Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ مگه من با تو شوخی دارم؟ نه..شوخی نداری لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ درسته خانما اینجوری کلافه میشن ولی اگه مثل همینا واسه اقایون اتفاق می افتاد چی؟؟؟ تحملشو داشتین کلافه نمیشدینولی اونموقع قیافه اقایون دیدنی میشداون لحظه باید دوربین داشته باشی عکس بگیری وای چه باحال میشه:gnugghender: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ درسته خانما اینجوری کلافه میشن ولی اگه مثل همینا واسه اقایون اتفاق می افتاد چی؟؟؟ تحملشو داشتین کلافه نمیشدینولی اونموقع قیافه اقایون دیدنی میشداون لحظه باید دوربین داشته باشی عکس بگیری وای چه باحال میشه:gnugghender: برای خانم ها باید 3 تا دوربین داشت لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ برای خانم ها باید 3 تا دوربین داشت ولی برای آقایون بیشتر ...البته شوخیه ها...فکر کن زنت با تلفن حرف بزنه بعد قربون صدقه طرف بره بعد تا تو میای قطع کنه چه فکرایی که نمیکنی:camera2:اونموقع یه عکس باید بگیری وقتی هم حقیقتو بفهمی که شوخیه یع عکس دیگه :camera2: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ولی برای آقایون بیشتر ...البته شوخیه ها...فکر کن زنت با تلفن حرف بزنه بعد قربون صدقه طرف بره بعد تا تو میای قطع کنه چه فکرایی که نمیکنی:camera2:اونموقع یه عکس باید بگیری وقتی هم حقیقتو بفهمی که شوخیه یع عکس دیگه :camera2:این شد 2 تا هنوز کمتر از 3 تاست هااا لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ این شد 2 تا هنوز کمتر از 3 تاست هااا از لج تو خوشگل کنه خودشو بعد هر روز بره بیرون به بهانه های مختلف:camera2: بعد همیشه گوشیش دستش باشه یا حرف بزنه یا اس بده :camera2: خوب این شد4تا حالا وقتی بفهمی سر کار بودی 2تا بهش اضافه میشه واسه اولیو و دومی حالا چند تا شد هنوز کمتر از 3تاست؟؟؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من همشو تست کردم مخصوصا جورابام همیشه رو اپن بود اونم خاکی پاکی حتی خونه مادرزنم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من همشو تست کردم مخصوصا جورابام همیشه رو اپن بود اونم خاکی پاکیحتی خونه مادرزنم 6 سال طول کشید تا یاد گرفت نذاره رو اپن:icon_razz: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ با این کارها که من کلافه نمیشم... خون حودش حلال میشه... لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من روش های +18 بلدم نمیشه گفت مگه اینجا زیر 18 داریم؟؟؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ این روش ها بیشتر شبیه جوک بودن، کی با این سوسول بازیا کلافه میشه آخه. لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ هی میگم فردیت پیشه کنید گوش نمیدید پتانسیل سوژه شدن برا آقایون بیشتره ولی از اونجا که ما خانوما درگیری های ذهنی مهم تری داریم پاسخی به این فرافکنی ها نمیدهیم! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ روشهایی که با آن سادیسم و مازوخیسم خود را هم زمان نشان دهید!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ یه گزینه هم من اضافه کنم: ردن تاپیکه : http://www.noandishaan.com/forums/thread76942-4.html لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ اگه کسی این کارها رو واقعا برا اذیت کردن انجام بده بدون شک بیمار روانیه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من وقتی خوندم خندیدم مسلمه واسه شوخیه تاپیک!!! استارتر تاپیک خودش متأهله و قصدش شوخی بوده هیچکس ناراحت نشده خیالت راحت عزیزم دو خط آخر متن رو هم بخون گلم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ یعنی خدا میشه من اینو از نزدیک ببینم با خانمش یک صحبت اساسی بکنم دخلت و بیاره بدون چادر مسافرتی و ماشین البته لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ نگار با کی هستی؟ با من که نیستی؟ با توام دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده