MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مث که خودم واسه اولین بار درست حدس زدم:hapydancsmil: الان زهرا پرتو زاده اندر کف حدس من مونده :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مهندس بخدا من نه هیکلیم نه احساساتیم نه ورزشکارم.حالا شاید بعضی اوقات کارای عجیب انجام بدم اما در واقع من یه معتاد درب و داغونم که یه زمانی پلنگ بودم و شبا با لپتاپ و مودمم تو جوب می خوابم. دی: آره بابا تو خیلی جوجه ای این بچه کجاش به ورزشکارا و قلدرا میخوره که حدسش زدین آخه؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خب ال رومن رو گفتن، mechjj رو گفتن، پیمان 2113 رو گفتن، نوترون قلدر نیست، میمونه جنوبی و داوود تایتان. یا جنوبیه یا داوود تایتان لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آره بابا تو خیلی جوجه ایاین بچه کجاش به ورزشکارا و قلدرا میخوره که حدسش زدین آخه؟ والا در برابر شما، یوکوزانا هم جوجه اس! چه برسه به ما! شیطونه میگه یه فیلیپینی بیام تو صورتشا. لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من یه درد مشترکم فریاد کن منو این بچه چی میگه؟ شیشه شیرشو بدین دستش لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ این بچه چی میگه؟ شیشه شیرشو بدین دستش من خیلی زودتر از اونی که فکر کنی میمیرم ولی تو بمون و به یاد حامد پرواز کن پنجره های ذهنت و رو به دنیا باز کن لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من خیلی زودتر از اونی که فکر کنی میمیرمولی تو بمون و به یاد حامد پرواز کن پنجره های ذهنت و رد به دنیا باز کن گفتم این تاپیکای آخری که می زد بوی جنون میداد. کسی گوش نکرد. لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آره مجتبی میتونه باشه چون توعکسش شوفاژ هست که نشون میده سنش زیاد نیست داوود تو نیستی الکی نگو تو بوری این مشکیه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آقا حسینه 037 :w16: Davood_titan داوود تو نیستی الکی نگو تو بوری این مشکیه اون موقع هم مشکی بوده نور زده بود بور شده لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آقا حسینه 037 :w16: دیگه فایده نداره خودم بردم این سری رو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ کی میتونه باشه این موقعه شب؟ سفید برفیه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ زهرا یه چندتا اسم پسر نام میبردی ادم همه رو که نمیشناسه حدس بعدی محمد.ای mohhamad.A و Davood_titan:ws3: بهنام صفوی نیستش لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ کی میتونه باشه این موقعه شب؟:14k8gag: سفید برفیه جانم آره منم یعنی؟باز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده