h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مرحله به مرحله کار رو میزارم تا به امید خدا تموم شه. 15 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ تا اینجا کار کردم به امید خدا تمومش میکنم. 14 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام خیلی زیبا بودند ادامه بدید 8 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلامخیلی زیبا بودند ادامه بدید ممنون.چشم حتما. 8 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ طرح باک از خودمه. البته می دونم از لحاظ فنی مشکل داره اما زیاد حالت فنی شو در نظر نگرفتم. 14 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ سلام ... خیلی عالیه با چه نرم افزاری انجام دادی آواتارت که انگاری راینو هست اگه یکم توضیح بدی عالی میشه 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ من با راینو یه کوچولو کار کردم. خوراک طراحی محصوله. خیلی در این زمینه قویه. به درد بچه های طراحی صنعتی و گرافیک میخوره. نسبت به 3d max خیلی کار کردن باهاش راحت تره و خیلی سبک تره. خیلی خوشم میاد ازش. 8 لینک به دیدگاه
hamed.tba 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ عالی رندر های مکسول !! حسابی طالبشیم کم کم بخش نمونه کارای هنرجوهای عزیز داره آماده میشه حتما به عنوان top gallery رو کار شما حساب کردیما . برای مدرک هم راستی خبر های خوبی تو راهه مستر شفیعی منتظر اونم باشید . دلمون حسابی تنگ شده براتون موفق و پیروز باشین همیشه . 7 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من چند نمونه رنگ کار میکنم دوست دارم نظرتون رو در مورد رنگ نهایی موتور سیکلت که میخوام رندر بگیرم بدونم.ممنون اگه کمک کنید. 12 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ 1-زرد و نارنجی 2-سبز کم رنگ و پر رنگ رو امتحان کن فکر کنم قشنگ بشن 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من چند نمونه رنگ کار میکنم دوست دارم نظرتون رو در مورد رنگ نهایی موتور سیکلت که میخوام رندر بگیرم بدونم.ممنون اگه کمک کنید.[ATTACH=CONFIG]8220[/ATTACH] چه عااااااااااااالی شده لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من چند نمونه رنگ کار میکنم دوست دارم نظرتون رو در مورد رنگ نهایی موتور سیکلت که میخوام رندر بگیرم بدونم.ممنون اگه کمک کنید. خیلی کارتون خوبه. اما چند تا نکته. یکی اینکه رنگ به نظرم نارنجی باشه تو زمینه مشکی جذاب تره. مورد بعدی اینکه رنگ تایرها رو تیره تر و براق تر کنید. رنگ قسمت انجین هم سیلور باشه بهتره. افکت های نور به نظرم بیشتر باشه بهتره. 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ عالــــــــــــــــــــــی بــــــــــــود :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده