رفتن به مطلب

"نكته مهم"

ارسال های توصیه شده

ب

ولی فکر کنم بهترین راهش قدم زدن در هوای آزاد هست

کلا خوبه که به اعصابمون مسلط باشیم...

میرم قدم بزنم به صحت این گزاره فکر کنم.

حالم خوش نیست امشب

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم وقتی اعصابم خرده میرم تو اتاق درو محکم می بندم ، میرم زیر پتو آروم آروم گریه می کنم :hanghead:

.

البته خدارو شکر کلا کم اعصابم خرد میشه ، ولی خب اگه خرد بشه دیگه هیچی ... :hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم وقتی‌ کلافه میشم هی‌ سرمو میخارونم!!! هی‌ حس می‌کنم سرم میخاره!! ولی‌ خوشبختانه زیاد کلافه نمی‌شم!!

وقتی‌ ناراحت باشم هیچ کاری نمیکنم فقط میرم تو لاک خودم خیلی‌ تابلو همه میفهمن!!!!:icon_pf (34):

عین برج زهرمار فقط یه گوشه میمونم هرکی‌ بیاد طرفم... دیگه وای به حالش!!!:icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم وقتی‌ کلافه میشم هی‌ سرمو میخارونم!!! هی‌ حس می‌کنم سرم میخاره!! ولی‌ خوشبختانه زیاد کلافه نمی‌شم!!

وقتی‌ ناراحت باشم هیچ کاری نمیکنم فقط میرم تو لاک خودم خیلی‌ تابلو همه میفهمن!!!!:icon_pf (34):

عین برج زهرمار فقط یه گوشه میمونم هرکی‌ بیاد طرفم... دیگه وای به حالش!!!:icon_pf (34):

کاملا می میشه حدس زد وقتی شما عصبانی میشید چی میشید:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من تیک هام بیشتر واسه وقتیه که حوصله م سر بره ، معمولا کفشمو میکوبم زمین یا با لب و لوچه م ور میرم یا قلنج انگشتامو میشکونم!

• Like 8
لینک به دیدگاه
:sigh:

خوشم میاد همه اعصاباشون چیزه (فکر بد نکنیدا منظورم خرابه):whistle:

من هر وقت داغون اعصابم میرم تو اتاق و با گوشی ور میرم و همچنان حرص میخورم:hanghead:

خوش به حالت.من اگه عصبی باشم گوشی میره تو دیوار.واسه همین دستم نمیگیرم

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم وقتی ناراحتم پشت بند هم سیگار میکشم

و اگه کسی دورو برم باشه یقشو میچسبم

حالا یه چیز عجیب وحید جان.من هروقت عصبی یا ناراحت باشم اصلا نمیتونم سیگار بکشم.تو حالت عادی میکشم اما این مواقع نمیتونم برعکس خیلی ها

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوش به حالت.من اگه عصبی باشم گوشی میره تو دیوار.واسه همین دستم نمیگیرم

:banel_smiley_4:

اهل شکستن و اینا نیستم ولی یه بار خیلی عصبانی بودم بشقاب آرگوپالم و شکوندم:ws3: بعد پسر کوچیکم از وحید پرسید چی شد؟ وحید گفت مامان دیوونه شد فعلا خطرناکه :ws3: هر دقیقه هم میگفت وای عجب زوریییییییی:banel_smiley_4: بعد منم خندم گرفت و آروم شدم:hanghead:

تجربه خوبی بود شاید بازم بشکونم:w02:

• Like 9
لینک به دیدگاه
حالا یه چیز عجیب وحید جان.من هروقت عصبی یا ناراحت باشم اصلا نمیتونم سیگار بکشم.تو حالت عادی میکشم اما این مواقع نمیتونم برعکس خیلی ها

همون بهتر که نمیکشی وحید مثل ماشین دودی میشه:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس نذار ناراحت بشه

:banel_smiley_4:

انقدر مشکلات زیاده من که ناراحتش نمیکنم:banel_smiley_4: تا وقتی چک و قسط و بدهی و بازار خراب باشه دلیل هم واسه حرص خوردن هست:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من وقتی‌ عصبانی‌ بشم چیز میز میشکونم!!!

خیلی‌ بده!!!!:icon_pf (34):

بشقاب لیوان که خوراکمه!!!!

قبلا که تو فیلما میدیدم آدما چیزی میشکوندن انقدر واسم غیر قابل درک بود که چه جوری دلشون میاد!!!!

ولی‌ حالا کاملا درکشون می‌کنم!!!:icon_pf (34): تا نشکنی دلت و ذهنت یه جوریه!!!

من خیلی‌ هم اعصاب دارم :whistles:

• Like 7
لینک به دیدگاه

هاه

اونقدر این سبیلامو میجوم که همکارام شاکی میشن وقتی تو محیط کار عصبی میشم

کی خبر داره یه چندوقت دیگه ماهم شبیه عالیجناب خاکستری پوش یا سرخ پوش نشدیم!

• Like 12
لینک به دیدگاه

واقعا خیلی ناراحت کننده سا...تو دهه ی سوم و نهایتا چهارم زندگی آدما این جوری شدن...

من عصبانی شم باید تنها باشم...چند سال پیش چند تا سر رسید داشتم که همه چی رو توش می نوشتم می رفتم سراغ اونا شروع می کنم ورق هاشو پاره کردن...الان ولی وقتی عصبانی شم می شینم چند صفحه هر چی فحش بلدم می نویسم...به هر کی میخوام...اون قدر خوبه...اصلا انگار خالی میشم...

زمانی که همراه با عصبانیتم دپ هم باشم باید برم کافه و پیاده روی و لاغیر...اونم تنها...

اما یه اخلاق بدی دارم وقتی کسی اطرافم عصبانی و ناراحته نمی تونم بی تفاوت باشم...هی می پرسم اونام عصبانی تر میشن...از روی انسان دوستیه به خدا...:icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه

جالبه

من هم وقتی عصبانی میشم، یه بست میکشم (تریاک):vahidrk:

بی شوخی، سعی می کنم یا کتاب بخونم، یا برم اینترنت، یا خودمو به بی خیالی بزنم، یا بخوابم:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...