h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2012 طرح باک از خودمه. البته می دونم از لحاظ فنی مشکل داره اما زیاد حالت فنی شو در نظر نگرفتم. 14
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 سلام ... خیلی عالیه با چه نرم افزاری انجام دادی آواتارت که انگاری راینو هست اگه یکم توضیح بدی عالی میشه 7
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 من با راینو یه کوچولو کار کردم. خوراک طراحی محصوله. خیلی در این زمینه قویه. به درد بچه های طراحی صنعتی و گرافیک میخوره. نسبت به 3d max خیلی کار کردن باهاش راحت تره و خیلی سبک تره. خیلی خوشم میاد ازش. 8
hamed.tba 25 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 عالی رندر های مکسول !! حسابی طالبشیم کم کم بخش نمونه کارای هنرجوهای عزیز داره آماده میشه حتما به عنوان top gallery رو کار شما حساب کردیما . برای مدرک هم راستی خبر های خوبی تو راهه مستر شفیعی منتظر اونم باشید . دلمون حسابی تنگ شده براتون موفق و پیروز باشین همیشه . 7
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 دوستان من چند نمونه رنگ کار میکنم دوست دارم نظرتون رو در مورد رنگ نهایی موتور سیکلت که میخوام رندر بگیرم بدونم.ممنون اگه کمک کنید. 12
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 1-زرد و نارنجی 2-سبز کم رنگ و پر رنگ رو امتحان کن فکر کنم قشنگ بشن 7
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 فروردین، 2012 دوستان من چند نمونه رنگ کار میکنم دوست دارم نظرتون رو در مورد رنگ نهایی موتور سیکلت که میخوام رندر بگیرم بدونم.ممنون اگه کمک کنید.[ATTACH=CONFIG]8220[/ATTACH] چه عااااااااااااالی شده
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 دوستان من چند نمونه رنگ کار میکنم دوست دارم نظرتون رو در مورد رنگ نهایی موتور سیکلت که میخوام رندر بگیرم بدونم.ممنون اگه کمک کنید. خیلی کارتون خوبه. اما چند تا نکته. یکی اینکه رنگ به نظرم نارنجی باشه تو زمینه مشکی جذاب تره. مورد بعدی اینکه رنگ تایرها رو تیره تر و براق تر کنید. رنگ قسمت انجین هم سیلور باشه بهتره. افکت های نور به نظرم بیشتر باشه بهتره. 4
zahra22 19501 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 عالــــــــــــــــــــــی بــــــــــــود :hapydancsmil: 4
ارسال های توصیه شده