samaneh66 10265 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 آرزو دارم يه خونه بزرگ بخرم با وسايلي خيلي شيك آرزو دارم حقوقم چند برابر بشه آرزو دارم يه ماشين مدل بالا بخرم تر جيحا دنده اتوماتيك آرزو دارم كه .......شخصي بود آرزو دارم تن سالم داشته باشم آرزو دارم پدر و مادرم و خانواده ام از جميع بلايا حفظ بشند آرزو دارم كل دنيا رو بگردم آرزو دارم هميشه دلم خوش باشه فعلا همينا بود 7
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 آرزو دارم یه سیتروئن C5 داشته باشم " یکی سالم باشه میدونی که کی پیمان " کنسرتهای یانی رو برم از نزدیک ببینم " هرمدل لباسی که دیدم بتونم با یه اشاره دست عین همونو برا خودم بدرستم " " " " " اینا یعنی آرزو زیاد دارم 7
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 ترجيح ميدم به جاي نوشتن يك طومار آرزوي دست نيافتني يك آرزو بكنم آرزو دارم يا من از شر دنيا خلاص شم يا دنيا از شر من ... در هر صورت اگه به آرزوم برسم من كه نميبينم اميدوارم دوستان ببينند ما بالاخره به يه آرزومون رسيديم 7
کهربا 18089 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 چه آرزوی خنده داری دارم دلم می خواد این ترم معدل 17 بگیرم و ترم دیگه 24 واحد بردارم آرزو می کنم بعد امتحانا بتونم تنها برم کوه 9
H O P E 34652 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 یه آرزوی کوچولو و دم دستی هم دارم ... اونم اینه که این ترم هم شاگرد اول بشم و فاصلمو با رقبا از اینی که هست بیشتر کنم ... 5
maryam_bah 1612 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 ممممممم آرزو؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ارزوم اینه حتی اگه یه روزم به آخر دنیا مونده؛من با عشقم زندگی کنم فعلا فقط دارم هدفمو دنبال میکنم،وقت فکر کردن به آرزوهای دیگه رو ندارم 5
mortaza_sakht 1109 ارسال شده در 8 فروردین، 2012 آرزوم اینه که برم و در خارج زندگی کنم(دارم واسه رفتن تلاش میکنم) 3
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 22 فروردین، 2012 دوست دارم سازدهنی یاد بگیرم دلم میخواست صدای خوبی داشتم وهروقت دلم میگرفت یا شاد بودم میزدم زیر آواز واسه خودم دلم میخواست چندتا حرکت ساده اما قشنک از رقص تکنو رو بلد باشم تا هرجا لازم شد واسه روکم کنی رو کنم خیلی دوست دارم چه دوچرخه حرفهای GIANT بخرم 2
ارسال های توصیه شده