رفتن به مطلب

داریم چی پرورش میدیم؟؟؟

ارسال های توصیه شده

چندین عامل داره

و گزینه آخر هم اینه که شتیدیم همیشه میگن ایرانیا باهوشترین مردم دنیا هستند، باور نکنید این چیزا رو ما 56 امین کشور باهوش دنیا هستیم و انتظار نداشته باشید همه نابغه باشیم!

نابغه چیه دوست من...

مخ بچه ها پوک شده انگار که از سنگه و میخی نمیره توش. نه اینکه واقعا اینطوری باشه...

به قول خودت اینا بخاطر درس نمیان دانشگاه که بخوان و دنبال یادگیری چیزی باشن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:sad0: من که هر بار میرم دانشگاه تا برگردم خونه کلی پیر میشم ،درس کنترل پروژه ،فک کنید استاد 3ماه اسم یه نرم افزارMSP رو میگه یه جلسه در میان درسو با نرم افزار اموزش میده تو کتابی که همه داریم اسم نرم افزار هست تازه باید به استاد یه پروژه که با msp ساختیم تحویلش بدیم با همه این تفاسیر با یکی از بچه ها می حرفیدیم که یکی اومده میگه پروژه رو باید چجوری تحویل استاد بدیم میگم با msp نه P6 و... اخرش میگه اینا که گفتی چی بودن:4564:

چن روز بعدش همچین فلسفی حرف میزد که یه لحظه موندم این همون بود یا نه ( خواستم بهش بگم اول خودتو درست کن بعد...)

بنظر من ،ما دانشجو نما هستیم یعنی بیشتر دانش آموز هستیم تا دانشجو،شاید هم دانش آموز دوران ابتدایی و نه دبیرستان، مثل بچه ها همه چیز رو آماده می خوایم .

این ترم برای یکی از درسا ک پروژه داره من از اول ترم تا دو هفته پیش میرفتم یه کارخونه ای ،دوشنبه سر کلاس یکی اومده میگه اقا میشه اسم من رو هم تو پروژه ات بنویسی،بهش میگم خب حداقل کاری تایپ و یکسری شکل کشیدن ها رو تو انجام بده اینطوری نگام میکنه :w58: میگه من صفر کیلومترم باید باهام کار کنی:4564:

(توضیح این که من ترم 5 اون ترم7)

من هم واقعا موندم هدفمون هدفشون از دانشگاه اومدن چیه؟ یکی میگفت از چند نفر پرسیدم هدف شما از اومدن به دانشگاه چیه .... گفت دختر و اینکه بیکار نباشیم و کلا خوش بگذرونیم :w58:

ببخشید اگه حالت اسپم داشتم،خواستم یکم درد و دل کرده باشم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

آخه رشته هایی مثل معماری و عمران و شهرسازی یا جدیدا پزشکی رو که پیام نور آورده غیر قابل درکه ........

مطمئنی؟؟! :ws52:

از امسال اینجوری شده؟؟! :ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله پیام نور رشته مهندسی آورده:banel_smiley_4:

آره رشته های مهندسی شهرسازی و عمران و چند تای دیگه رو خبر دارم امسال داره ولی من پزشکیش رو پرسیدم! :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره رشته های مهندسی شهرسازی و عمران و چند تای دیگه رو خبر دارم امسال داره ولی من پزشکیش رو پرسیدم! :hanghead:

به وقتش پزشکی رو هم میاره

دیر نشده

اون زمان که داشتم برای کنکور میخوندم دوستم میگفت شهرسازی رو فقط 4 تا 5 دانشگاه دارن.

روزی که رفتیم دانشگاه یکی از استادها گفت این رشته ای که شما اومدید هنوز امار جمعیتی به 2000 نفر نرسیده

اما خبر نداشت که دانشگاه اران و بیدگل ترمی 100 نفر شهرسازی میگیره

همین جوری داره هر دانشگاهی برای خودش شهرسازی میزنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مطمئنی؟؟! :ws52:

از امسال اینجوری شده؟؟! :ws52:

منم والله ازکسی شنیدم :whistle:

تازه قراره پزشکی غیرانتفاعی هم بیاید.(اینو یکی از استادهامون گفت )

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمیدونم والله ... تنها سرگرمی بچه های این دوره زمونه درس خوندنه اونم چی اینقدر بی انگیزه شدن که فقط وقت رو دارن تو دانشگاه سپری می کنند ...

شما نمیتونین مقصر صد در صد دانشجوها رو بدونین ..

اول نظام آموزشی بعد دانشجو و بعدشم استاد ...

استادا هم اینقدر بی انگیزه شدن برا تدریس که دانشجو اصلا حساب نمیبره از استاده ... استادا باید از دانشجو کار بکشن ... البته فکر کنم این باید دو طرفه باشه ... بین استاد و دانشجو ...

:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

مشکل دانشجوهانیست!

بچه ها از پایه بی سواد میان بالا!

همین اواخر شنیدم ی قانون حالا نوشته یا نا نوشته شو نمیدونم هست که تو راهنمایی تا 1 نمره میتونی گرد کنی نمره رو :ws28:

خدایی من که هر چی فک کردم نفهمیدم این چه نو گرد کردنیه :ws28:

سر ی کلاسی بودم بچه دبیرستانی میگفتم تقسیم به صفر چی میشه انگار واسه اولین بار همچین چیزی رو میشنوه هنگ کرده بود :w58:

مشکل ریشه ایه!

وقتی بچه با 5 تا درصد منفی یا حتی بدون کنکور با پول میره دانشگاه چه انتظاری دارین

کتمان نمی کنم هستن دانشگاه ها و دانشجوهای خوب ولی نصف بیشتر دانشگاه ها فقط واسه جمع آوری پول برای بچه های بالاست :ws28:

من جزء بچه های بزرگ این انجمنم :whistle: تو دوره ی ما انقد که فشار رو مون بود از درس خوندن منزجر شدیم تو دوره شما ها انقد که همچی رو لقمه کردن گذاشتن دهنتون راحت طلب شدین ع

عذرخواهی میکنم کلی گفتم بعد نریزین سرم حس دعوا ندارم

ولی این ی واقعیته اوووف حالا چی بشه این سبک جدید 6 3 3

بچه هایی که امسال 5 راهنمایین و مرین 6 مکافاتی دارن

اینا از همه بچه ها که تا الان درس خوندن طفلکی ترن

چون هنو خود بچه های بالام عملا نمیدونی چه بلایی قراره سرشون بیاد

همینجور نشستن دور هم گفتن ی طرحیه میدیم ی اتفاقی می افته دیگه

ببخشید دل پر دردی دارم :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

امروزه هر جا رو نگاه کنی نوشته انجام پروژه های دانشجویی...خوب دانشجو هم وقتی میبینه که کسی هست که کارشو انجام بده دیگه خودشو خسته نمیکنه

البته تقصیر استادا هم هست که دانشجوها رو مجبور نمیکنن تو کلاس کار کنن...اگه دانشجو مجبور میشد تو کلاس کار کنه دیگه این اتفاقات نمی افتاد

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعضی وقتا ذهن انقدر درگیره که دیگه نمیتونه کار کنه

جوونای این نسل ذهنشون خیلی درگیره

شما که استادشونی کار داری زندگی داری شاید برات این درگیری ذهن پیش نیاد

ولی توقعی ازشون نداشته باش به نظر من :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بعضی وقتا ذهن انقدر درگیره که دیگه نمیتونه کار کنه

جوونای این نسل ذهنشون خیلی درگیره

شما که استادشونی کار داری زندگی داری شاید برات این درگیری ذهن پیش نیاد

ولی توقعی ازشون نداشته باش به نظر من :sigh:

قربونت برم دانشجویی که تازه 17-18 سالشه چه درگیریه ذهنی ای داره؟؟؟:w58:

من بیچاره هم باید با اونا سرو کله بزنم و دغدغه ام این باشه که بعد پیش وجدان خودم شرمنده نباشم که مدیون دانشجوهام باشم. واسشون کم نذارم . اما وقتی میبینم از بین 20 تا دانشجو 2تاشونم واسه درس و مشق نیومدن خب منم کلا ناامید میشم از خودم و از هر چیزی که در پیشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمیدونم والله ... تنها سرگرمی بچه های این دوره زمونه درس خوندنه اونم چی اینقدر بی انگیزه شدن که فقط وقت رو دارن تو دانشگاه سپری می کنند ...

شما نمیتونین مقصر صد در صد دانشجوها رو بدونین ..

اول نظام آموزشی بعد دانشجو و بعدشم استاد ...

استادا هم اینقدر بی انگیزه شدن برا تدریس که دانشجو اصلا حساب نمیبره از استاده ... استادا باید از دانشجو کار بکشن ... البته فکر کنم این باید دو طرفه باشه ... بین استاد و دانشجو ...

:hanghead:

منم با حرفاتون موافقم.راستش واقعیت هم همینه.

دانشجو به ضرب و زور پول میره دانشگاه اونم نه به انگیزه درس خوندن. واسه یه چی دیگه که ...

استاد فقط و فقط واسه کسب درآمد میره دانشگاه اونم انقد پولکی شدن که دیگه وجدان کاری ای واسشون نمونده. یعنی مقصر هم نیستن تو این مملکت اگه اینجور نباشن با مدرک فوق و دکتری زور داره که با ساعتی 5000 تومن تو دانشگاه درس بده. پس اونهم انگیزه ای واسه درس دادن نداره.

جامعه هم طوری جوونا رو بار آورده که جز به اینکه لنگ جنس مخالفشون باشن به هیچ چیز دیگه ای فک نکنن.

دانشجو هم وقتی میبینه حتی اگه درسش تموم بشه واسش آینده شغلی ای وجود نداره کلا از هر چی درسه زده میشه.

اما مساله اینجاست که همین سران مملکت میدونن همچین اوضاعی حاکمه تو دانشگاه ها چرا هیچ تلاشی واسه از بین بردن این معضلات نمیکنه.

مخم داره سوووووووووووووووووووت میکشه از این همه افتضاحاتی که اطرافم میبینم و ...:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینا همش بر میگرده به این که هم اینکه تو نسل پیش از اول دبستان به بچه القا شده اینی که من میگم رو یاد بگیر همین درسته و دانش اموز هم سر امتحان یه شب همونا رو میخونه و فرداش امتحان میده و قبول میشه و دو روز بعد هم یادش میره باید فرهنگ ایجاد خلاقیت و درس و تحقیق رو از همون دوران پایه بکونن تو سر بچه وگرنه همین هست که هست

دومیش هم بر میگره به فرهنگ از زیر بار کار و درس در رفتن که اون هم تو خون ماست انگار شده جزئی از وجود ما

سوم اینکه الان خیلی ها میرن دانشگاه که یه مدرک بگیرن بزنن کنج خونه مهم نیست که چیزی بارشون بشه یا نه بعدش هم میشن علاف کوچه و خیابون چون کار ندارن:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اما مساله اینجاست که همین سران مملکت میدونن همچین اوضاعی حاکمه تو دانشگاه ها چرا هیچ تلاشی واسه از بین بردن این معضلات نمیکنه.

:w000:

اینقدر حرص نخور عزیزم ....

اینا میدونن اوضاع از چه قراره و اینکه میزارن اوضاع اینجوری بمونه و یا اینکه بدتر از این تا خودشون به چیزایی که می خوان برسن ...

واسه چی بیان فکر چاره باشن ...؟؟؟

اینجوری که بیشتر بهشون خوش میگذره ... :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینقدر حرص نخور عزیزم ....

اینا میدونن اوضاع از چه قراره و اینکه میزارن اوضاع اینجوری بمونه و یا اینکه بدتر از این تا خودشون به چیزایی که می خوان برسن ...

واسه چی بیان فکر چاره باشن ...؟؟؟

اینجوری که بیشتر بهشون خوش میگذره ... :banel_smiley_4:

بد بختی ما هم همینجاست:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای بابا خواهر!

دانشجو دارم ترم 5 هنوز نمیدونه "کرکسیون" درسته نه "کلکسیون"! :banel_smiley_4:

وقتی تمامی استاتید میگن کلکسیون من دانشجو از کجا باید بدونم کرکسیون درسته:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی تمامی استاتید میگن کلکسیون من دانشجو از کجا باید بدونم کرکسیون درسته:w000:

اون دیگه اسمش استاد نیس. یه اسم قابل دیگه ای باید واسش برگزید!:banel_smiley_4: