رفتن به مطلب

راه های کلافه کردن خانم ها

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درسته خانما اینجوری کلافه میشن :banel_smiley_4:

ولی اگه مثل همینا واسه اقایون اتفاق می افتاد چی؟؟؟ تحملشو داشتین کلافه نمیشدین:banel_smiley_4:ولی اونموقع قیافه اقایون دیدنی میشد:ws28:اون لحظه باید دوربین داشته باشی عکس بگیری وای چه باحال میشه:gnugghender:

لینک به دیدگاه
درسته خانما اینجوری کلافه میشن :banel_smiley_4:

ولی اگه مثل همینا واسه اقایون اتفاق می افتاد چی؟؟؟ تحملشو داشتین کلافه نمیشدین:banel_smiley_4:ولی اونموقع قیافه اقایون دیدنی میشد:ws28:اون لحظه باید دوربین داشته باشی عکس بگیری وای چه باحال میشه:gnugghender:

برای خانم ها باید 3 تا دوربین داشت :ws3:
لینک به دیدگاه
برای خانم ها باید 3 تا دوربین داشت :ws3:

ولی برای آقایون بیشتر ...البته شوخیه ها...فکر کن زنت با تلفن حرف بزنه بعد قربون صدقه طرف بره بعد تا تو میای قطع کنه چه فکرایی که نمیکنی:camera2::ws28:اونموقع یه عکس باید بگیری وقتی هم حقیقتو بفهمی که شوخیه یع عکس دیگه :ws28::camera2:

لینک به دیدگاه
ولی برای آقایون بیشتر ...البته شوخیه ها...فکر کن زنت با تلفن حرف بزنه بعد قربون صدقه طرف بره بعد تا تو میای قطع کنه چه فکرایی که نمیکنی:camera2::ws28:اونموقع یه عکس باید بگیری وقتی هم حقیقتو بفهمی که شوخیه یع عکس دیگه :ws28::camera2:
این شد 2 تا :ws3:

هنوز کمتر از 3 تاست هااا :ws3:

لینک به دیدگاه
این شد 2 تا :ws3:

هنوز کمتر از 3 تاست هااا :ws3:

از لج تو خوشگل کنه خودشو بعد هر روز بره بیرون به بهانه های مختلف:ws3::camera2: بعد همیشه گوشیش دستش باشه یا حرف بزنه یا اس بده :camera2:

خوب این شد4تا حالا وقتی بفهمی سر کار بودی 2تا بهش اضافه میشه واسه اولیو و دومی :ws28: حالا چند تا شد هنوز کمتر از 3تاست؟؟؟:ws3:

لینک به دیدگاه

من همشو تست کردم مخصوصا جورابام همیشه رو اپن بود اونم خاکی پاکی

حتی خونه مادرزنم:ws28:

لینک به دیدگاه
من همشو تست کردم مخصوصا جورابام همیشه رو اپن بود اونم خاکی پاکی

حتی خونه مادرزنم:ws28:

:banel_smiley_4:

6 سال طول کشید تا یاد گرفت نذاره رو اپن:icon_razz:

لینک به دیدگاه

هی میگم فردیت پیشه کنید گوش نمیدید پتانسیل سوژه شدن برا آقایون بیشتره ولی از اونجا که ما خانوما درگیری های ذهنی مهم تری داریم پاسخی به این فرافکنی ها نمیدهیم!:a030:

لینک به دیدگاه

من وقتی‌ خوندم خندیدم :w16:مسلمه واسه شوخیه تاپیک!!!

استارتر تاپیک خودش متأهله و قصدش شوخی‌ بوده هیچکس ناراحت نشده خیالت راحت عزیزم

دو خط آخر متن رو هم بخون گلم :w16:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...