رفتن به مطلب

وایسا دنیا وایسا دنیا من می خوام پیاده شم

ارسال های توصیه شده

درود عزیزم. ببخشید قصد دخالت تو بحثتون ندارم و اسپم هم نمیکنم، شما میدونید تو روانشناسی نام کاربریتون چه معنی ای داره؟

ببخشید.

چقد دانشگاه آزاد گرونه، ما هم اگه بخوایم انتقالی بگیریم تا سه ترم باید شهریه شبانه بدیم. اونم همینقد گرونه؟ تازه حقوق ارشد که چندان فرقی با حقوق لیسانس نداره.

درود به روي ماهتون!:icon_gol:

من بحث نميكردم دوستان ناراحت بودند دلداري دادم ...

شما كه نميخواستيد اسپم كنيد خوب چرا خصوصي از خودم نپرسيديد؟:icon_gol:

نه متاسفانه نميدونم در روانشناسي چه معني ميده فكرم نكنم معنيه خاصي بده شما اگر اطلاعاتي در اين زمينه داريد مشتاقم كه بدونم....اين اسمه شخصيته كارتونيه مورد علاقم در دورانه كودكي بود گوگل سرچ كنيد عكسو و داستانشو براتون مياره ...:w16:حدودا يك سال و چند ماه هست كه اين نام كاربري رو دارم ولي چون فارسي نيست قصده تعويض دارم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود به روي ماهتون!:icon_gol:

من بحث نميكردم دوستان ناراحت بودند دلداري دادم ...

شما كه نميخواستيد اسپم كنيد خوب چرا خصوصي از خودم نپرسيديد؟:icon_gol:

نه متاسفانه نميدونم در روانشناسي چه معني ميده فكرم نكنم معنيه خاصي بده شما اگر اطلاعاتي در اين زمينه داريد مشتاقم كه بدونم....اين اسمه شخصيته كارتونيه مورد علاقم در دورانه كودكي بود گوگل سرچ كنيد عكسو و داستانشو براتون مياره ...:w16:حدودا يك سال و چند ماه هست كه اين نام كاربري رو دارم ولي چون فارسي نيست قصده تعويض دارم:a030:

از پیغام خصوصی واسه چیزای خیلی مهم استفاده میکنم. :ws3:

در موارد افراطی وسواس موکنی، برخی افراد بعد از کندن مو آن را می بلعند و با این کار در معرض خطر سخت شدن مو در معده یا روده قرار می گیرند؛ حالتی که به آن نشانگان trichobezoar یا RAPUNZEL می گویند. (دیگه هرگز یادم نمیره :ws3:)

• Like 2
لینک به دیدگاه

الان انگار این حال تو همه مشترکه...

حالا هر کی به یه دلیل...

اما کم اوردن ماها تو این شرایط اصلا به نفع هیچکس نیست...

• Like 2
لینک به دیدگاه

انقدر حرصم میگیره از اینایی که بیخودی خودکشی میکنن، من اگه به جایی برسم که دلیلی برای زنده موندن نداشته باشم یه سیانور میزارم پشت دندونم، روز جمعه، ساعت 11، من، اسنایپر، پشت بام مشرف به دانشگاه... اسنایپر هم نداشتم نارنجک و من و چندتا برادری پاسداری چیزی:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پیاده نشو. :a030:

فعلا وایسا پنچرگیری کن. :ws37:

لاستیکمون هم پینچره

اما با همین پنچری داره به راه خودش ادامه میده و وای نمی ایسته :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از پیغام خصوصی واسه چیزای خیلی مهم استفاده میکنم. :ws3:

در موارد افراطی وسواس موکنی، برخی افراد بعد از کندن مو آن را می بلعند و با این کار در معرض خطر سخت شدن مو در معده یا روده قرار می گیرند؛ حالتی که به آن نشانگان trichobezoar یا RAPUNZEL می گویند. (دیگه هرگز یادم نمیره :ws3:)

نگفتم پيام خصوصي بديد گفتم خصوصي از خودم بپرسيد مثلا در مكانه تعبيه شده اي به نامه پروفايل كه دقيقا براي اين كارهاست ...:a030:

راجع به اين بيماري قبلا شنيده بودم ولي اسمشو نميدونستم ممنون بابته توضيح اين شخصيته كارتونيم دقيقا به خاطر موهاش مشهور بوده چون موهاي خيلي بلندي داشته اين كارتون رو هم از يه افسانه قديمي درست كردن احتمالا اسم اين بيماري رو هم به همين علت گذاشتن گفتم كه سرچ كنيد در گوگل براتون مياره ...:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نگفتم پيام خصوصي بديد گفتم خصوصي از خودم بپرسيد مثلا در مكانه تعبيه شده اي به نامه پروفايل كه دقيقا براي اين كارهاست ...:a030:

راجع به اين بيماري قبلا شنيده بودم ولي اسمشو نميدونستم ممنون بابته توضيح اين شخصيته كارتونيم دقيقا به خاطر موهاش مشهور بوده چون موهاي خيلي بلندي داشته اين كارتون رو هم از يه افسانه قديمي درست كردن احتمالا اسم اين بيماري رو هم به همين علت گذاشتن گفتم كه سرچ كنيد در گوگل براتون مياره ...:icon_gol:

:hanghead:

Rapunzel-tangled-15576129-1500-1227.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...