Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ اگر مرگْ فرشته باشد حتمن شبیهِ تو است؛ و چه بیحواسْ من که اینهمه سالْ با تو تو را بیهوده انتظار کشیدهام! 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ بی تو هم می شود زندگی کرد قدم زد، چای خورد، فیلم دید، سفر رفت.. فقط بی تو نمی شود به خواب رفت! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ مادربزرگ حنایت رنگ نـــدارد دیگر ! آنکه آخــــر قصه قرار بود بیاید ... اول قصه رفت ! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برف می بارد همه خوش حالند...من غمگین، ردپاهات را دارد می پوشاند برف لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ بهوقتِ دلتنگی فرقی نمیکند کجا باشی: پشتِ پنجرهی اتاقی در پاریس میانِ ازدحامِ خیابانی در تهران یا روی پُلی معلّق در جنگلهای اِفریقا. به هر حال،حتمن غروبی برای تماشا خواهی یافت! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ همینجور که ساده نگاه کنی یا اخمالو حتا در خواب گوشه های لبهات می خندد .. نگاهت می کنم .. نگاهت می کنم و مست به خواب می روم .. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ مست نیستم آقا برای چیدنِ گُل هم نیامده بودم .. فقط داشتم میگذشتم ، که کسی دستاَم را گرفت ، گفت: داخل شو ! ... و حالا سالهاستْ درِ باغ را پیدا نمیکنم ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده