Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 من اگه به موقع درسامو خونده بودم الان تموم کرده بودم و زن گرفته بودم و دخترم همبازیه تو بود:1111: مسخره! جدی مگه چند سالته؟؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 من اگه به موقع درسامو خونده بودم الان تموم کرده بودم و زن گرفته بودم و دخترم همبازیه تو بود:1111: حالا چرا توهم دختر داشته باشی؟ یعنی میشد همبازی نوه من؟ منم اگر درسمو به وقتش خونده بودم ....... این شکلک که گذاشتی خیلی باحاله شکل خودته 2
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2012 مرض :banel_smiley_4: بی ادب با بزرگترت درست صحبت کن حالا چرا توهم دختر داشته باشی؟یعنی میشد همبازی نوه من؟ منم اگر درسمو به وقتش خونده بودم ....... این شکلک که گذاشتی خیلی باحاله شکل خودته من اصلا هم این شکلی نیستم 2
سـارا 20071 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 سلام اینجانب ید طولایی دارم در زمینه جون کندن واسه امتحان و نتیجه نگرفتن !! (نیفتادم چیزی رو ها ) امروز اولین امتحان رو دادم.تحلیل فضای شهری.خیلی مسخره بودددددددد...عالی دادممممممم 15 نمره بود .پروژه هم داره که اونم می ترکونیم این همه خوندم چه سوالای مسخره ای داد 3
سـارا 20071 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 اما ماله ما علاوه بر 20 نمره یه تعداد لغت هم داده بود اضافه که اونا رو هم نوشتم؛ با اونا میشن 22؛ یه مقاله هم دادم که اونم نمره اضافه داشت ؛ جمعش میشه 25:hapydancsmil:چه جالب ؛ما که دیکشنری نداشتیم واسه شما اصلا متن خارج از کتاب داده بود که دیکشنری هم بخواد؟؟؟ استاد ما چه بلایی سرمون آورددددددد 2
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 واسه امتحان بعدیم ک ی کتاب ۴۸۰ صفحه ایه فقط فردا وقت دارم بخونم تا الانم ۵۰ تا خوندم نیازمند دعای سبزتونم 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 فروردین، 2012 واسه شما اصلا متن خارج از کتاب داده بود که دیکشنری هم بخواد؟؟؟ استاد ما چه بلایی سرمون آورددددددد نههههههههه:hapydancsmil: وای ساراااااا اینقدر استاد باحالی بود؛ تاحالا امتحان به این خوبی نداده بودم ؛خوب شد ترم تابستونی بر نداشتما:hapydancsmil:
سـارا 20071 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 نههههههههه:hapydancsmil: وای ساراااااا اینقدر استاد باحالی بود؛ تاحالا امتحان به این خوبی نداده بودم ؛خوب شد ترم تابستونی بر نداشتما:hapydancsmil: استاد ما هم تو کلاسا خوب بود یهو آخر ترم قاط زد...چرا با ما اون کارو کرددددددد 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 ای ملت برین پای درس و مشقتون که فارغ التحصیلی فقط بدبختیتون رو زیاد میکنه روابط عمومی روح بیکار 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 سلااااااااااااام فردا امتحان ایستاتیک1دااااااااارم ... 62صفحه...خیلی ام عالی بلدم... 5
fakur1 10128 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 اسم ت:-) تاپیک با هوی شروع شده که معنیش مودبانه نیست.شاید اگه با هی شروع میشد بهتر بود 4
ارسال های توصیه شده