viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ یادمه چندسال پیش جورج بوش گفت که ایرانیا نژادپرستن. همون موقع من تو خانواده خودم و به آدمای دور و برم دقت کردم دیدم پربیراه هم نگفته؛ خودمم حتی، از اون موقع خیلی سعی کردم این حس رو تو خودم از بین ببرم، شاید به خاطر دید جامعه باشه که رو منم تاثیر گذاشته بود. امیدوارم به ذهنتون واسه جواب به سوالام جهت نداده باشم، بنابراین: خانم دخترا شما حاضرید با یه آقا پسر افغانی اگه معیارها و ملاک های دیگه تون رو داشته باشه؛ ازدواج کنید؟ اگه پسره تو اروپا زندگی کنه چی؟ (چشم بادومی هم باشه) با یه پسر مثلا اروپایی یا آمریکایی چطور؟ پ.ن: سپاسگزار میشم اگه پیش خودتون موقعیت رو تصور کرده و احساس و تصمیم واقعیتون رو بگید. 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من شدیا نژاد پرستم مخصوصا شهر پرست هم هستم کلا اسم افغانی نیار که خوشم نمیاد حاضر هم نیستم باباقی کشورها هم خب مشکل فرهنگی داریم سخته دیگه بمن چه من اینجا با داداش خودم نمیسازم چه برسه که با یکی دیگه از یک فرهنگ دیگه 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اول نژادپرست رو تعریف کن؛ دوم بگو میهن پرستی (خود پرستی) با نژادپرستی فرقی داره یا نه و اگه داره مرزش چی هست؟ 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ فکر میکنم موضوع ازدواج دلیلی بر نژاد پرست بودن نیست. اینکه کسی به یه افغانی یا چشم بادومی و . . . جواب رد بده اولین دلیلش تفاوت های فرهنگی و تفکرات متفاوت دو طرف هست که در اکثر موارد وجود داره. وگرنه وقتی از سر و وضع کسی خوشت میاد و نزدیکی فرهنگ و تفکر هم دارین ، چه دلیلی داره جواب رد بدین!؟ 11 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ حالا بحث ازدواج یه نمونه هست اما من به ناسیونالیست بودن اعتراف میکنم. متاسفم که اینو میگم.میدونم اشتباهه اما حقیقتش نتونستم این حس رو در خودم از بین ببرم.شما برا افغانی مثال زدی من خیلی از نژادها رو پایین تر از نژاد پارس میدونم.این یه حس هست در من و نتونستم علی رغم تلاشم سرکوبش کنم.حقیقتیست تلخ 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ایرانیها اکثرا نژاد پرستن منم خیلی سعی میکنم نباشم در مورد کشورهایی مثل افغانستان هنوز خیلی احمقانه گاهی حس برتری میکنم!!! حتی یه افغانی با ظاهر خوب و وضع خوب و حتی اخلاق خوب(افغانیها همه افغانیهای توی ایران نیستن!) پیشنهادی بده اول به افغانی بودنش فکر میکنم!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چقدر زشت واقعا!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اول نژادپرست رو تعریف کن؛ دوم بگو میهن پرستی (خود پرستی) با نژادپرستی فرقی داره یا نه و اگه داره مرزش چی هست؟ نژادپرست تو این مورد: به خاطر نژاد حاضر نباشی با کسی زندگی کنی. میهن پرستی فرق داره با نژادپرستی به نظرم؛ میهن پرستی یعنی تو کشورتو دوست داری، دلت میخواد تا آخر عمرت تو همین کشور زندگی کنی و... و این فرق داره با این که تو هم میهنای خودت رو برتر از بقیه مردم دنیا یا حداقل بخشی از مردم دنیا بدونی. 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ فکر میکنم موضوع ازدواج دلیلی بر نژاد پرست بودن نیست.اینکه کسی به یه افغانی یا چشم بادومی و . . . جواب رد بده اولین دلیلش تفاوت های فرهنگی و تفکرات متفاوت دو طرف هست که در اکثر موارد وجود داره. وگرنه وقتی از سر و وضع کسی خوشت میاد و نزدیکی فرهنگ و تفکر هم دارین ، چه دلیلی داره جواب رد بدین!؟ نه زیاد، ربطی به تفاوت فرهنگی نداره، افغانیا زیاد هم با ما تفاوت فرهنگی ندارن. یه جورایی احساسی که عربا به ما دارن انگار ما به افغانیا داریم. جالبه که این از معدود مواردیه که انگار تمام اقشار جامعه مون و حکومتمون سرش با هم توافق دارن، نژادپرستی کلا (لاریجانی همین چندوقت پیش بود که به اوباما گفت کاکاسیاه...) و خودبرتربینی از افغانیا خصوصا... من خودم با یه افغانی چشم بادومی ترجیح میدم ازدواج نکنم، نه به دلیل افغانی بودنش، شاید بیشتر به خاطر اینکه نمیخوام بچه م چشم بادومی بشه (البته در مورد چشم بادومیه ژاپنی زیاد مطمئن نیستم). خیلی دیدم که با انزجار درباره افغانی ها صحبت میکنن، حتی کسایی که خیلی ادعای روشنفکریشون میشه، واقعا چی باعث میشه که آدما به خاطر جبر جغرافیایی خودشون رو متمایز و برتر از یه عده دیگه بدونن؟ چی باعث میشه که مردم ما فکر کنن وصلت با افغانی ها باعث آبروریزیه براشون؟ چرا وقتی میخوایم به یکی فحش بدیم بهش میگیم افغانی؟ (یادمه یه زمانی ازبک هم میگفتیم). آیا راهی برای از بین بردن این حس ناسیونالیستی منفی وجود داره؟ چه پیشنهادی میدین به دختری که بخواد با یک پسر افغانی ازدواج کنه ولی خانواده ش مخالفن؟ (دختره من نیستما) 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من نژاد پرست نیستم برام فرقی نمیکنه با کسی که ازدواج میکنم کجایی باشه برام مهم اینکه با معیارام جور دراد که فک نکنم یه افغانی با معیارای من جور دراد شاید از نظر اخلاق بشه ولی خب واسه من قیافه هم مهمه!که نظر شخصیم اینکه افغانی ها قیافه بانمکی دارن ولی یه مرد باید جذبه داشته باشه! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ نژادپرست تو این مورد: به خاطر نژاد حاضر نباشی با کسی زندگی کنی. میهن پرستی فرق داره با نژادپرستی به نظرم؛ میهن پرستی یعنی تو کشورتو دوست داری، دلت میخواد تا آخر عمرت تو همین کشور زندگی کنی و... و این فرق داره با این که تو هم میهنای خودت رو برتر از بقیه مردم دنیا یا حداقل بخشی از مردم دنیا بدونی. ببین اینی که تو میگی نژاد پرستی نیست، هرکسی اگه 2 انتخاب داشته باشه که از هر لحاظ باهم برابر باشند فقط یکی از نژاد و فرهنگ خودش باشه و یکی غریبه باشه ، خودی رو انتخاب میکنه؛ حتی اگر غریبه فاکتورهای خیلی بهتری رو داشته باشه ممکنه خودی رو انتخاب بکنه، ببین اینکه تو نخوای با فرهنگ غریبه زندگی بکنی که نژاد پرستی نیست! به جرات میتونم بگم همه ماها نژادپرست هستیم و کسی نمیتونه بگه یک سرخپوست آمریکایی و همشهریم برای من یکی هستند، به نظر من 2 چیز هست که معیار نژاد پرستی رو تعیین میکنه یکی اینه که این نژادپرستی رو بروز ندیم و فقط تو ذهن و تفکر خودمون زندانیش کنیم دوم اینکه این احساس ناسیونالیستیمون بیش از حد نشه در حدی که خودمون و نژادمون رو برتر از دیگران بدونیم و اونها رو پست تر ببینیم و خودمون رو لایق حقوق خاصی بدونیم و اونها رو نه در مورد اسم تاپیک هم بگم متاسفانه بله، نه تنها ایرانی ها اکثر جهان به خصوص جهان سومی ها نژادپرست هستند (با تعریفی که کردم) 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ نه زیاد، ربطی به تفاوت فرهنگی نداره، افغانیا زیاد هم با ما تفاوت فرهنگی ندارن. یه جورایی احساسی که عربا به ما دارن انگار ما به افغانیا داریم. جالبه که این از معدود مواردیه که انگار تمام اقشار جامعه مون و حکومتمون سرش با هم توافق دارن، نژادپرستی کلا (لاریجانی همین چندوقت پیش بود که به اوباما گفت کاکاسیاه...) و خودبرتربینی از افغانیا خصوصا... من خودم با یه افغانی چشم بادومی ترجیح میدم ازدواج نکنم، نه به دلیل افغانی بودنش، شاید بیشتر به خاطر اینکه نمیخوام بچه م چشم بادومی بشه (البته در مورد چشم بادومیه ژاپنی زیاد مطمئن نیستم). خیلی دیدم که با انزجار درباره افغانی ها صحبت میکنن، حتی کسایی که خیلی ادعای روشنفکریشون میشه، واقعا چی باعث میشه که آدما به خاطر جبر جغرافیایی خودشون رو متمایز و برتر از یه عده دیگه بدونن؟ چی باعث میشه که مردم ما فکر کنن وصلت با افغانی ها باعث آبروریزیه براشون؟ چرا وقتی میخوایم به یکی فحش بدیم بهش میگیم افغانی؟ (یادمه یه زمانی ازبک هم میگفتیم). آیا راهی برای از بین بردن این حس ناسیونالیستی منفی وجود داره؟ چه پیشنهادی میدین به دختری که بخواد با یک پسر افغانی ازدواج کنه ولی خانواده ش مخالفن؟ (دختره من نیستما) خب این تفاوت فرهنگی ، دامنه ی خیلی خیلی گسترده ای داره. خیلی از جوامع و ملت ها در بخشی از عادات و رسوم و فرهنگ با هم شباهت دارن ولی خب تفاوت هایی که دارن اغلب تفاوت هاییه که بیشتر به چشم میاد. تفاوت های از این دست ما با ملت افغان زیاد داریم : تفاوت های فرهنگی از نوع پوشش ، از نوع تفکرات آزادی در مورد جنس مخالف ، در مورد بعضی از اعتقادات دینی و حتی در مورد چهره و عادات مربوط به سر و وضع و در آخرم اعتقادات مربوط به دوران قدیم ایرانی که درس خوندن رو مبارزه با خدا و پیغمبر میدونستن! از طرف دیگه افغانستان خیلی مواقع تحت تاثیر جنگ داخلی بوده و کشور هایی مثل آمریکا و بریتانیا ، سال ها در این کشور حضور داشتن. همین عوامل و اعتقادات دیگشون باعث شده که میزان فرار از این کشور زیاد بشه و این کشور هیچوقت پیشرفت نکنه. خب وقتی یه ایرانی این مسائل رو میبینه و متوجه میشه علاوه بر تفاوت های فرهنگی و اعتقادی زیاد که برای یه ایرانی غریبه هست ، تفاوت های تکنولوژیکی زیادی هم بین دو کشور وجوود داره مسلمه که خودش رو برتر از یه افغان به اصطلاح regular میبینه. این اختلافات ، اختلافات کمی به نظر نمیرسه. 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ازدواجو با نژادپرستی برداشتی قاتی کردی؟ربطی نداره به نظرم.من عمیقا معتقدم دو تا آدم از فرهنگ مشابه بهتر میتونن همدیگه رو خوشبخت کنن تا دو تا آدم از فرهنگای غریبه! پس اگه توی همچین شرایطی باشم نه فقط در مورد افغانیش درمورد ترک و لرو عربشم رد میکنم. ولی این دلیل برنژادپرستیم نیست چون بازم معتقدم خودبرتر بینی و فخرفروشی بابت چیزی که خودم نقشی توش نداشتم حرکت مسخره ایه و پاش بیفته با همون افغانی هم میتونم روابط دوستانه داشته باشم(شخصا محبتی که از نژادای دیگه دیدم از فارس جماعت ندیدم) ولی ایرانیا آره به نظرم نژادپرستن و من هیچوقت نفهمیدم به واسطه کدوم ویژگی منحصربفردشون! 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ایرانیا نژاد پرست به اون معنای غربیش نیستن. خیلی مغرورن و از دماغ فیل افتادن. همش ادعای گذشتشون میشه، گذشته ای که باز هم همون تفکر ارباب و رعیتی حاکم بوده. تفکر ارباب و رعیتی، حالا اربابش چه تو زمین باشه چه تو آسمون،غرور بیجای ایرانی و خود برتر بینی میاره. 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اونایی که میگن فرهنگشون چون مشابه نیست مثلا ردشون میکنیم (کنایه نمیزنم ها!!!!) فرض کنیم یه افغانی و یه اسپانیایی با شرایط برابر اخلاقی و مالی و قیافه! باشن کدوم رو انتخاب میکنین؟ و به چه دلیل؟؟؟ بحث سره اینه که ما خودمون رو از افغانها بالاتر میبینیم حالا اگه کشورشون پیشرفت نکرده فک نمیکنم دلیل این باشه که بگیم ایرانی از افغان برتره یا این حس رو داشته باشیم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اونایی که میگن فرهنگشون چون مشابه نیست مثلا ردشون میکنیم (کنایه نمیزنم ها!!!!) فرض کنیم یه افغانی و یه اسپانیایی با شرایط برابر اخلاقی و مالی و قیافه! باشن کدوم رو انتخاب میکنین؟ و به چه دلیل؟؟؟ بحث سره اینه که ما خودمون رو از افغانها بالاتر میبینیم حالا اگه کشورشون پیشرفت نکرده فک نمیکنم دلیل این باشه که بگیم ایرانی از افغان برتره یا این حس رو داشته باشیم!!!!! اره.اما این حس رو داریم.من ایرانی رو بالاتر از افغانی میدونم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اونایی که میگن فرهنگشون چون مشابه نیست مثلا ردشون میکنیم (کنایه نمیزنم ها!!!!) فرض کنیم یه افغانی و یه اسپانیایی با شرایط برابر اخلاقی و مالی و قیافه! باشن کدوم رو انتخاب میکنین؟ و به چه دلیل؟؟؟ بحث سره اینه که ما خودمون رو از افغانها بالاتر میبینیم حالا اگه کشورشون پیشرفت نکرده فک نمیکنم دلیل این باشه که بگیم ایرانی از افغان برتره یا این حس رو داشته باشیم!!!!! سلام. ازدواج کردن که بیزنس و مبادله ی اقتصادی نیست ببینیم جنس کدوم یکی بهتره خیلی خیلی کم پیش میاد دو نفر به لحاظ اخلاقی و مالی و قیافه عین هم باشن! اونم یه اسپانیایی و یه افغانی از دو تا قاره ی متفاوت. هر کسی یه سلیقه ای داره. یکی از چهره ی اروپایی خوشش میاد ، یکی هم خوشش نمیاد. علاقه یهویی که بوجود نمیاد . باید یه مدت دو طرف همدیگرو بشناسن و به اصطلاح به pros and cons هم پی ببرن. ولی اونی که شما میگی به فرض محال اگه اتفاق بیفته میشینم حساب میکنم ببینم کدومشون بیشتر به من علاقه داره و اگه برم طرفش ، یه رابطه ی پایدار ایجاد میشه ( البته الان دیگه این کارو نمیکنما! ) خب بحث سر همینه دیگه. چرا باید خودمون رو بالاتر ببینیم!؟ حتما اصراری نیست که ما نژاد پرستیم. از زمانی که یادمون میاد ، افغانستان رو یه ملت عقب مونده دیدیم که همیشه برای زندگی بهتر پا به ایران میذاشتن و به کمترین کارها هم روی میاوردن. همینم به احتمال زیاد باعث شده این دید منفی بوجود بیاد. ولی شما چند بار دیدی یه سنگاپوری بیاد ایران کار کنه!؟ یه ویتنامی بیاد ایران کار کنه؟ و . . .؟ نسبت به این کشور ها هم حس نژاد پرستی داریم!؟ 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بله ایرانی ها نژاد پرست هستند! من به شخصه رگه های نژاد پرستی رو در خودم میبینم! 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام.ازدواج کردن که بیزنس و مبادله ی اقتصادی نیست ببینیم جنس کدوم یکی بهتره خیلی خیلی کم پیش میاد دو نفر به لحاظ اخلاقی و مالی و قیافه عین هم باشن! اونم یه اسپانیایی و یه افغانی از دو تا قاره ی متفاوت. هر کسی یه سلیقه ای داره. یکی از چهره ی اروپایی خوشش میاد ، یکی هم خوشش نمیاد. علاقه یهویی که بوجود نمیاد . باید یه مدت دو طرف همدیگرو بشناسن و به اصطلاح به pros and cons هم پی ببرن. ولی اونی که شما میگی به فرض محال اگه اتفاق بیفته میشینم حساب میکنم ببینم کدومشون بیشتر به من علاقه داره و اگه برم طرفش ، یه رابطه ی پایدار ایجاد میشه ( البته الان دیگه این کارو نمیکنما! ) خب بحث سر همینه دیگه. چرا باید خودمون رو بالاتر ببینیم!؟ حتما اصراری نیست که ما نژاد پرستیم. از زمانی که یادمون میاد ، افغانستان رو یه ملت عقب مونده دیدیم که همیشه برای زندگی بهتر پا به ایران میذاشتن و به کمترین کارها هم روی میاوردن. همینم به احتمال زیاد باعث شده این دید منفی بوجود بیاد. ولی شما چند بار دیدی یه سنگاپوری بیاد ایران کار کنه!؟ یه ویتنامی بیاد ایران کار کنه؟ و . . .؟ نسبت به این کشور ها هم حس نژاد پرستی داریم!؟ علیکمو سلام! اون یه مثال بود واسه فهموندن منظورم!!! وگرنه مراحل آشنایی رو دیگه...!!!!! کشور عقب افتاده چه ربطی به انسانیت و ارزش انسان هاش داره؟؟؟؟ اینکه یه افغانی فقیره کم سواده و... من باید فک کنم از اون انسان ترم؟ یه ایرانی البته در مقابل تمام دنیا خودشو به خاطر تمدن و.... اینایی که هی تکرار میشه برتر میدونه به تاریخش مینازه که از نظر من احمقانست چون من که الان نقشی تو اون تمدن نداشتم کوروش هم بابام نبوده! پس نمیفهمم چرا باید به چیزی که نقشی در به وجود اومدنش نداشتم و بیشتر تو خراب کردنش نقش داشتم افتخار کنم!!! مرزها از نظر من باعث برتری یا پستی آدمهای پشت مرز هاش نمیشه! من چیکار کردم که باید فک کنم از اون افغانی که اومده کار میکه تا زندگی کنه برترم؟؟؟؟؟ من تخت جمشید رو ساختم؟ من بناهای تاریخی اصفهان رو ساختم؟ من خدمت خاصی در حال حاضر برای دنیا کردم؟؟؟ من و مردم این کشور دقیقا به چی افتخار میکنیم؟؟؟ جبری که باعث شده یکی ایران به دنیا بید یکی افغانستان یکی کانادا باعث برتری آدم هاش میشه؟؟؟ افغانی افغانی به دنیا اومده!!! انگلیسی انگلیسی به دنیا اومده! من آدم هارو تک تک میبینم و از خود اون آدم جدای از محل تولدتو بزرگ شدنش جدا از خانواده و محیط میبینمش و براش به خاطر شخصیت خودش ارزش قائلم! نه واسه اینکه کجا به دنیا اومده!!! 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ علیکمو سلام! اون یه مثال بود واسه فهموندن منظورم!!! وگرنه مراحل آشنایی رو دیگه...!!!!! کشور عقب افتاده چه ربطی به انسانیت و ارزش انسان هاش داره؟؟؟؟ اینکه یه افغانی فقیره کم سواده و... من باید فک کنم از اون انسان ترم؟ یه ایرانی البته در مقابل تمام دنیا خودشو به خاطر تمدن و.... اینایی که هی تکرار میشه برتر میدونه به تاریخش مینازه که از نظر من احمقانست چون من که الان نقشی تو اون تمدن نداشتم کوروش هم بابام نبوده! پس نمیفهمم چرا باید به چیزی که نقشی در به وجود اومدنش نداشتم و بیشتر تو خراب کردنش نقش داشتم افتخار کنم!!! مرزها از نظر من باعث برتری یا پستی آدمهای پشت مرز هاش نمیشه! من چیکار کردم که باید فک کنم از اون افغانی که اومده کار میکه تا زندگی کنه برترم؟؟؟؟؟ من تخت جمشید رو ساختم؟ من بناهای تاریخی اصفهان رو ساختم؟ من خدمت خاصی در حال حاضر برای دنیا کردم؟؟؟ من و مردم این کشور دقیقا به چی افتخار میکنیم؟؟؟ جبری که باعث شده یکی ایران به دنیا بید یکی افغانستان یکی کانادا باعث برتری آدم هاش میشه؟؟؟ افغانی افغانی به دنیا اومده!!! انگلیسی انگلیسی به دنیا اومده! من آدم هارو تک تک میبینم و از خود اون آدم جدای از محل تولدتو بزرگ شدنش جدا از خانواده و محیط میبینمش و براش به خاطر شخصیت خودش ارزش قائلم! نه واسه اینکه کجا به دنیا اومده!!! راستش من صحبتی از ارزش انسانی نکردم و نگفتم ، افغانی انسان نیست. برعکس ، ارزش انسانی یه معیار ثابت هست که هر انسانی اون رو داره. چه بدبخت ترین آدم و چه خوش بخت ترین آدم. من دلیل اینکه چرا یه ایرانی به افغانی همچین دیدی داره رو بیان کردم. البته دلایل دیگه ای هم مثل همین نژاد پرستی ممکنه داشته باشه. ولی در نظر من که یه ایرانی هستم و افغانی ها رو هم دیدم ، دلیل احساس برتری داشتن من ، همین اختلاف سطح تفکر و تکنولوژی هست که وجوود داره. هیچ اثری از برتری نژادی بین خودمون و ملت افغانستان نمیبینم. جفتمون آسیایی هستیم ، جفتمون در یه کشور جهان سوم زندگی میکنیم و جفتمون هم فرهنگ های خاص خودمون رو داریم. اگه بحث سر برتری نژادی بود باید خودمون رو نسبت به تمامی افغانی ها برتر میدونستیم. یه مثال میزنم : من ایرانی ، نسبت به ناجیه غلامی ( مجری افغانی بی بی سی ) چه حس برتری ایی دارم!؟ اصلا چه برتری ای میتونم داشته باشم!؟ نسبت به عبداللطیف پدرام چه برتری ایی دارم!؟ این حس برتری که در ایرانیاست به نظرم همین احساس برتری سطح زندگی و تفکرات و . . . هست نه برتری نژادی. حسی که حتی یه ایرانی نسبت به هم وطنش هم داره. یه آدم تازه به دوران رسیده رو ببین! در برابر یکی مثل خودش خم و راست میشه و در برابر یکی پایین تر از خودش رفتاری داره که انگار داره با عامل اجراییش صحبت میکنه!! در مورد به رخ کشیدن تاریخ ، قضیه از دید من کمی متفاوت هست و دلیلی برای نژاد پرست بودن ایرانیا نمیتونه باشه. یه ایرانی ، گذشته ی تاریخیش رو به رخ میکشه تا وضعیت اسف بار فعلی و حال حاضرش رو توجیه کنه. یه نوع ارضای روحی هست از نظر من . . از اونجایی که یه ایرانی در حال حاضر هیچچی نیست و کشورش در سطح بین المللی کمترین اعتبار رو هم نداره ، سعی میکنه با به رخ کشیدن تاریخ طویل و درازش ، تا حدی خودش رو ارضا کنه. یه جورایی بهش میگم : حفظ آبروو! من فکر میکنم اگه در حال حاضر ایران یه کشور پیشرفته و معتبر در سطح بین المللی بود ، دیگه کمتر کسی تاریخ گذشته رو پیش میکشید و عامل افتخارش میدونست. البته اینا نظر منه ها. دلیلی برای پذیرفتنش نمیبینم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده