سـارا 20071 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 خیلی وقت بود ما ایرانیها چیزی واسه افتخار کردن نداشتیما هنوز ذوق مرگم منننننن 3
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 خیلی وقت بود ما ایرانیها چیزی واسه افتخار کردن نداشتیما :icon_pf (34): هنوز ذوق مرگم منننننن :hapydancsmil: افتخارش هم فعلا گویا فقط باید توسط خود مردم باشه،گویا رسانه ملی متعلق به ملت عین خیالش هم نیست. 2
سـارا 20071 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 افتخارش هم فعلا گویا فقط باید توسط خود مردم باشه،گویا رسانه ملی متعلق به ملت عین خیالش هم نیست. از اولشم انتظاری نمی رفت که اهمیت این موضوع رو درک بکنن همون خوشحال مردم بیترتره...باز صد رحمت به شبکه ایرانیان که کلی ذوق مرگانه تبریک کن 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 17 فروردین، 2012 اس ام اس فرج الله سلحشور به ده نمکی: حاجی اشکال نداره، مراسم استقبالش تو فرودگاهو خراب میکنیم حالش جا بیاد 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 لینک دانلودش تو سایتها هست خب برید بگیرید ببینید دمش گرم با گرفتن این جایزه حالا به احتمال 90 درصد اسکار هم میبرهولی فرهادی خیلی ضایع انگلیسی حرف میزد. ولی واقعا کارش حرف نداره تو این هفته دو تا جایزه مهم برد. از اون دو تا فرانسوی که از رو برگه خوندن که ضایع تر حرف نزد!!!! 1
apsh!n 202 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 بابا کم لطفی نکنید دیگه ما ایرانیا همیشه چیز برای افتخار زیاد داشتیم و داریم مخصوصا تو سینما عباس کیارستمی،مجید مجیدی،... خیلیا تو دنیای هنر هستن که در خارج از مرزها واسه ایران افتخار آفرینی می کنن کم لطفیه بگیم این اولینش بوده ... اولینش نبوده ولی بهترینش بوده تا حالا... من فکر می کنم تنها دلیل اینکه هنرمندان ایرانی موفقن اینه که هنر به خلاقیت مربوط میشه یعنی جلوی هنرمند رو هیچ رقمه نمیشه گرفت دست و پای عباس کیارستمی هم ببندی عباس کیارستمیه صد تا ده نمکی و فراستی و حاتمی کیا هم بیان بگن جدایی نادر از سیمین بده و فرهادی کارگردان نیست یه فستیوال معتبر که بهش جایزه بده دهن همه بسته میشه ...
apsh!n 202 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 از اون دو تا فرانسوی که از رو برگه خوندن که ضایع تر حرف نزد!!!! همینطوری گفتم بابا چیکار داریم به انگلیسی حرف زدن فرهادی چیزی که فرهادی رو به اونجا رسونده زبانش نبوده که مغزش بوده ... حالا میخواد زبانش قوی باشه می خواد ضعیف باشه 1
Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2012 اصغر فرهادی رو آزاد کنید... ستاد پیشگیری از دستگیری های سیاسی :-| 2
ارسال های توصیه شده