رفتن به مطلب

*** خودتون رو به جای استاداتون بذارین ***

ارسال های توصیه شده

1-نسبتا درسام خوب بود.( نوشتم ،بود ، به این خاطر که تمام شدم)

2-اگه اشتباه کرده بودم فقط میرفتم و توضیح میدادم دلیل اشتباه رو خواست قبول کنه نخواست نکنه.در کل بخاطر اشتباه هیچ وقت نیفتادم.نمرم کم شده بخاطر بی دقتی و اشتباه (هیچوقت یادم نمیره که ی پروژه استاد داده بود که تو صورت مسئله اعداد با هم نمیخوند استاد هم توضیح داده بود اما من نفهمیده بودم و کلی تلفات براش حساب کردم وقتی فهمیدم که اشتباه شده رفتم توضیح دادم استاد براش مهم نبود و از 5 نمره هیچیشو نداد بهم.خدا خودش یجا گیرش بندازه)

دوتا درسم چون استاد خودش نمیفهمید چی توضیح میده آخر ترمم چند تا سوال وحشتناک آوردن که نمیدونم خودشون میتونستن حل کنن یا نه.خب کلمونم نشسته بودیم نگاه میکردیم.

یکیشون که خیلی مسخره بود،وقتی میپرسیدیم این قسمت از بحث چی به چی شد؟ یکم فکر میکرد چون خودش نمیفهمید میگفت نمیدونم برید نیوتن رو از گور بیارید بیرون ازش بپرسید...یبارم برگه هاشو باد ریخت بهم کلا قاطی درس میداد وسطش از ی مبحث مثال نصفه حل میکرد اونجا بود که فهمیدیم کلا فندق هم نیس. خدا از این دو تا استادم نگذره.هرچند بازم 7 ترم تمام کردم.

چقدر حرف زدم ببخشید.یادم میاد آتیش میگیرم..

من کلا هیچوقت و به هیچکس التماس نمیکنم جز به خدا

3- در حد یک یا دو نمره انتظار داشتم کمکم کنن نه بیشتر اونم نه برا پاسی

4-خوشحالم میشدم وقتی به همه نمره میداد..همه گرفتار هستن و هرچی زودتر تمام کنن بهتره.

5- این سوال فقط ی راه داره که حق کسی ضایع نشه...

به فعالیت هر دانشجو در طول ترم دقت کن .چون بعضی وقتا یکی خوبه اما واقعا آخر ترم واسش مشکل پیش میاد.بعضی ها هم کلا شب امتحانی هستن و اگه اون شب مریض بشن بیچاره هستن.من کلا روز قبل از امتحان درس نمیخوندم.... بالای 90 % دانشجو ها وقتی نمره نمیارن ی مشکل واسه التماس جور میکنن اینجاس که فعالیت در طول ترم میتونه قضاوت کنه که دانشجو راست میگه یا نه

• Like 5
لینک به دیدگاه

1. شما خودتون کلا" درس خون و یا به عبارتی شاگرد زرنگ هستید یا نه؟ (اختیاری)بله

2. اگه توی یه درس افتادین, میرین سراغ استاد و التماس و ...تا خالا برام پیش نیومده

3. انتظار دارین یا دوست دارین حتما نمره رو بهتون بده؟ (شاید جوابش واضح باشه)انتظارِ نمره ای رو دارم که حقمه

4. اگه شاگرد زرنگ و درس خون هستید و استاد به چند تا شاگرد تنبل نمره بده, شما چه احساسی بهتون دست میده؟ ناراحت میشین یا نه (یا به عبارتی احساس نمیکنید حقتون ضایع شده؟)ناراحت نمیشم

5. اگه خودتون استاد باشید, به التماسها و دلایل بچه ها اهمیت میدین و نمره میدین یا نه؟به هر کسی نمره ای که حقشه میدم

ممنون:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
. شما خودتون کلا" درس خون و یا به عبارتی شاگرد زرنگ هستید یا نه؟ (اختیاری)

نه درس خونم نه تنبل....البته بستگی به درسش داره اگه از یه درسی خوشم بیاد تموم تلاشمو میکنم! و تو کلاس خیلی فعال میشم

2. اگه توی یه درس افتادین, میرین سراغ استاد و التماس و ...

خداروشکر تا حالا نیوفتادم و در اون شرایط قرار نگرفتم که بگم نه یا آره

ولی فک نکنم برم!

3. انتظار دارین یا دوست دارین حتما نمره رو بهتون بده؟ (شاید جوابش واضح باشه)

دوست دارم حقمُ بده

4. اگه شاگرد زرنگ و درس خون هستید و استاد به چند تا شاگرد تنبل نمره بده, شما چه احساسی بهتون دست میده؟ ناراحت میشین یا نه (یا به عبارتی احساس نمیکنید حقتون ضایع شده؟)

توی کارای عملی خیلی زورم میگیره تا حالا استادی نداشتم که بجز کارای آخر ترم به کارای تو کلاسی توجه کنه!!!

من همیشه کارامُ خودم انجاممیدم و هیچ وقت نمیدم بیرون ولی نمرم ازونی که داده بیرون خیلی کم میشه!

و کاش استادا فعالیتای کلاسیم در نظر بگیرن!!! مثلا من توی درسی خیلی تلاش میکردم و تنها فعال کلاس من بودم و امتحان پایانی و میان ترم خیلی خوب دادم ولی شدم 18اُنیم و بیشتریا شدن 17اُنیم....واقعا اینجا سوختم!!!

5. اگه خودتون استاد باشید, به التماسها و دلایل بچه ها اهمیت میدین و نمره میدین یا نه؟

من اگه استاد باشم استرس نمره به دانشجوهام نمیدم!!! و حتماِ حتما فعالیتای توکلاسی رو در نظر میگیرم!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

فقط یه مورد هست که دوست دارم راجع بهش حرف بزنم.اگه من یه دانشجوی زرنگ باشم و استاد به یه دانشجوی تنبل کمک کنه و نمره بده حق من ضایع نمیشه.حق من موقعی ضایع میشه که استاد نمره ی خودم رو بهم نده.نمره ی بقیه به من ربطی نداره.حتی اگه صفرش رو کنه 20 مهم نیست برام.فقط نمره خودم مهمه.واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها نمره ی بقیه براشون مهمه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

1. شما خودتون کلا" درس خون و یا به عبارتی شاگرد زرنگ هستید یا نه؟ (اختیاری)

نه...درس فقط شب امتحان!!

نه...نمره خودمه ديگه...خودم گند زدم...خودمم ميفتم!

نه...انتظار ندارم

اگه قرار باشه حق ضايع شدمو بگيرم آره...اما اگه ميخوام نمره اضافه بگيرم هيچ انتظاري ندارم!

4. اگه شاگرد زرنگ و درس خون هستید و استاد به چند تا شاگرد تنبل نمره بده, شما چه احساسی بهتون دست میده؟ ناراحت میشین یا نه (یا به عبارتی احساس نمیکنید حقتون ضایع شده؟)

نه...اتفاقا خوشحال ميشم

ولي برعكسش خيلي حرصم ميده...وقتي استاد ميگه به اونايي كه از نصف نمره بيشتر گزفتن 1-2نمره اضافه مي كنم دلم ميخواد خفش كنم!!

5. اگه خودتون استاد باشید, به التماسها و دلایل بچه ها اهمیت میدین و نمره میدین یا نه؟

به التماس الكي نه...ولي به دلايل منطقي آره!

اگه ببينم كسي تو طول ترم خوب بوده و فقط نمره پايانيش كم شده كلا اهميتي به نمره پايانيش نميدم

اوني هم كه مشخصه ياد گرفته درسو ولي بلد نيست درست تو برگه منتقل كنه هم از نظر من بايد نمره بگيره!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
فقط یه مورد هست که دوست دارم راجع بهش حرف بزنم.اگه من یه دانشجوی زرنگ باشم و استاد به یه دانشجوی تنبل کمک کنه و نمره بده حق من ضایع نمیشه.حق من موقعی ضایع میشه که استاد نمره ی خودم رو بهم نده.نمره ی بقیه به من ربطی نداره.حتی اگه صفرش رو کنه 20 مهم نیست برام.فقط نمره خودم مهمه.واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها نمره ی بقیه براشون مهمه.

واقعا وقتی شما برای پروژه هات بیش از دو هفته ست که داری تلاش میکنی و زحمت میکشی و بعضی شبا نمیخوابی ولی میبینی اونی که داده بیرون و خودش اصن دست به مدادم نزده ، نمرش از شما بیشتر میشه!!!! اصلا ناراحت نمیشی اونی که تو این چن هفته میگرفته میخوابیدهُ میگشته نمرهش از شمایی که تلاش کردی بیشتر بشه!؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا وقتی شما برای پروژه هات بیش از دو هفته ست که داری تلاش میکنی و زحمت میکشی و بعضی شبا نمیخوابی ولی میبینی اونی که داده بیرون و خودش اصن دست به مدادم نزده ، نمرش از شما بیشتر میشه!!!! اصلا ناراحت نمیشی اونی که تو این چن هفته میگرفته میخوابیدهُ میگشته نمرهش از شمایی که تلاش کردی بیشتر بشه!؟

اگه نمره خودم بهم داده بشه نه ناراحت نمیشم.چه ربطی به من داره؟مگه من دارم واسه نمره بقیه درس میخونم؟من دارم واسه نمره خودم درس میخونم و فقط نمره خودم برام مهمه.بابا نمره که محدودیت نداره که اگه استاد به یکی دیگه بیشتر نمره بده مال من کم بشه.نمره خودم رو بهم بده دیگه چیکار به بقیه دارم؟شما وقتی نمره ای که حقت هست رو گرفتی دیگه نباید ناراحت باشی که شب و روز بیدار بودی.چون اندازه زحمتت نمره هم گرفتی.چیکار به بقیه داری خو؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه نمره خودم بهم داده بشه نه ناراحت نمیشم.چه ربطی به من داره؟مگه من دارم واسه نمره بقیه درس میخونم؟من دارم واسه نمره خودم درس میخونم و فقط نمره خودم برام مهمه.بابا نمره که محدودیت نداره که اگه استاد به یکی دیگه بیشتر نمره بده مال من کم بشه.نمره خودم رو بهم بده دیگه چیکار به بقیه دارم؟شما وقتی نمره ای که حقت هست رو گرفتی دیگه نباید ناراحت باشی که شب و روز بیدار بودی.چون اندازه زحمتت نمره هم گرفتی.چیکار به بقیه داری خو؟

نه نمره خودتم نیست! چون اون همه فعالیت کلاسی همش کشک بود! و اونی که کارشو داده بیرون ، کار تو کلاسیش خوب نیست که میده بیرون!

من ازین بیشتر زورم میگیره استاد واقعا نمیفهمه اونی که کارش خوب نبود چجور یهویی کار آنچنانی میاره !!!

پس اون همه فعالیتای تو کلاسی چی میشه؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خودم هم دوران دانشجویی و درس و مشق طولانی داشتم.

نظرات همه دوستان خیلی خیلی جالب بود.

اینجور که دوستان نوشتند , گویاهیچ کدام از دوستان حاضر نیستند برای نمره سراغ استاد برن.و یا رو بزنن.

من هم این رو قبول دارم و تحسین می کنم.

دانشجو حق داره سر کلاس به دانش و معلوماتش افزوده بشه و وظیفه اساتید هست که با حد اکثر توانشون در این زمینه تلاش بکنند. حق هیچ کسی هم نباید ضایع بشه.

سعی و تلاش هیچ کسی نباید یه ذره نادیده گرفته بشه , هر چند خیلی کوچیک و کم باشه.

نمره محوری هم باید از نظام آموزشی ما حذف بشه که خوشبختانه از مقطع ابتدایی این کار داره انجام میشه.

ولی یه چیزی که برام خیلی خیلی جالبه اینه که دانشجوهایی که من اینجا باهاشون سر و کار دارم تقریبا به طور کامل با اینایی که دوستان نو اندیش نوشتن متفاوت هستند.

امروز برگه های چهار تا درس رو که مجموعا 9 واحد میشه تصحیح می کردم.

همه پاس شدن و نمره ها هم خیلی بالا بود. فقط یه مورد 10 داشتم.

ولی نامه های فدایت شوم و التماس دعا بود که پای برگه هاشون نوشته بودند:

از تقدیر و تشکر از نحوه تدریس , تشکر از نمره ترم قبل, شرح حال دروس سنگین ترمشون, معدل ترم های قبل, عذر خواهی از بد خطی, عذر خواهی از انگلیسی ضعیف, التماس دعا برای نمره, درخواست برای موندن من توی دانشگاهشون و...و...و...

دلم می خواست می تونستم چند تاییشون رو اینجا براتون می نوشتم.

همین بچه ها قبل از امتحان شب و روز از طرق مختلف رایزنی می کردند, برای دسترسی به سوالات (که این درخواست معمولا همیشه قابل پیش بینی هست) و یا برای نمره ی امتحانی که هنوز ندادن و نمیدونن آسونه یا سخت...

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
1. شما خودتون کلا" درس خون و یا به عبارتی شاگرد زرنگ هستید يانه

4 .اگه شاگرد زرنگ و درس خون هستید و استاد به چند تا شاگرد تنبل نمره بده, شما چه احساسی بهتون دست میده؟ ناراحت میشین یا نه (یا به عبارتی احساس نمیکنید حقتون ضایع شده؟)

5. اگه خودتون استاد باشید, به التماسها و دلایل بچه ها اهمیت میدین و نمره میدین یا نه؟.:a030:

سلام درسخون هستم ولي مخ نيستم به زحمت درس مي خونم يعني اعتقاد دارم نابرده رنج گنج ميسر نمي شودانتظار گرفتن نمره رو ندارم ولي خدايشش بعضي وقت ها اگه تو يه درس كه نمره گرفتن از اون سرنوشت سازه بايد استاد دانشجو ها رو زياد تحت فشار روحي نزارهواسه نمره التماس نكردم اگه زرنگ باشم و استاد به تنبل ها نمره بده دليل اين كارش رو حتما مي پرسم اگه حق باشه سعي مي كنم ناراحت نشم ولي ناحق باشه صد درصد ناراحت نمي شماگه خودم استاد باشم التماس بچه ها رو تا جايي كه با منطق باشه قبول مي كنم ....بيشتر سعي مي كنم به سود دانشجو سوال امتحاني طراحي كنم كه كار به التماس نكشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...