Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ مهندس فوق العاده اس کارهات انشالله با این همه خلاقیت بتونی مزد زحماتت رو بگیری و یه سوال : از راینو میشه نقشه های دقیق برای ساخت گرفت یا احیانا میشه stp ذخیره کرد و در نرم افزار دیگه ای نقشه هاشو درآورد ؟ 4 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ مهندس فوق العاده اس کارهات انشالله با این همه خلاقیت بتونی مزد زحماتت رو بگیری و یه سوال : از راینو میشه نقشه های دقیق برای ساخت گرفت یا احیانا میشه stp ذخیره کرد و در نرم افزار دیگه ای نقشه هاشو درآورد ؟ ما مخلص شما دوست عزیز هستیم. شما نسبت به بنده لطف دارید. من لیاقت این همه محبت شما رو ندارم. بله همین طوره. راینو با مکس ، کتیا ، اتوکد ، رویت و خیلی از نرم افزار های دیگه سازگاری داره. من دارم 4 پکیج در مورد راینو آماده میکنم : راینو و معماری ، راینو و طراحی پرامتریک ، راینو و دکوراسیون داخلی ، راینو و طراحی صنعتی امیدوارم بتونم در بهترین حالت ممکن این کار رو انجام بدم. اگه خدا بخواد. 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ بله همین طوره. راینو با مکس ، کتیا ، اتوکد ، رویت و خیلی از نرم افزار های دیگه سازگاری داره. من دارم 4 پکیج در مورد راینو آماده میکنم : راینو و معماری ، راینو و طراحی پرامتریک ، راینو و دکوراسیون داخلی ، راینو و طراحی صنعتی امیدوارم بتونم در بهترین حالت ممکن این کار رو انجام بدم. اگه خدا بخواد. مهندس خجالتمون نده دیگه خیلی عالی - علاقه مند شدم بیشتر بدونم - احیانا سوالی در مورد کتیا داشتی در خدمتم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خیلی عالیه مهندس ،اما کاش به همراه تصاویر کمی آموزش هم قاطی میشد و مثلا نحوه متریال دادن و... رو آموزش میدادین؛ برای هر کار به صورت خیلی خیلی خلاصه این پست صرفا جهت دادن یه پیشنهاد بود برای مفیدتر بودن این تاپیک؛ میتونید بعد خوندنش برای اینکه بین تصاویر زیباتون نباشه؛ پاکش کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده