Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 در اینجا می توانید اسلاید آموزشی در زمینه تأسیسات مکانیکی را دانلود کنید. در این اسلاید آموزشی، بطور مختصر و بسیار مفید به برخی نکات اشاره کرده از جمله اصول انتقال حرارت، انواع سیستم حرارت مرکزی، انتخاپ پمپ و محل آن، منبع انبساط و ..... توصیه می کنم حتما" دانلود کنید فرمت فایل: ppsx حجم: 4218 کیلوبایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 سلام ممنون مهندس نمیدونم چرا میزه فایرفاکس نمیتونه لود کنه این فیل رو یه راهی پیشنهاد بده 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2012 سلام ممنون مهندس نمیدونم چرا میزه فایرفاکس نمیتونه لود کنه این فیل رو یه راهی پیشنهاد بده سلامخواهش میکنم چون از سرویس پرشین گیگ استفاده کردم باید اول صفحه رو باز کنی بعدش روی دکمه دانلود کلیک کنید. 2
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 سلامخواهش میکنم چون از سرویس پرشین گیگ استفاده کردم باید اول صفحه رو باز کنی بعدش روی دکمه دانلود کلیک کنید. بازم نشد Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (hhttp) isn't associated with any program. 1
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2012 بازم نشد Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (hhttp) isn't associated with any program. الان امتحان کنید 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 ممنون اسماعیل عزیز خیلی جالب بود از google chrom استفاده کنید، بدون مشکل باز میشه 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2012 ممنون اسماعیل عزیزخیلی جالب بود از google chrom استفاده کنید، بدون مشکل باز میشه خواهش میکنم یه مقدار آدرس مشکل داشت ولی درستش کردم 1
persepolis52616 20 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 آقا من دانلود كرم ولي با فرمت xlm يا xml....باز ميكنم يه صفحه باز ميشه خطوط برنامه نويسي كامپيوتر مياد؟چرا 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 آقا من دانلود كرم ولي با فرمت xlm يا xml....باز ميكنم يه صفحه باز ميشه خطوط برنامه نويسي كامپيوتر مياد؟چرا سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی با اینترنت اکسپلورر باز کنید.. درست میشه 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 فایل هیچ مشکلی نداره،هم راحت دانلود میشه و هم راحت باز میشه... تشکر بابت این فایل 2
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 فایل هیچ مشکلی نداره،هم راحت دانلود میشه و هم راحت باز میشه...تشکر بابت این فایل درود بالاخره دانلود كرديم:hapydancsmil: extract هم كرديم اما نوع فايل رو نميشناسه اگه ميشه شما بزرگوار كه دانلود كردين و باز هم ميشه در قالب يه فايل pdf يا word در بياري و دوباره آپ كنيد
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2012 درودبالاخره دانلود كرديم:hapydancsmil: extract هم كرديم اما نوع فايل رو نميشناسه اگه ميشه شما بزرگوار كه دانلود كردين و باز هم ميشه در قالب يه فايل pdf يا word در بياري و دوباره آپ كنيد نیازی به اکسترکت نداره که!! با مایکروسافت پاور پوینت باز میشه. اصلا مشکل خاصی نداره مهندس 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 درودبالاخره دانلود كرديم:hapydancsmil: extract هم كرديم اما نوع فايل رو نميشناسه اگه ميشه شما بزرگوار كه دانلود كردين و باز هم ميشه در قالب يه فايل pdf يا word در بياري و دوباره آپ كنيد extract واسه چی؟اذیتمون نکن دیگهفایل پاورپوینت خالص هست:ws3:PDF هم نمیشه چون سورس پاورپوینت رو بسته اند... 2
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 والا چی بگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوباره امتحان میکنم ممنون از دوستان بزرگوار 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 مهر، 2013 چرا من نميتونم دانلودش كنم؟ فایل سالم هست خانم مهندس...دوباره تلاش کنید 1
ارسال های توصیه شده