Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ درد یه تاپیک مثل یه غده تو سینهو درک اینکه همیشه یکی تو کمینه و تاریخ مثل یه صفحه روبروت میاد میخوای داد بزنی اما صدات در نمیاد یه کم نشاسته حل کن تو آب، بخور صدات صاف میشه لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فک کردم، ولی من قلدر نیستمراستی شما منو از کجا دیدی؟ شمام جزو همونایی بودی که اون شب تو اون تاپیکه ملت رو دیدن و به روی خودشون هم نیاوردن؟ نچ من یه جای دیگه زندتون و دیدم حالا زیاد مهم نیست بگذریم شما فکر کن ندیدم ولی یه نموره قلدر هستی ... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یه کم نشاسته حل کن تو آب، بخور صدات صاف میشه تموم پنجره ها بسته شد سیاه شد امید یه نفس راحت کشیدن تباه شد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تموم پنجره ها بسته شد سیاه شدامید یه نفس راحت کشیدن تباه شد دیگه واقعا نگرانتم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دیگه واقعا نگرانتم :icon_pf (34): سپید واسه ما دیگه جا نماز آب نکش سپید ما دیگه آخر خطیم او ور ترش لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ سپید واسه ما دیگه جا نماز آب نکش سپید ما دیگه آخر خطیم او ور ترش هان؟ کو جانماز؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ هان؟ کو جانماز؟ آره این درد مثل یه غده تو سینه مه گمون نکن هرچی میگم از روی کینه مه این یه شعر نیست این یه بغض خفه شدست ترانه نیست این یه فریاده تو بمبست لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ آره این درد مثل یه غده تو سینه مهگمون نکن هرچی میگم از روی کینه مه این یه شعر نیست این یه بغض خفه شدست ترانه نیست این یه فریاده تو بمبست خدا به سر شششششششششاهده من درجریان نیستم الان زهرا میاد دعوامون میکنه:icon_pf (34): وسطاش یه حدسیم بزن حلال باشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ خدا به سر شششششششششاهده من درجریان نیستم الان زهرا میاد دعوامون میکنه:icon_pf (34): وسطاش یه حدسیم بزن حلال باشه :icon_pf (34): حسرته بوسیدن لبت وسط خیابون عقده هم آغوشی با تو بی ترس زندون باشه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ زهرا بیا معرفی کن تاپیکو قلف کن:icon_pf (34): حامد خیلی درگیره تاپیک شده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ محمد رضا نیس ؟! ( هرچن شبیهش نیس اصلا ، ولی خب قلدره ) . اگه اون نیس پس اینه : El Roman لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ کدوم یک ازپسرها قلدر هستند زهرا یکم راهنمایی بیشتر بکن نوبت من که بود 12خط راهنمایی کردی این همینقدر سام نیست؟ وحید لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ کارای عجیب یعنی چی مثلا؟؟ چه ورزشی انجام میده؟؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نیترون مهندس بخدا من نه هیکلیم نه احساساتیم نه ورزشکارم. حالا شاید بعضی اوقات کارای عجیب انجام بدم اما در واقع من یه معتاد درب و داغونم که یه زمانی پلنگ بودم و شبا با لپتاپ و مودمم تو جوب می خوابم. دی: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ matin.gamer نه بابا متین نیست دیدم متینو ورزشکار نیست. آخه یه گیمر که نمیره سراغ ورزش دی: شک نکن همون پیمانه که خودم گفتم. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ به هرکی هرچی که گفتم کسی که چیزی نگفت لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ حدسهای طلائیم چی بود یادم نیست... vahid2007 هادی ناصح alimec لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده