رفتن به مطلب

آینده‌ای که می‌خوای یعنی میشه؟

ارسال های توصیه شده

آینده رو تصور کنید....

چی‌ می‌بینید؟

برای خودتون چه آینده‌ای تصور می‌کنید؟

هرچقدر خودتون میخواید جلو بریدو تصور کنید(سه سال پنج سال ده سال جلوتر...)

تصورتون از حقیقت آینده تون چیه؟ کجایین؟ چه شرایطی دارین؟ امکاناتتون چیه؟این امکانات در چه سطحیه؟

سعی‌ کنید واقعیت رو ببینید رؤیایی نباشه... تصوری حقیقی‌ از آینده.

• Like 36
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 184
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آینده صد در صد برای من از عملکرد امروزم نشات میگیره...اگه امروز برای به دست آوردن امکاناتی که در چند سال آینده احتیاج دارم گام بردارم قطعا یه نتیجه ی خیلی مثبت در انتظارمه...در این مسیر نباید محتاط عمل کنم...و باید امکانات مورد نیازمو بشناسم...

از لحاظ کمی اگه بخوام مطرح کنم... باید بگم دید روشنی دارم نسبت به این موضوع...

• Like 12
لینک به دیدگاه

تو این کشور که خیری ندیدم.

احتمالا آینده خودم را جایی دیگر ببینم.

متاسفانه این وضعیت داخلی، چاره ای جز رفتن نذاشته.

متاسفم برای خودم و مردم این کشور، که هیچ وقت نفهمیدن چی میخوان،هیچ وقت.

فقط به فکر این بودیم و هستیم که از کی اطاعت کنیم و دشمن کی باشیم.

هرگز طعم زندگی را نچشیدیم،شادی هم تو این کشور جرم بود،گناه بود.

افتخار جوانانش هم گریه و زاری و شرکت پر شور در مراسم های عزاداری و التماس به آسمان بود.

باید رفت و دور شد........:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دیدن یه آینده عالی با تمام امکانات عالی لازمه که خیلی خستگی ناپذیر باشی ولی رسیندنیه...

من همیشه حق خودم میدونم وقتی تلاش میکنم به چیزی که میخوام برسم، واسه همینم رسیدk به آینده ای که دنبالشمو رویا نمیدونم... ولی متسفانه سنگای زیادی جلو پامونه... خیلی حقوقمون هست که براحتی ضایع میشه...

همیشه باید برای به دست آوردن ساده ترین چیزها بجنگیم چه برسه به آینده ایده آلی که تصورش میکنیم..

من تا ده سال آینده از نظر تحصیلات به جایی که میخوام رسیدم... از نظر پختگی در تفکر هم همینطور... و هرچی جلوتر برم به تمام چیزهایی که خانوادمو به اوج خوشحالی و خوشبختی میرسونه ،میرسم...

شاید هنوز راه زیادی جلوپام باشه... اما شک ندارم به تک تک تصوراتی که از آیندم دارم میرسم حالا حتی اگه واسه تحقق پیدا کردنش مجبور شم جای دیگه ای جز ایران ادامه بدم... حتی اگه مجبور باشم یه مدتی خیلی سختی بکشم...

تصور حقیقیم به طور کلی:

یک روز رو میبینم که ایستادم بالاترین ارتفاع کوه و به زیر پام نگاه میکنم و خوشحالم از جایی که هستم، تجربه هایی که کسب کردم، خاطراتی که دارم و اینکه تمام تصوراتی که شاید بعضی هاش از نظر خیلی ها نشدنی بود به تحقق رسوندم.

• Like 12
لینک به دیدگاه

فکر میکنم انوشه خیلی کامل ادا کرد اما نباید نقش مهم امکانات رو نادیده گرفت یا کمرنگ کرد...

در واقع بهتره مصداق سنگ بزرگ علامت نزدن است نشویم و قبل از رویا پردازی همه چیز رو در مورد خودمون و سپس امکانات موجود به دقت انالیز کنیم

هرچند منم مثل انوشه معتقدم هیچی نشدنی نیست اما یه بررسی کم دقت یا عدم اگاهی به اندازه کافی میتونه در میانه مسیر ما رو دلزده بکنه

من سعی دارم با شرایط موجود بازده م رو بالا ببرم و در اینده سعی دارم شرایط بهتری رو در خدمت بگیرم تا به اون چیزی که فکر میکنم

لایقش هستم نزدیک بشم و این جز باسخت کوشی و مثبت اندیشی میسر نیست.

من فکر میکنم اگر به امکانات موجود قانع نیستیم یا به واقع کفایت نمیکنه میتونیم شرایط رو عوض کنیم( یعنی اگه بشه بهتره درنگ نکرد)

و اگر نشد سعی کنیم حداکثر امکانات رو به خدمت بگیریم و البته به چشم هدف بهش نگاه نکنیم...فراموش نکنیم امکانات فقط وسیله است :w16:

• Like 13
لینک به دیدگاه
فکر میکنم انوشه خیلی کامل ادا کرد اما نباید نقش مهم امکانات رو نادیده گرفت یا کمرنگ کرد...

در واقع بهتره مصداق سنگ بزرگ علامت نزدن است نشویم و قبل از رویا پردازی همه چیز رو در مورد خودمون و سپس امکانات موجود به دقت انالیز کنیم

هرچند منم مثل انوشه معتقدم هیچی نشدنی نیست اما یه بررسی کم دقت یا عدم اگاهی به اندازه کافی میتونه در میانه مسیر ما رو دلزده بکنه

من سعی دارم با شرایط موجود بازده م رو بالا ببرم و در اینده سعی دارم شرایط بهتری رو در خدمت بگیرم تا به اون چیزی که فکر میکنم

لایقش هستم نزدیک بشم و این جز باسخت کوشی و مثبت اندیشی میسر نیست.

من فکر میکنم اگر به امکانات موجود قانع نیستیم یا به واقع کفایت نمیکنه میتونیم شرایط رو عوض کنیم( یعنی اگه بشه بهتره درنگ نکرد)

و اگر نشد سعی کنیم حداکثر امکانات رو به خدمت بگیریم و البته به چشم هدف بهش نگاه نکنیم...فراموش نکنیم امکانات فقط وسیله است :w16:

در کل با همه حرفات موافقم به خصوص قسمت هایی که پررنگ کردم...:icon_gol:

جای بحث باقی نذاشتی که مادر:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

آره من مطمئنم به همه آرزوهام ميرسم چون خودمو ميشناسم چقد سختكوشم... گاهي اوقات به عقب كه نگاه ميكنم ميبينم هميشه درحاله تلاش بودم كه بعضياشون تلاشاي بيهوده بوده ولي تجربه مو بالا برده...

مملكتو اينا كه خيلي بهش اشاره ميكنن همش سفسته كردنه اگه مردي اگه وجودشو داري توي همين شرايط موفق باش..

والسلام:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

البته میشه به این امکانات که تو نظرات بچه ها مطرح شد از دید دیگه ای هم نگاه کرد...

این که دقیقا چه جور امکاناتی باعث میشه ترسیم آینده برامون راحت تر بشه؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
البته میشه به این امکانات که تو نظرات بچه ها مطرح شد از دید دیگه ای هم نگاه کرد...

این که دقیقا چه جور امکاناتی باعث میشه ترسیم آینده برامون راحت تر بشه؟

سوال خوبیه...

اینکه چجور امکاناتی و در چه حد و اندازه ای؟

گاهی وقتا با همه وجودمون دنبال پیشرفتیم اما امکانات در دسترس نیست...

ولی راستش آدم باید ببینه اصلا هرکس ترسیم آیندشو تو چی میبینه؟اونوقت نوع این امکاناتم برای هرشخص عوض میشه...

• Like 8
لینک به دیدگاه
سوال خوبیه...

اینکه چجور امکاناتی و در چه حد و اندازه ای؟

گاهی وقتا با همه وجودمون دنبال پیشرفتیم اما امکانات در دسترس نیست...

ولی راستش آدم باید ببینه اصلا هرکس ترسیم آیندشو تو چی میبینه؟اونوقت نوع این امکاناتم برای هرشخص عوض میشه...

اینا دقیقا همون چیزیه که همه مون باید در مورد خودمون بدونیم تا بتونیم با دید باز برای دسترسی به امکانات بیشتر اقدام کنیم...

• Like 8
لینک به دیدگاه

تریجح می دم صبح که از خواب پا میشم امروز رو ببینم نه فردا........

اینده ما همین زمانی است که در حال سپری کردن داریم......

• Like 5
لینک به دیدگاه
اینا دقیقا همون چیزیه که همه مون باید در مورد خودمون بدونیم تا بتونیم با دید باز برای دسترسی به امکانات بیشتر اقدام کنیم...

ولی مساله اینجاست که واقعا چند نفر اینو میدونن؟!!!

متسفانه دید خیلی ها بستست... حتی انقدر نمیدونن برای رسیدن به چیزی که میخوان قدم در راهی گذاشتن که امکانات رو به دست بیارن یا نه!

بعضی وقتا ممکنه امکاناتِ خیلی کوچیکی در اختیار یه نفر باشه ولی ازش بهترین استفاده رو بکنه تا به آینده ای که میخواد برسه

• Like 8
لینک به دیدگاه

متسفانه دید خیلی ها بستست... حتی انقدر نمیدونن برای رسیدن به چیزی که میخوان قدم در راهی گذاشتن که امکانات رو به دست بیارن یا نه!

بعضی وقتا ممکنه امکاناتِ خیلی کوچیکی در اختیار یه نفر باشه ولی ازش بهترین استفاده رو بکنه تا به آینده ای که میخواد برسه

سخته تعلیم دادن آدم ها اما شدنیه...

مهم کمیت امکانات نیست...مهم اینه که یاد بگیریم از کمترین امکانات بیشترین استفاده رو بکنیم و کیفیت رو بالا ببریم...

• Like 9
لینک به دیدگاه

دقیقا همینطوره که شما میگید اما من میخوام بحث حقوقی قضیه رو مطرح کنم

چند نفر از ما به حقوق واقعیمون به عنوان یه انسان و یه شهروند اگاه هستیم؟

وقتی اگاهی نباشه، حتی نمیتونیم تصورش رو هم بکنیم که چه امکاناتی میتونه حق ما باشه و نیست، چه امکاناتی در هر دوره زمانی و در هر مقطعی نیاز

اساسی ما شمرده میشه و ما ازش محرومیم....پس به نظر من گام اول اگاه شدن و اگاه کردن هستش

برای این موضوع چه راهکاری به ذهنتون میرسه؟:ws38:

• Like 9
لینک به دیدگاه

این دقیقا چیزی هست که من رو اذیت میکنه؛ من نمیدونم فردا چی میشه؛ یعنی تو یک شرایطی هستم که نمیتونم تا فردا هم پیش برم، متاسفانه شرایط خاص من و و وضعیت کشور هردو باهم باعث شدن من هیچ تصویر تار و نامفهومی هم از آیندم نداشته باشم

• Like 8
لینک به دیدگاه

جدا گاهی اوقات که به این موضوع فک میکنم میترسم نکنه اونی که میخوام نشه واسه همین سعی میکنم درموردش فک نکنم !

حتی گاهی اوقات از خودم میپرسم تا اینجا که پیشرفتی اونیکه باید میشدی شدی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
آینده رو تصور کنید....

چی‌ می‌بینید؟

برای خودتون چه آینده‌ای تصور می‌کنید؟

هرچقدر خودتون میخواید جلو بریدو تصور کنید(سه سال پنج سال ده سال جلوتر...)

تصورتون از حقیقت آینده تون چیه؟ کجایین؟ چه شرایطی دارین؟ امکاناتتون چیه؟این امکانات در چه سطحیه؟

سعی‌ کنید واقعیت رو ببینید رؤیایی نباشه... تصوری حقیقی‌ از آینده.

تا پنج سال دیگه میرم سر کار و نسبتا پولدارم. دلم میخواد ازدواج کرده باشم ولی چون تو فالم اومد که بختم بسته است بنابراین مجردم. دارم خودمو آماده میکنم که برم دیار غربت سکنا گزینم.

تا ده سال دیگه تو دیار غربت یا خودکشی کردم و یا کشته شدم و یا در اثر درد و مرضی مردم. در هر صورت زیاد امیدی و علاقه ای ندارم به اینکه تا ده سال دیگه زنده باشم. شاید هم تو بستر مرگ باشم. :|

• Like 3
لینک به دیدگاه

من دیر رسیدم به تاپیک و بحث گفتنیا گفته شد

اینکه آیندمون هرچقدر هم رویاپردازی توش دخیل باشه بازم میتونه واقعیت بشه...اون چیزایی که واسه ما رویاست شاید واقعا رویا نباشه شاید میشه واقعیت باشن

اصلا چرا نشن؟!

مگه ما چه آینده وامکاناتی میخوایم که ممکنه در دسترس نباشه یا داشتنش رویا باشه؟!

اگه از همین الان شروع کنیم و با همین امکانات کم همه تلاشمون رو بکنیم چرا نتونیم رویاهامونو واقعیت کنیم؟!...به قول انوشه و بقیه بچه ها موضوع اینه که ما به حقوق واقعیمون واقف نیستیم و به همین خاطر به امکانات کم و آینده کوچیک قانعیم

باید بزرگ فکر کنیم و تمام تلاشمون رو بکنیم حتما رویاها واقعیت میشه

• Like 8
لینک به دیدگاه

آینده فقط 1404 بقیه کشکه

تا اون موقه قط توهم نزنین لطفا

همه چی درست میشه

دلار میشه 1130بانک مرکزی

تمام اجناس ارزون میشه

اورانیم غنی شده صادر میکینم

نفت رو میزاریم برای بچه هامون

یه مربی خوب برای فوتبالمون میگیریم

دانشگا ها استاد های خوب می آرن