کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ صاحبشششششششششششش اومد:hapydancsmil: خودمم خودم خودمم... شهدخت توئییییییی؟ نه هااااااا...نیستااااااااا... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ صاحبشششششششششششش اومد:hapydancsmil: خودمم خودم خودمم... شهدخت توئییییییی؟ نه هااااااا...نیستااااااااا... اومدی بالاخره دخترعمویی کتی خودتی این سری؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ زهرااااااااااااااااااااا :vahidrk: به من بگو تاپیکت میخوای چندشنبه و ساعت چند بزنی لطفا اخه من حدس اول میگفتم سفیدبرفیه دیگه مگه ازین تابلو ترم میشه یکی شبیه نوزادیش باشه تازه تو اون میتینگی که من بودم نبود من فقط واسه نمایشگاه کتاب اومدم دلنوازیان امتاز نپره تو حلقت خفه نشی من هم یه نصفه میتینگ اومدم تو کاشان......توهم نبودی........ من آخه کجام خوابآلوده مسعود:cryingf: من نیستم آقای دکترمهندس لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ 1- دختر خوب ، خوشگل و مودب ...:w36: 2-از تصاویر مشخصه که خیلی خوابالو هستش ... 3- بعد از من عضو انجمن شده ... 4- تو سایت فعالیت خیلی خوبی داره، همه میشناسیدش ... 5- اوایل من ازش کلی حساب میبردم ... 6- خدا نکنه عصبانی بشه ... 7- خودش میگه شیطون نیستم، ولی شیطونه ... 8- خیلی دوست داره مدیر باشه ... 9- قیافش فقط یکم عوض شده ... اگر بزرگیاش رو دیده باشید متوجه میشید ... 10- بیشتر در تالار گفتگوی آزاد فعالیت داره + در تالار مربوط به رشته خودش هم هستش ... 12- میتینگ هم اومده ... 11- بازم راهنمایی کنم؟ جون خودم با این اوصاف خود خودمم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خب دوستان مروری داریم بر حدسیاتتون ... البته به غیر از اون دو صفحه ای که همه فکر میکردن پسره ... دختر باران ه نچ sookut نچ عطربارون نیست؟؟! آخه همیشه میگه من میخوام مدیره باشم! یکی دیگه هم ونوس! ا اونم همیشه میگه میخوام ادمینه باشم! نچ ، نچ oorisara (afshar) negar نچ، نچ، نچ خب نکته انحرافی همینه دیگه من همیشه به خودت گفتم که دوست دارم مدیر شم...فقط به خودت گفتم مدیر کدوم قسمت؟ بگو خودم با بچه ها هماهنگ میکنم ... sefid barfie:w02: سفید برفیه:hapydancsmil: چشماش خیلی تابلوئه آری ... من حرفمو پس میگیرم سفیدبرفیه ابروش تابلوئهههههههههههههههههههههه شدید دقت نکرده بودم خو میگم تغییر نکرده ها ... :hapydancsmil: من آخه کجام خواب آلودهمن که جغدم جداً؟ پس چرا من فکر میکردم خوابالویی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم بابـــــــــا هرچند جایزه رو بردن تموم شدولی آره سفیدبرفیه دیدین هی هر بار برنده میشه اینبار خواستین نذارین شما از کجا فهمیدی سفید برفیه؟ سفید برفی من دیگه شرکت نمی کنم! یک بار نشد درست بگم... نگو اینجوری ... واسه چی شرکت نمی کنی آخه؟ کلی مسابقه داریم ... میتونی برنده بشی ... :hapydancsmil: همون حدسهای طلایی...اول goddess_s بهد کتایون... ولی مطمئنم کتایون نیست... نچ نه الان که خوب فکر کردم فهمیدم سفید برفیه... ایهیم ... شهدخت بانو هستن ...:hapydancsmil: سفید برفی تابلو بودن مسابقه ها از تشخیص هویت من شروع شد آره ... این یکی از بس تابلو بود همه اشتباه گفتن ... تا اینکه ... از کیفیت عکس معلومه طرف مادربزرگهپس کاندید اول خود سفیدبرفیه یکی دیگه هم بگم ویویان که حدسشو جبران کزده باشم آری ... دیدم اومدی بودی ولی خونه نبودیمنمی دونم چرا همه فک میکنن من سنم زیاده به خاطر آواتارتونه ... بیشتر از 34 اینا که نیستی؟ نه؟ سپیده نچ سفید برفیه . خوبه همیشه اول نمیرسی ... یه حدس میزنی ، شانسی درست در میاد ... عاشقانه دیوونتم بی پروا مستتم سپیدممممممم :aghosh: تو لب تر کن عشقم عزیزممممممم:hapydancsmil: وای جیگرتو سپید:hapydancsmil::boos: زندگــــــــــــی نفـــــــــــس ببخشید؟ حالا من شما رو میشناسم ، یکی نشناستون چه فکری میکنه؟ منم بازی. من هیچکدومتونو ندیدم بچه ها... حدس میزنم سپید. اون عکس این شکلیشو ( ) دیده بودم فقط. اگه درست بود جایزه رو بدید به من. تاحالا تو انجمن جایزه نگرفتم. بابا باهوش ... سفید برفی بود ... خوشمان آمد ... :hapydancsmil: خب شام چی داریم؟؟:gnugghender: شما حدس زدی اصلاً؟ اهه...:icon_pf (34):پس صددرصد خودتی... من که نمیدونم شایدم من باشم. نچ ، نچ اورامان نچ خودتی سفید برفی آری ... سفید برفی نیست.چون جغده چرا هم سفید برفیه ... :hapydancsmil: جایزه حق منه میدونین چرا؟تا عکسو دیدم با خودم گفتم سیفیدبرفیه...دقیقن به همون دوتا علتی که دیدم بعدن دوتا از بچه ها گفتن! یکی قدمت عکس دومی هم قیافش...من فقط دیر رسیدم وگرنه:cry2: گریه نکن سارا بانو ... :there: دیگه به سفید برفی امتیاز نمیدیم ... با خیال راحت دوره های بعدی حدس بزنید ... :hapydancsmil: کی میتونه باشه! :gnugghender: سفید برفی ... :hapydancsmil: زهرااااااااااااااااااااا به من بگو تاپیکت میخوای چندشنبه و ساعت چند بزنی لطفا اخه من حدس اول میگفتم سفیدبرفیه دیگه مگه ازین تابلو ترم میشه یکی شبیه نوزادیش باشه تازه تو اون میتینگی که من بودم نبود من فقط واسه نمایشگاه کتاب اومدم دلنوازیان امتاز نپره تو حلقت خفه نشی باشه ... تاپیک بعدی 2 روزه دیگه ست ...:hapydancsmil: دیر رسیدم شهدخته آری ... سفید برفی صاحبشششششششششششش اومد:hapydancsmil: خودمم خودم خودمم... شهدخت توئییییییی؟ نه هااااااا...نیستااااااااا... کتی ما آرزو به دل موندیم عکس بفرستی ... جون خودم با این اوصاف خود خودمم نچ راهنماییام خیلی هم کامل و جامع بود ... من هم یه نصفه میتینگ اومدم تو کاشان......توهم نبودی........من آخه کجام خوابآلوده مسعود:cryingf: من نیستم آقای دکترمهندس چرا اینقدر تو و سپید ملت رو اغوا می کنید آخه؟ --------------------------------------- عرضم به حضور مبارکتون که : صاحب عکس " شهدحت" بانو هستن ... :hapydancsmil: فکر میکردم زودتر از اینها بتونید کشفش کنید سوای اینکه چهرش زیاد تغییر نکرد، قبلاً هم تو مسابقه شرکت کرده بود ... باتشکر از حضورتون ... دو روز دیگه مسابقه ی بعدی هستش ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ عمه جوووون چرا به من نگفتییی :hapydancsmil:این بهترین فرصت بود این عقده ی حدس تشخیص هویتم بر طرف بشه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خدایی مردم این سری ازخنده فک و دلم درد میگیره وقتی میام تواین تاپیکه والله دیگه فقط مونده بود زهرا اسممو بگه بهتون کی تاحالا این همه راهنمائیی کرده بودند یعنی اینقدر قیافم پسرونه هست که این همه شبیه پسرها شدم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ عمه جوووون چرا به من نگفتییی :hapydancsmil:این بهترین فرصت بود این عقده ی حدس تشخیص هویتم بر طرف بشه نیست خیلی هم حدسیدیم عمه جون لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یعنی اینقدر قیافم پسرونه هست که این همه شبیه پسرها شدم اره من اولش داشتم رو گزینه پسرا فکر میکردم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اره من اولش داشتم رو گزینه پسرا فکر میکردم وای خدایا شبیه چه کسایی که نشدم:ws28:پسرهای انجمن بیاید عکسهاتونو بدهید ببینم قدر شبیه بودیم از اونجایی که خیلی خوب حدسیدیت بازم عکس میدم برا ی مسابقه این سری با قیافه ای متفاوت که نتونید بحدسیت لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ وای خدایا شبیه چه کسایی که نشدم:ws28:پسرهای انجمن بیاید عکسهاتونو بدهید ببینم قدر شبیه بودیم از اونجایی که خیلی خوب حدسیدیت بازم عکس میدم برا ی مسابقه این سری با قیافه ای متفاوت که نتونید بحدسیت ولی عکس اولیه خیلی باحاله لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ولی عکس اولیه خیلی باحاله چیکارش داری...... یه عکس دیگه دارم خودم عاشقشم برای سری بعدیتون لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چیکارش داری......یه عکس دیگه دارم خودم عاشقشم برای سری بعدیتون دفعه بعد دیگه شرکت داده نمیشه بزار نگاه کنیم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دفعه بعد دیگه شرکت داده نمیشه بزار نگاه کنیم وقتی شرکت کرد میفهمید حالا کی آخرش برنده شد؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ وقتی شرکت کرد میفهمید حالا کی آخرش برنده شد؟ فکر نکنم زهرا شرکتت بده من تو او ما شما آنها برنده شدن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فکر نکنم زهرا شرکتت بده من تو او ما شما آنها برنده شدن مگه زهرایی جرئت داره که شرکتم نده تازه باراول بااولین حدس تشخیص داده شدم این سری باکلی راهنمائی پس هنوز جا داره منتظر بعدیاش باشید لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مگه زهرایی جرئت داره که شرکتم نده تازه باراول بااولین حدس تشخیص داده شدم این سری باکلی راهنمائی پس هنوز جا داره منتظر بعدیاش باشید بله بله منتظر مسابقه بعدی هستیم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ به به بازم دختر عموم بود...چند بار چند بار شرکت می کنی...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده