Mohammad Aref 120454 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ جشنواره وب سایت های ایران از معتبرترین جشنواره های حوزه فناوری اطلاعات است که تاکنون سه دوره آن از سال ۱۳۸۷ توسط پایگاه خبری وب سایت های ایران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به همراه گروهی از فعالان و متخصصین حوزه وب در ایران برگزار گردیده است. امسال نیز چهارمین دوره جشنواره در مقیاس بزرگتری و با برنامه های متنوع تر در سرتاسر کشور برگزار خواهد شد و وب سایت های ایرانی در بیش از ۹۰ گروه مختلف به رقابت خواهند پرداخت تا برترین های امسال نیز در پایان داوری در روز اختتامیه جشنواره معرفی و از آنها تقدیر گردد. جشنواره وب ایران در آبان ماه ۹۰ به عضویت رسمی کنسرسیوم وب جهانی درآمد. کنسرسیوم وب یک انجمن بین المللی است که استاندارد های مربوط به وب را طراحی و تدوین می کنند. اهداف جشنواره وب ایران هدف اصلی از برگزاری جشنواره وب ایران٬ تشویق و توسعه تولید محتوا و خدمات منطبق بر فرهنگ ایرانی در فضای مجازی می باشد. از دیگر اهداف این جشنواره ایجاد فرصت سالانه برای عرضه و رقابت کیفی و کمی وب سایت های ایرانی در جهت رشد، شکوفایی و همچنین رونق بخشی به بازار داخلی و صادرات در این حوزه می باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . نواندیشان امسال در این جشنواره شرکت کرد. (هرچند کمی دیر) برای حمایت از نواندیشان و دادن امتیاز مثبت به انجمن در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با وارد کردن ایمیل رای مثبت رو در گروه علمی بدین و بعد از رای، ایمیلی که واستون میاد رو برای ثبت رای چک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 51 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای که فرقی نداشت مثبت یا منفی باشه که! فقط رای بدیم دیگه...ها؟! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من ایمیل زیاد دارم میخوای با همشون رای بدم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا می خوام رای بدم دست و دلم به رای نمیره و یاد بی پولیم می افتم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ 20 تومن وشد بعداً به من میگن به کی رفتی رای که فرقی نداشت مثبت یا منفی باشه که! فقط رای بدیم دیگه...ها؟! من ایمیل زیاد دارم میخوای با همشون رای بدم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ یک رای داشتیم....اونم تقدیم نواندیشان 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای میدم بعدا باید خشکه حساب کنیا! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ بچه ها یادتون نره، بعد از رای ایمیلی که واستون میاد رو باید تأیید کنیدا. نمی دونم چرا می خوام رای بدم دست و دلم به رای نمیره و یاد بی پولیم می افتم رای میدم بعدا باید خشکه حساب کنیا! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ممد بببین ملت رو چی شده همه دنبال خشکه اند خوب بگو نفری 50 امتیاز به همه میدی مطمئن باش نفر اول میشی حتی رو دست گوگل هم میزنی ومحبوب تر میشی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ بچه ها یادتون نره، بعد از رای ایمیلی که واستون میاد رو باید تأیید کنیدا. چرا داد میزنی؟هاااااااااااان؟ اصلا رای منو پس بدید!! رای منو بدیییییییییییییییییییید 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ بعداً به من میگن به کی رفتی :icon_pf (34): :vahidrk: خب خرج داره دیگه زندگی...... مشکلی نیست بگو به مامانت رفتی 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رای داده شد(مثبت یا منفیش بماند دیگه) ولی گفته باشما من اصن حوصله ی میل چک مک کردن ندارماااااااااااااااااااااااا نگو نگفتی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ با جواد خیابانی فامیلین؟ مگه بیکارم باهاش فامیل بشم 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من رای دادم ولی از همین الان بگم اول نشیم یه کودتا بر علیهت می کنم ممد:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ منم |آخرشب بازم میرم خرجت فقط میره بالا فرزندم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده