Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ساختمان سفارت ایران در "محله سفارت ها" در خیابان ماساچوست واشنگتن واقع شده است که از سال 1979 بدون سکنه باقی مانده است. این ساختمان هنوز متعلق به ایران است 27 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چرا شکل آرامگا شیخ اجل سعدی ساختنش؟ الان همه مبلمانشو جونور خورده دیگه هیچی نداره 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چرا شکل آرامگا شیخ اجل سعدی ساختنش؟الان همه مبلمانشو جونور خورده دیگه هیچی نداره مبلمان فدای همه ایرانیها.... اصل کار احترام به حریم سفارت هست که اگه واقعا هنوز متعلق به ایران باشه باید بگیم دم امریکایی ها گرم... 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مبلمان فدای همه ایرانیها....اصل کار احترام به حریم سفارت هست که اگه واقعا هنوز متعلق به ایران باشه باید بگیم دم امریکایی ها گرم... مگه همه مثل ایرانیها خستند که سفارت و با آدمهاش زنده زنده نابود میکنند.......... بعدش ادعامونم میشه 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ یه برنامه بذاریم با برادرا و خواهرای بسیج؛خودمون از دیوارش بریم بالا 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ تفاوت ها رو باید از این طریق درک کرد. نه از طریق رسانه ملی. این آزادی و احترام هست که آمریکا رو آمریکا کرده و دلیل اینهمه مهاجرت از همه جای دنیا به این کشوره. 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ احسنت به اون شیری که آمریکایی ها رو خورد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ در آستانه اشغال سفارت آمریکا توسط جو زده های چشم بسته هستیم. حرکتی که به نظر من بزرگترین ضربه رو به تاریخ این کشور زد و بی جهت مارو در سراشیبی سقوط قرار داد. اسباب تاسف هست که هنوز در رسانه ملی از این حرکت به عنوان یک حماسه یاد میشه و این مناظره برنامه دیروز، امروز فردا هم شریعتمداری توهم توطئه را القا میکند. 13 آبان واقعا سیاه ترین روز تاریخ معاصر ایران است، ای کاش رخ نمیداد، ای کاش اون مغزها یک لحظه خود تکانی میکردند. و چه زیبا گفت نارسیس بزرگ: گوسفندانی که رهبری شیر دارند بر شیرانی که رهبری گوسفند دارند پیروز خواهند شد.... 10 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ منم بیام نظر خلاف جریان جمع حاضر رو بدم تا بحثتون یه طرفه نشه و برم مقایسه در نوع برخورد با سفارت ایران در آمریکا و سفارت آمریکا در ایران کار اصلا عقلانی نیست زیرا سفارت ایران در آمریکا فقط و فقط یه آثار باستانی بوده و هست در خاک آمریکا ... در حالی که سفارت آمریکا در ایران کاملا فعال و در حال تولید " دم " در سرتاسر ایران و محافظت از دم و برخورد با کسانی که پای روی دم آنجناب میگذاشتند بوده حالا اینکه اون نوع حمله به سفارت کار درستی بوده یا نه رو من نمیتونم تشخیص بدم که آیا راه بهتری وجود داشته یا نه اما چیزی که مشخصه با همین حمله ی برق آسا هم مسئولان مربوطه ی سفارتی کلی اسناد و مدارک رو امحا کرده بودند که خدا رو شکر فیلم هاشم هست! حالا اینکه رابطه با آمریکا درست هست یا نیست رو من دیگه واردش نمیشم چون فقط یه بعد نداره و همه ی ابعادش باید بررسی بشه که به نظر میرسه باید کار متخصصان باشه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ آمریکا خیلی بده همین فشار و تحریماش باعث شده نسکافه ای که تا چند روز پیش میخریدم 250 تومن چند روز شده 500 تومن.آره خیلی بده در این دوئل سیاسی ملت ایران متضضر شدن 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ منم بیام نظر خلاف جریان جمع حاضر رو بدم تا بحثتون یه طرفه نشه و برم مقایسه در نوع برخورد با سفارت ایران در آمریکا و سفارت آمریکا در ایران کار اصلا عقلانی نیست زیرا سفارت ایران در آمریکا فقط و فقط یه آثار باستانی بوده و هست در خاک آمریکا ... در حالی که سفارت آمریکا در ایران کاملا فعال و در حال تولید " دم " در سرتاسر ایران و محافظت از دم و برخورد با کسانی که پای روی دم آنجناب میگذاشتند بوده حالا اینکه اون نوع حمله به سفارت کار درستی بوده یا نه رو من نمیتونم تشخیص بدم که آیا راه بهتری وجود داشته یا نه اما چیزی که مشخصه با همین حمله ی برق آسا هم مسئولان مربوطه ی سفارتی کلی اسناد و مدارک رو امحا کرده بودند که خدا رو شکر فیلم هاشم هست! حالا اینکه رابطه با آمریکا درست هست یا نیست رو من دیگه واردش نمیشم چون فقط یه بعد نداره و همه ی ابعادش باید بررسی بشه که به نظر میرسه باید کار متخصصان باشه ما به آثار ملی و تاریخی خودمون هم رحم نمیکنیم. چه از طرف مسئولین باشه چه از طرف مردم. نمونه زیاده که ما به دلایل احساسی میراث تاریخی خودمون رو حتی در مواردی با بولدزر و کلنگ تخریب کردیم. چه برسه به میراث دشمن! (البته دشمن تفسیریه که ما همواره از آمریکا داشتیم و من تا حالا نشنیدم یکی از مسئولین آمریکایی اعلام دشمنی کنه با ما) بحث بر سر احترامه. چیزی که عموما در این سرا مفهومی نداره. اما آمریکای جنایتخوار به این موضوع توجه ویژه ای داشته و داره. احترام نقطه عطفیست برای قرار گرفتن در مسیر انسانیت! ما حتی اعمال عبادیمون هم همراه با کینه توزی و فرستادن پیام مرگ برای ملت های دنیاست. اونم نه برای دولتهاشون. بلکه به طور عمومی به اون ملت و سرزمین. 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ آمریکا خیلی بده همین فشار و تحریماش باعث شده نسکافه ای که تا چند روز پیش میخریدم 250 تومن چند روز شده 500 تومن.آره خیلی بده در این دوئل سیاسی ملت ایران متضضر شدن درسته که تحریم ها داره گلوی ملت رو فشار میده اما در تمام صحبت های مقامات غربی همیشه ابراز تاسف و نگرانی در خصوص فشاری که به مردم وارد میشه ذکر شده. اما قطعا حمله نظامی گزینه بدتری برای مردم ما خواهد بود و از نظر اونها فعلا تحریم ها مناسب ترین راه برای مقابل با مسائل کشورمونه. در عوض ما از بلایای طبیعی که بر سر مردم آمریکا اومده هم ابراز خوشحالی و شعف میکنیم. تو این چند روز صدا و سیما چنان موشکافی کرد قضیه طوفان سندی رو و چنان مسئله رو از ابعاد مختلف حمل بر ناتوانی دولت برای کنترل بخران گذاشت که انگار نه انگار همین چند وقت پیش یه زلزله کوچیک مردم ما رو بدبخت کرد و هنوزم بعد از مدتها هنوز هیچ کار اثربخشی در خصوص این مردم انجام نشده و به طور کلی در حال فراموش شدن هستن. خوشحالم از اینکه قهر طبیعت در جایی خودنمایی میکنه که میتونن کنترلش کنن. از زلزله و سونامی فکوشیما بگیر تا طوفان سندی. اگر این اتفاقات تو جهان سوم پیش بیاد معلوم نیست که چه فاجعه ای رخ خواهد داد. 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ درسته که تحریم ها داره گلوی ملت رو فشار میده اما در تمام صحبت های مقامات غربی همیشه ابراز تاسف و نگرانی در خصوص فشاری که به مردم وارد میشه ذکر شده. اما قطعا حمله نظامی گزینه بدتری برای مردم ما خواهد بود و از نظر اونها فعلا تحریم ها مناسب ترین راه برای مقابل با مسائل کشورمونه. در عوض ما از بلایای طبیعی که بر سر مردم آمریکا اومده هم ابراز خوشحالی و شعف میکنیم. تو این چند روز صدا و سیما چنان موشکافی کرد قضیه طوفان سندی رو و چنان مسئله رو از ابعاد مختلف حمل بر ناتوانی دولت برای کنترل بخران گذاشت که انگار نه انگار همین چند وقت پیش یه زلزله کوچیک مردم ما رو بدبخت کرد و هنوزم بعد از مدتها هنوز هیچ کار اثربخشی در خصوص این مردم انجام نشده و به طور کلی در حال فراموش شدن هستن. خوشحالم از اینکه قهر طبیعت در جایی خودنمایی میکنه که میتونن کنترلش کنن. از زلزله و سونامی فکوشیما بگیر تا طوفان سندی. اگر این اتفاقات تو جهان سوم پیش بیاد معلوم نیست که چه فاجعه ای رخ خواهد داد. زدی تو خال مهندس اتفاقا منم میخواستم همینو بگم بعد از ظهر یه مستندی تو Gem نشون میداد - کاوش برا یافتن یکی از زیر دریایی های ژاپنی منهدم شده تو آبهای امریکا در ساعات ابتدایی جنگ جهانی دوم (یعد از 62 سال ) کاوشگرای امریکایی میگفتن لحظاتی بعد از پیدا کردنش - سکوت کردن و با دیده احترام به 2 سرنشین کشته شده ژاپنی که داخلش بودن فکر میکردن حالا حساب کن قبل از شروع و اعلام جنگ امریکا بوده - دشمن و متعرض اونوقت 20:30 چنان با ذوق و شوق از بلایای امریکا یاد میکنه که آدم دهنش باز میمونه که اینا دیگه چه جانورایی هستن در مقابل امریکا در شرایط مشابه کمک میفرسته - که میگن نمیخواهیم ولی میگیرن و سرش دست و پا میشکونن و همدیگه رو دور میزنن هیچی شم دست مردم نمیرسه ( نمونه زلزله بم ) الان ( بلا نسبت)ملت ما شده فقط ظاهر سازی 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ منم بیام نظر خلاف جریان جمع حاضر رو بدم تا بحثتون یه طرفه نشه و برم مقایسه در نوع برخورد با سفارت ایران در آمریکا و سفارت آمریکا در ایران کار اصلا عقلانی نیست زیرا سفارت ایران در آمریکا فقط و فقط یه آثار باستانی بوده و هست در خاک آمریکا ... در حالی که سفارت آمریکا در ایران کاملا فعال و در حال تولید " دم " در سرتاسر ایران و محافظت از دم و برخورد با کسانی که پای روی دم آنجناب میگذاشتند بوده حالا اینکه اون نوع حمله به سفارت کار درستی بوده یا نه رو من نمیتونم تشخیص بدم که آیا راه بهتری وجود داشته یا نه اما چیزی که مشخصه با همین حمله ی برق آسا هم مسئولان مربوطه ی سفارتی کلی اسناد و مدارک رو امحا کرده بودند که خدا رو شکر فیلم هاشم هست! حالا اینکه رابطه با آمریکا درست هست یا نیست رو من دیگه واردش نمیشم چون فقط یه بعد نداره و همه ی ابعادش باید بررسی بشه که به نظر میرسه باید کار متخصصان باشه میگم خیلی حرفا نوشتی . ولی اینکه چیزی هم گفته باشی , یکم شک دارم. 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ ما به آثار ملی و تاریخی خودمون هم رحم نمیکنیم. چه از طرف مسئولین باشه چه از طرف مردم. نمونه زیاده که ما به دلایل احساسی میراث تاریخی خودمون رو حتی در مواردی با بولدزر و کلنگ تخریب کردیم. چه برسه به میراث دشمن! (البته دشمن تفسیریه که ما همواره از آمریکا داشتیم و من تا حالا نشنیدم یکی از مسئولین آمریکایی اعلام دشمنی کنه با ما) بحث بر سر احترامه. چیزی که عموما در این سرا مفهومی نداره. اما آمریکای جنایتخوار به این موضوع توجه ویژه ای داشته و داره. احترام نقطه عطفیست برای قرار گرفتن در مسیر انسانیت! ما حتی اعمال عبادیمون هم همراه با کینه توزی و فرستادن پیام مرگ برای ملت های دنیاست. اونم نه برای دولتهاشون. بلکه به طور عمومی به اون ملت و سرزمین. آخه حرف خیلی فرق میکنه با عمل! الان در مورد همین سیل و طوفان تو آمریکا ایران آمادگی خودشو برای کمک اعلام کرده از طریق هلال احمر ... از این ردیف حرفا هم آمریکا داره میزنه دائما ... نه به ما بلکه به همه ی دنیا بعد من موندم شما چطور با استناد به یک عکس این نتیجه گیری رو کردین که اونا به حقوق ما احترام گذاشتن؟ چقدر از آثار باستانی ایران که در دوره ی پهلوی از خاک ایران دزدیده شده الان در موزه های اونا موجود هست؟ ما چند تا آثار باستانی اونا رو دزدیدیم؟ اگر نتیجه گیری ها به صرف یک عکسه که خب ایران همه خیلی لطف کرده و سفارت آمریکا در ایران رو به موزه تبدیل کرده .. اینم عکسش! 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ میگم خیلی حرفا نوشتی . ولی اینکه چیزی هم گفته باشی , یکم شک دارم. من دیگه به این جور توهینا عادت کردم .... یعنی تو این دنیا اگه پوست کلفت نباشی پوستت کنده ست! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ آخه حرف خیلی فرق میکنه با عمل! الان در مورد همین سیل و طوفان تو آمریکا ایران آمادگی خودشو برای کمک اعلام کرده از طریق هلال احمر ... از این ردیف حرفا هم آمریکا داره میزنه دائما ... نه به ما بلکه به همه ی دنیا بعد من موندم شما چطور با استناد به یک عکس این نتیجه گیری رو کردین که اونا به حقوق ما احترام گذاشتن؟ چقدر از آثار باستانی ایران که در دوره ی پهلوی از خاک ایران دزدیده شده الان در موزه های اونا موجود هست؟ ما چند تا آثار باستانی اونا رو دزدیدیم؟ اگر نتیجه گیری ها به صرف یک عکسه که خب ایران همه خیلی لطف کرده و سفارت آمریکا در ایران رو به موزه تبدیل کرده .. اینم عکسش! این اطلاعات که در زمان پهلوی آثار باستانی رو میدزدین رو از کجا میارین؟ یکی از ادعاهای پهلوی، حفظ تاریخ باستانی ایران بوده و برگزاری جشن های 2500 ساله و.... که تاریخ کهن ایران رو به دنیا بشناسونه. یک نگاه به تخت جمشید در سال 56 و تخت جمشید در سال 91 بندازین خیلی چیزارو متوجه میشین. جناب آقای خلخالی رئیس دادگاه انقلاب اسلامی حتی دستور تخریب تخت جمشید رو با لودر هم داده بوده. اونایی رو هم که بردن، به خاطر خائنین ایرانی بوده، بهتره بررسی کنید چرا ایران اینقدر خائن داره اما آمریکایی به کشورش خیانت نمیکنه. برای اینکه آمریکایی برای مردم خودش بهترین امکانات رو تا حد ممکن فراهم میکنه و مردمش رو به خودی و غیر خودی و دشمن و فتنه گر و.... تقسیم نمیکنه، اما اینجا مثل رعیت و حشم بهت نگاه میکنند، از خودشون هم باشی باید مدام پاچه خواری کنی. (هم در حکومت قلبی و هم حکومت فعلی) شما میفرمایید که من با بسیج و... کاری ندارم، ولی حرفاتون بسیار شبیه حرفای مدیر مسئل روزنامه کیهان، جناب حسین شریعت مداری هست که هرچی میشه میگه آمریکا کرد و اونا جاسوسن و اونا مارو بدبخت کردن و.... توهم توطئه باور کن چیز جالبی نیست، مشکل ایران مردم خودش و نبود یک ایدئولوژی و تاریخ وطنی هست. 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ آخه حرف خیلی فرق میکنه با عمل! الان در مورد همین سیل و طوفان تو آمریکا ایران آمادگی خودشو برای کمک اعلام کرده از طریق هلال احمر ... از این ردیف حرفا هم آمریکا داره میزنه دائما ... نه به ما بلکه به همه ی دنیا بعد من موندم شما چطور با استناد به یک عکس این نتیجه گیری رو کردین که اونا به حقوق ما احترام گذاشتن؟ چقدر از آثار باستانی ایران که در دوره ی پهلوی از خاک ایران دزدیده شده الان در موزه های اونا موجود هست؟ ما چند تا آثار باستانی اونا رو دزدیدیم؟ اگر نتیجه گیری ها به صرف یک عکسه که خب ایران همه خیلی لطف کرده و سفارت آمریکا در ایران رو به موزه تبدیل کرده .. اینم عکسش! اتفاقا من بابت آثار دزدیده شده از ایران خیلی خیلی خوشحالم. قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری. ما که لیاقت نگهداری از آثارمون رو نداریم. حداقل بردن اونجا و تحت شرایط مناسب ازشون نگهداری میکنن و از تخریبش جلوگیری میشه. در نهایت هم به اسم ماست. یکی از ستون ها و سرستون های تخت جمشید تو موزه لوور پاریش تحت بهترین شرایط داره نگهداری میشه اما ما اینهمه آثار به جا مونده از تاریخمون رو ول کردیم زیر آفتاب و بارون. یه مدت که خلخالی میخواست با بولدزر خراب کنه الانم که هی اخبارش میرسه که به علت آبگیری فلان سد و طمع سوداگران گنج در گوشه گوشه این کشور میراث تاریخیمون داره از بین میره. 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ آخه حرف خیلی فرق میکنه با عمل! الان در مورد همین سیل و طوفان تو آمریکا ایران آمادگی خودشو برای کمک اعلام کرده از طریق هلال احمر ... از این ردیف حرفا هم آمریکا داره میزنه دائما ... نه به ما بلکه به همه ی دنیا بعد من موندم شما چطور با استناد به یک عکس این نتیجه گیری رو کردین که اونا به حقوق ما احترام گذاشتن؟ چقدر از آثار باستانی ایران که در دوره ی پهلوی از خاک ایران دزدیده شده الان در موزه های اونا موجود هست؟ ما چند تا آثار باستانی اونا رو دزدیدیم؟ اگر نتیجه گیری ها به صرف یک عکسه که خب ایران همه خیلی لطف کرده و سفارت آمریکا در ایران رو به موزه تبدیل کرده .. اینم عکسش! سلام و احترام گفتیم اگه واقعا اینطور باشه دمشون گرم من نمیدونم ولی حتما اون موقع هم چپاول آثار باستانی داشتیم ولی الان خیلی بیشتره چونکه اصلا صداش در نمیاد چیزی که برا من جای تاسف داره وجود باندهایی که منتصبشون میکنن به خود سازمان میراث ( انشالله که اینطور نباشه) یعنی اینکه در معاملات آثار باستانی این باندها همیشه نفر خودشونو میفرستن حالا بسته به شرایط و موقعیت میگن از خروج آثار جلوگیری کردن یا اینکه مورد خاصی نبوده ... و البته نتایج این غارت به طور قطع سالها بعد مشخص میشه - چون کسی از وجود آثار غارت شده اطلاعی نداره که .. ما اگه میتونست حتما انجام میداد ما اگه عرضه داشت با این همه ادعا جلوی غارت میراث رو میگرفت ولی ملت میدونن این ما تعصبی روی میراث و فرهنگ ایرانی نداره - چه بسا که خارج شدن این آثار حاصل بیشتری براش داره این ما اگه راست میگه آثار حاضر رو درست نگهداری کنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده