DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ورشکست نشی داوود؟ تهرانم من... خب تهران زیاده برو اونجا نوش بفرما به حساب من از جیب تو لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من که اون عکس قبلیو 1 حدس درست زدم پس کو امتیازمممممممم زهرا اول بیست امتیاز قبلیو بده تا با 1 حدس فوق العاده بگم این کیه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خب تهران زیاده برو اونجا نوش بفرما به حساب من از جیب تو من قیمه میخوام یخچال نوشیدنی رو نوش میکنن عدیدم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من قیمه میخوام یخچال نوشیدنی رو نوش میکنن عدیدم سر من داد نزن فریزر امرسان لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ هستیم در خدمتتون فست بود چی هست ؟؟ قیمه هنوز لوبیاش سبز نکرده سبزیشم شما زحمت بکش تمیز کن تا بچه ها حدسشونو بزنن فست فود اگه پیتزای بیگ بوی باشه یا همبر گرای دکتر پیتزا منم پایتم:gnugghender: ولی دلم قیمه خواست یه هو دیدی داوود قیمه خورده واسه من نیاورده؟ منم دلم خواست مگه نمیدونی تیتان خسیسه؟!!!:icon_razz: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ منم دلم خواستمگه نمیدونی تیتان خسیسه؟!!! :banel_smiley_4: پس من بودم دست گل اب دادنتو حساب کردم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: پس من بودم دست گل اب دادنتو حساب کردم اییییییییییییش:vahidrk: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سر من داد نزن فریزر امرسان من تیکههای یخ میام یا تو یخچال پارس خزر!!:w589: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من تیکههای یخ میام یا تو یخچال پارس خزر!!:w589: :ws28: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ منم دلم خواست مگه نمیدونی تیتان خسیسه؟!!!:icon_razz: خیلی خسیسه!!!:icon_razz: تو بلدی قیمه درس کنی؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خیلی خسیسه!!!:icon_razz: تو بلدی قیمه درس کنی؟ بله چی فکر کردی طرز تهیه قیمه : یک عدد گوشی تلفن یک کاغذ اشتراک صد البته مقدار زیادی پول لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خیلی خسیسه!!!:icon_razz: تو بلدی قیمه درس کنی؟ من بلدم...تنها خورشتیه که درست کردم:دی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سفید برفی!! جانم بامن کاری داشتی عزیزم؟ من عمریه برف ندیدم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من بلدم...تنها خورشتیه که درست کردم:دیپ یه بار باید درس کنی دعوت کنی بیایم دست پختتو بخوریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده