NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خب شام چی داریم؟؟:gnugghender:فولوخ تو باز اومدی دل منو آب کنی قیمه که بم ندادی شهدخت هم که منو برد گفت بت قیمه میدم ولی گولم زد!...:icon_pf (34): امشب دلم املت میخواد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ فولوخ تو باز اومدی دل منو آب کنی قیمه که بم ندادی شهدخت هم که منو برد گفت بت قیمه میدم ولی گولم زد!...:icon_pf (34): امشب دلم املت میخواد تو لب تر کن عشقم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ تو لب تر کن عشقم عزیزممممممم:hapydancsmil: وای جیگرتو سپید:hapydancsmil::boos: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ فولوخ تو باز اومدی دل منو آب کنی قیمه که بم ندادی شهدخت هم که منو برد گفت بت قیمه میدم ولی گولم زد!...:icon_pf (34): امشب دلم املت میخواد کجا بردمت نگاری یادم نمیاد پاشو دیگه خودت املت درست کن زشته دهه همین کارهها رو کردی شوبرات پریدند.......... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ کجا بردمت نگاری یادم نمیاد پاشو دیگه خودت املت درست کن زشته دهه همین کارهها رو کردی شوبرات پریدند.......... نبایدم یادت بیا! اره خودتو بزن به اون راه نامرد بی وجدان!!! سپید واسم املت آورد عزیزمممممم چه املتییییی:hapydancsmil: تا سپیدممم هست شوبر میخوام چیکار :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ [h=2][/h] شهدخت اینجا اشتباهی پا گذاشتن رو صورتت له شدی نه؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شهدخت اینجا اشتباهی پا گذاشتن رو صورتت له شدی نه؟ واه چرا ازمن میپرسی برو از صاحبش بپرس..... بعدشم کجای این بچه له شده امشب به مخت زیاد فشار اومدها لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نبایدم یادت بیا! اره خودتو بزن به اون راه نامرد بی وجدان!!! سپید واسم املت آورد عزیزمممممم چه املتییییی:hapydancsmil: تا سپیدممم هست شوبر میخوام چیکار :hapydancsmil: آهان همون شب که دیر اومدی من تنهایی رفتم مگه قرار بود شوبر برات املت درست کنه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ آهان همون شب که دیر اومدی من تنهایی رفتم:icon_pf (34): مگه قرار بود شوبر برات املت درست کنه ببین چه جوری انکار میکنه نذار تعریف کنم شهدخت نزااار:icon_pf (34): سپید انقدر جیگره تا دید من هوس املت کردم واسم آورد:hapydancsmil: دوست به این میگن صد تا شوبر یه تار موی دوستی مثل سپید نمیشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ سفید برفی نیست.چون جغده هاتف از غیب رسید من مگر بیرون از خونه باشم همیشه حاضریم اینجا میزنم چطور خواب آلودم لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ جایزه حق منه میدونین چرا؟ تا عکسو دیدم با خودم گفتم سیفیدبرفیه...دقیقن به همون دوتا علتی که دیدم بعدن دوتا از بچه ها گفتن! یکی قدمت عکس دومی هم قیافش...من فقط دیر رسیدم وگرنه:cry2: لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ هاتف از غیب رسیدمن مگر بیرون از خونه باشم همیشه حاضریم اینجا میزنم چطور خواب آلودم توطئه کردن علیه ات لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ کی میتونه باشه! :gnugghender: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ زهرااااااااااااااااااااا به من بگو تاپیکت میخوای چندشنبه و ساعت چند بزنی لطفا اخه من حدس اول میگفتم سفیدبرفیه دیگه مگه ازین تابلو ترم میشه یکی شبیه نوزادیش باشه تازه تو اون میتینگی که من بودم نبود من فقط واسه نمایشگاه کتاب اومدم دلنوازیان امتاز نپره تو حلقت خفه نشی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ نبایدم یادت بیا! اره خودتو بزن به اون راه نامرد بی وجدان!!! سپید واسم املت آورد عزیزمممممم چه املتییییی:hapydancsmil: تا سپیدممم هست شوبر میخوام چیکار :hapydancsmil: ببین چه جوری انکار میکنه نذار تعریف کنم شهدخت نزااار:icon_pf (34): سپید انقدر جیگره تا دید من هوس املت کردم واسم آورد:hapydancsmil: دوست به این میگن صد تا شوبر یه تار موی دوستی مثل سپید نمیشه :hapydancsmil: زندگــــــــــــی نفـــــــــــس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده