h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ یکم دیگه کار داره .از تمام دوستان به خاطر لطف و محبتشون ممنونم. 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ فوق العاده هستند کارات :vahidrk: (هیجان زده شدم) خیلی عالی کار میکنی قدر خوردت رو بدون 5 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ فوق العاده هستند کارات :vahidrk: (هیجان زده شدم)خیلی عالی کار میکنی قدر خوردت رو بدون ما مخلص شما هستیم من هنوز شاگرد و مخلص و خاک پای تمام دوستان هستم . شما ها هستید که من هم هستم . 5 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ منتظر کارهای بعدی باشید . ممنون از همه . 12 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ مدل سازیش با راینو و با وی ری مکس خروجی گرفتم . 13 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ جالب بودند از ديد يك مهندس مكانيك كار موتور و ماشين فولكست برام خيلي جالب بود.حس مي كنم قرار گرفتن شما در كنار يك مهندس مكانيك خلاق مي تونه ماحصل خيلي خوبي در بر داشته باشه. 7 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ از همه دوستانی که نسبت به بنده لطف دارن بینهایت سپاس گذارم و براشون از خداوند بزرگ سلامتی آرزو میکنم.بنده خاک پای همه ی دوستانم. بازم ممنونم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده