Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تو این دوره زمونه آدم نمیدونه عشقش چند نفره اصلا دلبستنش واقعیه؟؟ به نظر شما یه دل میتونه به چند دل بند باشه؟ دل بستن آموختم تو را. دل شکستن آموختی مرا. شاگرد خوب بودم و تو معترضی! .. وعجب حکایتی دارد این دل بستن و دل كندن 34 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من 2 و 3 و البته یک دوره ای هم 6 رو داشتم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من 2 و 3 و البته یک دوره ای هم 6 رو داشتم 3 پایبنده یعنی مونده؟ پابندی رو به چی میدونی؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ 6&7 خیلی دلم بوده محض خنده باهات بوده من که باور نکردم 7 ت رو واسه من شیشتایی نیا دیگه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ 3 پایبنده یعنی مونده؟پابندی رو به چی میدونی؟ آری ای سردار ایرانی یعنی هرکاریش کنی و هرجایی بری بازم برمیگردی سر خونه اولت وقتی غمگینی یا شادی ...... وقتی غصه داری و موندی یعنی مثل خون تو رگهاته ...... یعنی وقتی حتی میبینیش غمهات پرمیکشه میره و................... مونده و می مونه راهی نداره پایبندی : گوشتشو بخوری استخونشو نمیندازی دور خوب وبدش دردو غمش - عشق و شادیش - همه جزو زندگیش و زندگیته باهاش میسازی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خیلی دلم بوده محض خنده باهات بودهمن که باور نکردم 7 ت رو واسه من شیشتایی نیا دیگه خو من نذاشتم بخنده! :biggrin: چرا باور نداری آیا؟؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ آری ای سردار ایرانییعنی هرکاریش کنی و هرجایی بری بازم برمیگردی سر خونه اولت وقتی غمگینی یا شادی ...... وقتی غصه داری و موندی یعنی مثل خون تو رگهاته ...... یعنی وقتی حتی میبینیش غمهات پرمیکشه میره و................... مونده و می مونه راهی نداره پایبندی : گوشتشو بخوری استخونشو نمیندازی دور خوب وبدش دردو غمش - عشق و شادیش - همه جزو زندگیش و زندگیته باهاش میسازی خب اینجوری که ای سفید ایرانی بیان کردی این رو می رسونه که یه طرفه رو به جلو بری و این تا یه جایی را داره بالاخره از راه به مقصدی میخوای برسی آیا تو یه جاده رو تنها طی میکنی و به مقصد هیچ گاه فکر نمیکنی وقتی غمهات پر میکشه میره چی میشه که دوباره بر میگرده؟ نباید با کسی باشی که همواره باشه یا این که با یه خون ریزی از تو رگات بره بیرون؟ درد و غمت وقتی کامل درمون میشه که درمون اونم دست تو باشه نه؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خو من نذاشتم بخنده! :biggrin: چرا باور نداری آیا؟؟؟:JC_thinking: فکر کردی نذاشتی اون که خواسته خندیده مطمئن باش ریسه ام رفته خبر نداری بنده خدا باور ندارم چون احساسم میگه و احساسم هیچ وقت اشتباه نمیگه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ فکر کردی نذاشتی اون که خواسته خندیده مطمئن باش ریسه ام رفته خبر نداری بنده خدا باور ندارم چون احساسم میگه و احساسم هیچ وقت اشتباه نمیگه اونی که خبر نداره تویی وقتی خبر نداری تخیل جواب نمیده عزیزم اره احساست که که همیشه میزنه تو خال اونو در جریانم:girl_yes2: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اونی که خبر نداره تویی وقتی خبر نداری تخیل جواب نمیده عزیزم اره احساست که که همیشه میزنه تو خال اونو در جریانم:girl_yes2: درسته شاید ممکنه 100 در صد نباشه ولی به نظرم هر کاری که تو میکنی همون کار و یه نفر با حالت دیگه ای واسه خودت انجام میده، شاید نفهمی چی جوری ولی بخ نوعی انجام میده و یقین دارم رو طبق این اصل گفتم، که کسی هم واسه خنده با تو بوده، وگرنه عمد جسارت ندارم قصد جسارت دارم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ درسته شاید ممکنه 100 در صد نباشه ولی به نظرم هر کاری که تو میکنی همون کار و یه نفر با حالت دیگه ای واسه خودت انجام میده، شاید نفهمی چی جوری ولی بخ نوعی انجام میده و یقین دارم رو طبق این اصل گفتم، که کسی هم واسه خنده با تو بوده، وگرنه عمد جسارت ندارم قصد جسارت دارم خوب من منظورم از ۶ این نبود که کسی رو سر کار میزارم!!! یا کسی رو اذیت میکنم!!!!!! منظورم این بود علاقه جدی نداشتم همین! لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خوب من منظورم از ۶ این نبود که کسی رو سر کار میزارم!!! یا کسی رو اذیت میکنم!!!!!! منظورم این بود علاقه جدی نداشتم همین! خب کسی هم بهت علاقه جدی نداشته؟منظورم همینه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خب کسی هم بهت علاقه جدی نداشته؟منظورم همینه این جمله پرسشیشت آیا؟ یا اون علامت سوال اشتباه تایپی است؟؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ این جمله پرسشیشت آیا؟ یا اون علامت سوال اشتباه تایپی است؟؟ پرسشی ابهامی بود پرسشی بود برای خودت اما دنبال جوابی واسه خودم نبودم...اینجا به بعد حریم شخصیته به من ربطی نداشت نگار خانوم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ پرسشی ابهامی بود پرسشی بود برای خودت اما دنبال جوابی واسه خودم نبودم...اینجا به بعد حریم شخصیته به من ربطی نداشت نگار خانوم آهان... نمیدونم فک نکنم زبون آدمها حرف زیاد میزنه ولی از ته دلشون کسی نمیتونه مطمئن باشه!! ولی من میگم نه کسی هم علاقه جدی به من نداشته که چه بهتر! من به همون حدی که خودم علاقه دارم واسه متقابلش قانع ام! یعنی نمیخوام اصلا! لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ معمولش اینه که موارد 1 و 2 و 4 و 5 واسه پسرها بیشتر صدق میکنه مورد سوم مشترک میتونه باشه ولی موارد 6 و 7 در بیشتر دخترها دیده میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده