NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 خب شام چی داریم؟؟:gnugghender:فولوخ تو باز اومدی دل منو آب کنی قیمه که بم ندادی شهدخت هم که منو برد گفت بت قیمه میدم ولی گولم زد!...:icon_pf (34): امشب دلم املت میخواد
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 فولوخ تو باز اومدی دل منو آب کنی قیمه که بم ندادی شهدخت هم که منو برد گفت بت قیمه میدم ولی گولم زد!...:icon_pf (34): امشب دلم املت میخواد تو لب تر کن عشقم
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 تو لب تر کن عشقم عزیزممممممم:hapydancsmil: وای جیگرتو سپید:hapydancsmil::boos:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 فولوخ تو باز اومدی دل منو آب کنی قیمه که بم ندادی شهدخت هم که منو برد گفت بت قیمه میدم ولی گولم زد!...:icon_pf (34): امشب دلم املت میخواد کجا بردمت نگاری یادم نمیاد پاشو دیگه خودت املت درست کن زشته دهه همین کارهها رو کردی شوبرات پریدند..........
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 کجا بردمت نگاری یادم نمیاد پاشو دیگه خودت املت درست کن زشته دهه همین کارهها رو کردی شوبرات پریدند.......... نبایدم یادت بیا! اره خودتو بزن به اون راه نامرد بی وجدان!!! سپید واسم املت آورد عزیزمممممم چه املتییییی:hapydancsmil: تا سپیدممم هست شوبر میخوام چیکار :hapydancsmil:
El Roman 31720 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 [h=2][/h] شهدخت اینجا اشتباهی پا گذاشتن رو صورتت له شدی نه؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 شهدخت اینجا اشتباهی پا گذاشتن رو صورتت له شدی نه؟ واه چرا ازمن میپرسی برو از صاحبش بپرس..... بعدشم کجای این بچه له شده امشب به مخت زیاد فشار اومدها
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 نبایدم یادت بیا! اره خودتو بزن به اون راه نامرد بی وجدان!!! سپید واسم املت آورد عزیزمممممم چه املتییییی:hapydancsmil: تا سپیدممم هست شوبر میخوام چیکار :hapydancsmil: آهان همون شب که دیر اومدی من تنهایی رفتم مگه قرار بود شوبر برات املت درست کنه
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 آهان همون شب که دیر اومدی من تنهایی رفتم:icon_pf (34): مگه قرار بود شوبر برات املت درست کنه ببین چه جوری انکار میکنه نذار تعریف کنم شهدخت نزااار:icon_pf (34): سپید انقدر جیگره تا دید من هوس املت کردم واسم آورد:hapydancsmil: دوست به این میگن صد تا شوبر یه تار موی دوستی مثل سپید نمیشه :hapydancsmil:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سفید برفی نیست.چون جغده هاتف از غیب رسید من مگر بیرون از خونه باشم همیشه حاضریم اینجا میزنم چطور خواب آلودم
Gizmo 5887 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 جایزه حق منه میدونین چرا؟ تا عکسو دیدم با خودم گفتم سیفیدبرفیه...دقیقن به همون دوتا علتی که دیدم بعدن دوتا از بچه ها گفتن! یکی قدمت عکس دومی هم قیافش...من فقط دیر رسیدم وگرنه:cry2:
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 هاتف از غیب رسیدمن مگر بیرون از خونه باشم همیشه حاضریم اینجا میزنم چطور خواب آلودم توطئه کردن علیه ات
bme.masood 5832 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 زهرااااااااااااااااااااا به من بگو تاپیکت میخوای چندشنبه و ساعت چند بزنی لطفا اخه من حدس اول میگفتم سفیدبرفیه دیگه مگه ازین تابلو ترم میشه یکی شبیه نوزادیش باشه تازه تو اون میتینگی که من بودم نبود من فقط واسه نمایشگاه کتاب اومدم دلنوازیان امتاز نپره تو حلقت خفه نشی
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 نبایدم یادت بیا! اره خودتو بزن به اون راه نامرد بی وجدان!!! سپید واسم املت آورد عزیزمممممم چه املتییییی:hapydancsmil: تا سپیدممم هست شوبر میخوام چیکار :hapydancsmil: ببین چه جوری انکار میکنه نذار تعریف کنم شهدخت نزااار:icon_pf (34): سپید انقدر جیگره تا دید من هوس املت کردم واسم آورد:hapydancsmil: دوست به این میگن صد تا شوبر یه تار موی دوستی مثل سپید نمیشه :hapydancsmil: زندگــــــــــــی نفـــــــــــس
ارسال های توصیه شده