shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سلام مرسی ... تو اینجا چکار میکنی؟ شما دیگه حدس نزن که درست هم بگی بهت امتیاز نمیدیم ... دور پیش 20 امتیاز رو بردی ... جنسیت اعلام شد ... پیمان خوابالوئه؟ کله سحر تو سایته ... تازه فکر کنم کم خوابی هم داشته باشه ... من به همتون افتخار می کنم عزیزانم ... صاحب عکس دختره ... چیه 20امتیاز و مگه قابلی داره هی میزنی تو چشمه ما...... اصلا کوش من چرا نمیبینمش این امتیاز زیادو
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 1- دختر خوب ، خوشگل و مودب ...:w36: 2-از تصاویر مشخصه که خیلی خوابالو هستش ... 3- بعد از من عضو انجمن شده ... 4- تو سایت فعالیت خیلی خوبی داره، همه میشناسیدش ... 5- اوایل من ازش کلی حساب میبردم ... 6- خدا نکنه عصبانی بشه ... خدایی این دفعه دیگه منم خودمم :dancegirl2:
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 خیلی راهنمایی ها کلین! فعالیتش تخصصیه؟؟ ارومه؟شیطونه؟ سن و سالش؟!!
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2012 خدایی این دفعه دیگه منم خودمم :dancegirl2: شما که قبل از من بودی ... سپید نیست ... :hapydancsmil: دوستان پست اول ویرایش شد ... کلی راهنمایی کردم ...
Ssara 14641 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 عطربارون نیست؟؟! آخه همیشه میگه من میخوام مدیره باشم! یکی دیگه هم ونوس! ا اونم همیشه میگه میخوام ادمینه باشم!
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 شما که قبل از من بودی ... سپید نیست ... :hapydancsmil: خب نکته انحرافی همینه دیگه من همیشه به خودت گفتم که دوست دارم مدیر شم...فقط به خودت گفتم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 چه عجب باز بالاخره یه نفر منم حدسیت .......... هردفعه من جزو اولین حدسیات بودم....
Matin H-d 18145 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 چه عجب باز بالاخره یه نفر منم حدسیت ..........:hapydancsmil:هردفعه من جزو اولین حدسیات بودم.... شهدختی خوده خودتییییییییییی
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 شهدختی خوده خودتییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: آره منم آفرین بردی تو من اگه هرسری چه دختر چه پسر جزو حدسیات نباشم که تاپیک تشخیص هویت نمیشه... متینی چندوقته نیومدی تایپ تشخیص هویت..... منو کتی و زهرا و سپیده جزء لاینفک تشخیصیم دیگه
Matin H-d 18145 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 آره منم آفرین بردی تو:hapydancsmil::hapydancsmil: من اگه هرسری چه دختر چه پسر جزو حدسیات نباشم که تاپیک تشخیص هویت نمیشه... متینی چندوقته نیومدی تایپ تشخیص هویت..... منو کتی و زهرا و سپیده جزء لاینفک تشخیصیم دیگه پس 20 امتیازه منو بدین برم
Matin H-d 18145 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سفید برفیه:hapydancsmil: چشماش خیلی تابلوئه من زودتر گفتم
El Roman 31720 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 من حرفمو پس میگیرم سفیدبرفیه ابروش تابلوئهههههههههههههههههههههه شدید دقت نکرده بودم خو
ارسال های توصیه شده