Mohammad Aref 120459 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 10 فروردین، 2012 جشنواره وب سایت های ایران از معتبرترین جشنواره های حوزه فناوری اطلاعات است که تاکنون سه دوره آن از سال ۱۳۸۷ توسط پایگاه خبری وب سایت های ایران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به همراه گروهی از فعالان و متخصصین حوزه وب در ایران برگزار گردیده است. امسال نیز چهارمین دوره جشنواره در مقیاس بزرگتری و با برنامه های متنوع تر در سرتاسر کشور برگزار خواهد شد و وب سایت های ایرانی در بیش از ۹۰ گروه مختلف به رقابت خواهند پرداخت تا برترین های امسال نیز در پایان داوری در روز اختتامیه جشنواره معرفی و از آنها تقدیر گردد. جشنواره وب ایران در آبان ماه ۹۰ به عضویت رسمی کنسرسیوم وب جهانی درآمد. کنسرسیوم وب یک انجمن بین المللی است که استاندارد های مربوط به وب را طراحی و تدوین می کنند. اهداف جشنواره وب ایران هدف اصلی از برگزاری جشنواره وب ایران٬ تشویق و توسعه تولید محتوا و خدمات منطبق بر فرهنگ ایرانی در فضای مجازی می باشد. از دیگر اهداف این جشنواره ایجاد فرصت سالانه برای عرضه و رقابت کیفی و کمی وب سایت های ایرانی در جهت رشد، شکوفایی و همچنین رونق بخشی به بازار داخلی و صادرات در این حوزه می باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . نواندیشان امسال در این جشنواره شرکت کرد. (هرچند کمی دیر) برای حمایت از نواندیشان و دادن امتیاز مثبت به انجمن در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با وارد کردن ایمیل رای مثبت رو در گروه علمی بدین و بعد از رای، ایمیلی که واستون میاد رو برای ثبت رای چک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 51
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 رای که فرقی نداشت مثبت یا منفی باشه که! فقط رای بدیم دیگه...ها؟! 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 نمی دونم چرا می خوام رای بدم دست و دلم به رای نمیره و یاد بی پولیم می افتم 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2012 20 تومن وشد بعداً به من میگن به کی رفتی رای که فرقی نداشت مثبت یا منفی باشه که! فقط رای بدیم دیگه...ها؟! من ایمیل زیاد دارم میخوای با همشون رای بدم 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2012 بچه ها یادتون نره، بعد از رای ایمیلی که واستون میاد رو باید تأیید کنیدا. نمی دونم چرا می خوام رای بدم دست و دلم به رای نمیره و یاد بی پولیم می افتم رای میدم بعدا باید خشکه حساب کنیا! 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 ممد بببین ملت رو چی شده همه دنبال خشکه اند خوب بگو نفری 50 امتیاز به همه میدی مطمئن باش نفر اول میشی حتی رو دست گوگل هم میزنی ومحبوب تر میشی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 بچه ها یادتون نره، بعد از رای ایمیلی که واستون میاد رو باید تأیید کنیدا. چرا داد میزنی؟هاااااااااااان؟ اصلا رای منو پس بدید!! رای منو بدیییییییییییییییییییید 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 بعداً به من میگن به کی رفتی :icon_pf (34): :vahidrk: خب خرج داره دیگه زندگی...... مشکلی نیست بگو به مامانت رفتی 2
Arpak 8511 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 رای داده شد(مثبت یا منفیش بماند دیگه) ولی گفته باشما من اصن حوصله ی میل چک مک کردن ندارماااااااااااااااااااااااا نگو نگفتی 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2012 با جواد خیابانی فامیلین؟ مگه بیکارم باهاش فامیل بشم 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 من رای دادم ولی از همین الان بگم اول نشیم یه کودتا بر علیهت می کنم ممد:vahidrk: 3
ارسال های توصیه شده