hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ تنها شنیدن نام این محصولات غذایی کافیست تا حالمان خراب شود و اشتهایمان را از دست بدهیم.اما این غذاها در برخی کشورهای خارجی به شدت پر طرفدار هستند. البته نا گفته نماند که در فهرست غذاهای چندش آور دنیا، کله پاچه که غذای محبوب ما ایرانی هاست در مقام چهارم قرار دارد. - تخم مورچه در آب شور 2 -جیرجیرک سرخ شده با تخم 3 - کنسرو گورکن 4 - موش کور جیر جیرکی با سس تند کاری 5 - کرکدیل با سس کاری 6 - کنسرو عقرب سیاه در آب نمک 7 - مار زنگوله دار دودی 8 - حشرات غول پیکر با سس تند 9 - کنسرو پستاندارهایی که ناقص بدنیا آمده اند 10- عقرب سرخ شده 15 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ میمیرم....ولی اینا رو نمیخورم... البته نا گفته نماند که در فهرست غذاهای چندش آور دنیا، کله پاچه که غذای محبوب ما ایرانی هاست در مقام چهارم قرار دارد. خوب واقعن هم چندشه...شکلک سبز یاهوووووووو......:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ میمیرم....ولی اینا رو نمیخورم... خوب واقعن هم چندشه...شکلک سبز یاهوووووووو......:icon_pf (34): شکلک سبز یاهم هم کمه برا اینا! ای ای ای 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نا گفته نماند که در فهرست غذاهای چندش آور دنیا، کله پاچه که غذای محبوب ما ایرانی هاست در مقام چهارم قرار دارد. کله پاچه به این خوبی دوسش دارم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ کله پاچه به این خوبی دوسش دارم :hapydancsmil: شکلک سبز یاهو لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سوسول سوسول چیه بابا!!! حالم به هم میخوره از کله پاچه! 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سوسول چیه بابا!!!حالم به هم میخوره از کله پاچه! شدیدا دوسش دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ اه اه اه همش یه طرف اون پستاندارای ناقص یه طرف حالم به هم خورد 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ چه غذاهای لذیذی:hapydancsmil: حرفا میزنیا اینا کجاش لذیذه ..اگه میشد میخوردی؟؟؟!!!!! 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ حرفا میزنیا اینا کجاش لذیذه ..اگه میشد میخوردی؟؟؟!!!!! نه خودم میل ندارم ... ولی پیشنهاد میکردم بقیه بخورن مخصوصا این شماره 9..... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ کروکندیل یاد اون انیمیشنه می افتم... 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ کنسرو پستاندارهایی که ناقص بدنیا آمده اند چه کاریه...! احتمالا اسم یه کنسرو دیگشون مثلا اینه: کنسرو موش هایی که انگشت دست راستشون شکسته... 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ مثه یه مَـــرد میفتادم میمیردم مردن شرف داره به اینکه حتی قوطی اینارو دست بگیری نه از این وری میخوام گریه کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده