Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من اگه به موقع درسامو خونده بودم الان تموم کرده بودم و زن گرفته بودم و دخترم همبازیه تو بود:1111: مسخره! جدی مگه چند سالته؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مسخره! جدی مگه چند سالته؟؟ زیـــــــــاد:1111: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من اگه به موقع درسامو خونده بودم الان تموم کرده بودم و زن گرفته بودم و دخترم همبازیه تو بود:1111: حالا چرا توهم دختر داشته باشی؟ یعنی میشد همبازی نوه من؟ منم اگر درسمو به وقتش خونده بودم ....... این شکلک که گذاشتی خیلی باحاله شکل خودته 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ زیـــــــــاد:1111: مرض :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مرض :banel_smiley_4: بی ادب با بزرگترت درست صحبت کن حالا چرا توهم دختر داشته باشی؟یعنی میشد همبازی نوه من؟ منم اگر درسمو به وقتش خونده بودم ....... این شکلک که گذاشتی خیلی باحاله شکل خودته من اصلا هم این شکلی نیستم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام اینجانب ید طولایی دارم در زمینه جون کندن واسه امتحان و نتیجه نگرفتن !! (نیفتادم چیزی رو ها ) امروز اولین امتحان رو دادم.تحلیل فضای شهری.خیلی مسخره بودددددددد...عالی دادممممممم 15 نمره بود .پروژه هم داره که اونم می ترکونیم این همه خوندم چه سوالای مسخره ای داد 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اما ماله ما علاوه بر 20 نمره یه تعداد لغت هم داده بود اضافه که اونا رو هم نوشتم؛ با اونا میشن 22؛ یه مقاله هم دادم که اونم نمره اضافه داشت ؛ جمعش میشه 25:hapydancsmil:چه جالب ؛ما که دیکشنری نداشتیم واسه شما اصلا متن خارج از کتاب داده بود که دیکشنری هم بخواد؟؟؟ استاد ما چه بلایی سرمون آورددددددد 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ واسه امتحان بعدیم ک ی کتاب ۴۸۰ صفحه ایه فقط فردا وقت دارم بخونم تا الانم ۵۰ تا خوندم نیازمند دعای سبزتونم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ بی ادب با بزرگترت درست صحبت کن برو بابا تو جای نوه منی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ واسه شما اصلا متن خارج از کتاب داده بود که دیکشنری هم بخواد؟؟؟ استاد ما چه بلایی سرمون آورددددددد نههههههههه:hapydancsmil: وای ساراااااا اینقدر استاد باحالی بود؛ تاحالا امتحان به این خوبی نداده بودم ؛خوب شد ترم تابستونی بر نداشتما:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نههههههههه:hapydancsmil: وای ساراااااا اینقدر استاد باحالی بود؛ تاحالا امتحان به این خوبی نداده بودم ؛خوب شد ترم تابستونی بر نداشتما:hapydancsmil: استاد ما هم تو کلاسا خوب بود یهو آخر ترم قاط زد...چرا با ما اون کارو کرددددددد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ای ملت برین پای درس و مشقتون که فارغ التحصیلی فقط بدبختیتون رو زیاد میکنه روابط عمومی روح بیکار 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام فردا امتحان ایستاتیک1دااااااااارم ... 62صفحه...خیلی ام عالی بلدم... 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اسم ت:-) تاپیک با هوی شروع شده که معنیش مودبانه نیست.شاید اگه با هی شروع میشد بهتر بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده