- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ 1 بسته تن ماهی 3/1 پنیر چدار 2 ق.غذا خوری مایونز 4/1 پیاز بنفش 1 ساق کرفس نصف آب لیمو ترش مقداری شوید 2 ق.غذا خوری جعفری خرد شده 1 ق.چ خردل 1 برگ کاهو با گوجه فرنگی نان تست همه ی مواد را بایکدیگر مخلوط نمایید . یک لایه نان تست شده را بردارید و بر روی آن یک برگه کاهو قرار دهید بعد مواد را روی آن قرار دهید و لایه نان تست بعدی را روی آن قرار دهید . ساندویچ شما آماده است. 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ ظاهرش خوشمزست البته بدون کرفس!:دی دلم خواست.... ولی من به تُنِ ماهی حساسیت دارم! 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ پنیر چدار چیه؟ اونوقت اینو تست کردید؟خوشمزست؟ 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ پنیر چدار چیه؟ اونوقت اینو تست کردید؟خوشمزست؟ شبیه پنیرپیتزا هست ولی زردتر هست رنگش به اندازه اون هم کش نمی یاد ولی مزه خوبی داره. خودم شبیه اینو با خیارشور و بدون کرفس تست کردم خوب بود. 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شبیه پنیرپیتزا هست ولی زردتر هست رنگش به اندازه اون هم کش نمی یاد ولی مزه خوبی داره. خودم شبیه اینو با خیارشور و بدون کرفس تست کردم خوب بود. همون بدون کرفس فکر کنم مزه اش بهتر بشه 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ :JC_thinking:تن ماهیه یا ماهی تن؟!! منم خوردم .خیلی خوشمزس. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده