تونم بی تفاوت باشم...هی می پرسم اونام عصبانی تر میشن...از روی انسان دوستیه به خدا...:icon_pf (34): 10
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 جالبه من هم وقتی عصبانی میشم، یه بست میکشم (تریاک):vahidrk: بی شوخی، سعی می کنم یا کتاب بخونم، یا برم اینترنت، یا خودمو به بی خیالی بزنم، یا بخوابم 5
ارسال های توصیه شده